Praktikus dizájn kiegészítők a fürdőszobába!

Praktikus dizájn kiegészítők a fürdőszobába!A fürdőszoba szépségét, harmonikus egységét nem csupán a gyönyörű burkolatok, a kellemesen ívelt, formás kád és a formavilágában hozzá illő kellemes szaniterek adják meg. Hiszen, ha a bennünket kiszolgáló funkcionális szerepet nézzük, akkor legalább ilyen lényegesek a fürdőszobai kiegészítők. A fürdőszoba mindennapi kényelmét bizony egy jól megválasztott kiegészítő-család teszi teljessé.


PRAKTIKUS DIZÁJN KIEGÉSZÍTŐK A FÜRDŐSZOBÁBA!

Praktikus dizájn kiegészítők az otthonos, kényelmes és trendi fürdőszobáért.

Ma már szerencsére számos gyártó, rengeteg különféle termékét szerelhetjük fel a fürdőszoba falára. Legyen az éppen egy kis fali polc, fali tartó kosár, szappan-, törölköző- vagy WC papírtartó, egy kényelmes fürdőszoba elengedhetetlen ezen elemek nélkül, hiszen ezek azok berendezési tárgyak, melyektől otthonossá, kényelmessé válik a fürdőszoba.

Gondoljunk bele, milyen fontos, hogy hol és hogyan tároljuk a szappant, a kézmosót, a szivacsot, van-e fix helye a tusfürdőnek a zuhanyzóban vagy az arckrémeknek a tükör alatt vagy mellett, fel tudjuk-e akasztani a köntöst, vagy a törölközőnket?

Emco fürdőszobai kiegészítők

Egészen alapvető eszközök ezek, ha jobban belegondolunk, mégis méltatlanul kevés szerep jut a számukra a tervezéskor. Pedig ha a fürdőszobai kiegészítők is egységben vannak egymással, nem különböző darabokat vadászunk össze innen-onnan, akkor a kellő funkcionalitás, illetve kényelem mellett akár már önmagukban ezek a kiegészítők is adnak egy egységes, esztétikus összhangot a fürdőszobánknak.

Az EMCO nevét itthon még talán nem sokan ismerik, pedig a fürdőszobai kiegészítők és rejtett tárolómegoldások specialistája, olyan prémium márka, amely a magas minőséget és a német precizitást képviseli.

Emco divatos fürdőszobai kiegészítők

Az EMCO Bad több mint 60 éve gyártja a németországi Lingen-ben a prémium piaci szegmenshez tartozó, exkluzív, csúcsminőségű fürdőszoba kiegészítőket és berendezési tárgyakat.

Emco fürdőszobai kiegészítők

Széles termékskálájukban rengeteg kiegészítőt találunk: funkcionális, teljes modulok, tükrös szekrények, világítással egybekötött kozmetikai tükrök, komplett mosdó egységek, és emellett rengeteg, különféle falra szerelhető és szabadon álló tároló, tartó, és egyéb kiegészítő.

Dizájnos fürdőszobai kiegészítők

Válogathatunk falra szerelhető, vagy egészen a falba süllyesztett, helytakarékos megoldásokból, pl.: szekrénymodulokból, üvegpolcokból különböző formájú és méretű tárolókkal, fali kosarakból, de jellegzetes termékei a papír- és szappanadagolók, WC-papír- és törölköző tartók, melyeket a klasszikusan elegáns, és időtálló króm változat mellett üveg, tejüveg, fehér vagy akár matt fekete színben is megtalálunk a kínálatukban.

prémium fürdőszobai kiegészítők

Egy-egy termékcsalád akár 20-25 különböző funkciójú terméket tartalmaz, melyeket közvetlenül a falra lehet felszerelni, vagy a négy különböző sínrendszer egyikébe integrálni. Ilyen például a Lisaon kiegészítő család, ahol a kollekció lényegi eleme az egykezes folyékony szappanadagoló tároló polccal. Ezt a terméket – ahogyan a legtöbb terméküket – kiváló minőségű adagoló technológia, és kristályüvegből készült tartály alkotják.

Egyes szappanadagolók tetején egy kisebb mélyedést alakította ki, amelybe a gyűrűinket tudjuk tenni, amennyiben levesszük azokat egy alaposabb kézmosás előtt.

Másik figyelemreméltó termékük a WC-papír tartók – fedéllel vagy fedél nélkül, de a zuhanyzónkat is egészen kényelmessé tudjuk tenni a különböző, falra szerelhető tartókkal, polcokkal vagy kosarakkal.

Wc papír tartó

Ezekből többféle méret és kialakítás szerint válogathatunk:  lehet egyenes, vagy sarok kialakítás, rácsos, illetve sínes változatok. 

