RAVAK Pivot PPS-90 fix oldalfal - Króm 90G70C00Z1
A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Pivot PPS-90 fix oldalfal - Króm 