Emco praktikus fürdőszobai kiegészítők

Az EMCO segítségével tehát minden fürdőszoba és mosdóhelyiség kényelmessé és ideálissá válhat. Innovatív technológiájuk pontosan ezt a célt szolgálja: 

„A fürdőszobákat élettel kell megtölteni ahhoz, hogy teljes életet élhessünk. Ideális környezetben, kényelmesen szeretnénk otthon érezni magunkat, különösen egy olyan személyes területen, mint amilyen a fürdőszoba. Hiszen itt van a mi személyes terünk. " – vallja Michael Kleber, az EMCO fürdőszoba-részlegének igazgatója.

Az EMCO kiváló, exkluzív, dizájnfókuszú gyártó. 2016-ban a Red Dot Award dizájn díjnyertese volt. A gyártó fürdőszobai felszerelései és kiegészítői mind-mind olyan remekművek, melyek napról napra élvezhetők - kiváló minőségű tervezésüknek, jól kidolgozott konstrukciójuknak és a funkciók széles skálájának köszönhetően. Az EMCO csoport termékei miatt számos területen piacvezetők. Amit a magas színvonalú, biztonságos gyártásnak, a legmodernebb gépparknak, és a hazájukban kifejlesztett, innovatív technológiai megoldásaiknak köszönhetik.

Emco trendi fürdőszobai kiegészítők

A több, mint 60 éves tapasztalat az időtálló fürdőszobák egyik kulcsa, ugyanakkor az EMCO Bad évről évre kijön egy-egy új termékcsaláddal, kiegészítővel vagy fejlesztéssel, hogy az éppen aktuális kényelmi megoldásoknak megfelelő koncepcióval és intelligens funkciókkal lássa el termékeit, és ezzel együtt akár a mi fürdőszobánkat is!

Ilyen innovatív termékcsalád például a pehelykönnyű, lekerekített formákkal rendelkező RONDO 2 sorozat, amely funkcionális és családcentrikus is, hiszen a lekerekített élek esetében mindig kisebb a balesetveszély, ezért akár kisebb terekbe, vagy kisgyermekek, idős családtagok mellé is bátran alkalmazható. Pláne, hogy a végtelenül gyönyörű külső, tiszta üveg elemekkel és modern, geometrikus formatervezéssel csak úgy vonzza magához a tekintetünket.

Fürdőszobai kiegészítő, kiegészítők

Trendi, látványos, mégis igen praktikus kiegészítő család az Emco Loft, amely három, igen harmonikus változatban érhető el: króm, acél, illetve matt fekete kivitelben. Utóbbit előszeretettel alkalmazzák a LOFT stílusú lakásokban.

Szemet gyönyörködtető fürdőszobai kiegészítők

Esztétikus, szemet gyönyörködtető megjelenés, funkcionális, mindenki számára egyszerű használat, és kényelem jellemzi a sorozatot.

A minimalista kialakítás ellenére a szép látványon túl szerkezete, technikai megoldásai is maximálisan kiszolgálják igényeinket. A fali konzol-kialakítása például olyan intelligens, hogy nincs szükség semmilyen tartó oszlopra. Ez pedig egyszerre teszi a termékeket gyönyörűvé és praktikussá is a napi használat során.

Emco kiegészítők

Ha igazán sokoldalú kiegészítő-családra vágyunk, amely egységesen formatervezett és elegáns, akkor az EMCO szériára adják a legjobb választást, melyeket rengeteg, gyönyörű fürdőszobai kiegészítő alkot, többféle kivitelben találunk szappantartót, folyékony szappan adagolót, WC-papír adagolót, WC-kefét, akasztót, fogast, törölközőtartót, és még rengeteg apró praktikus elemmel ellátott kiegészítőt, amelyek észrevétlenül könnytíik meg a mindennapjainkat.

fürdőszobai kiegészítők

A folyékony szappan adagolót akár a falra is felfúrhatjuk, így kevesebb helyet, felületet vesz el a mosdó melletti térből, és a takarítást is jóval egyszerűbbé varázsolja.

Ha pedig nehézséget okoz a mindennapi mozgás, akkor a különböző, speciális felületkezelt, magas teherbírású fürdőszobai kapaszkodó, vagy a könnyen áthelyezhető álló tartók lehetnek a segítségünkre.

kapaszkodók

A hétköznapi használat során a legpraktikusabb kiegészítők a falra szerelhető tárolók, zuhanykosarak, melyeket többféle módon rögzíthetünk.

praktikus dizájn

Üzleteinkben már személyesen is megnézheti, megfoghatja ezeket a praktikus, prémium minőségű fürdőszobai kiegészítőket. Várjuk szeretettel a Palatinus Fürdőszobaszalonok egyikében, hozzáértő értékesítőink örömmel segítenek a választásban!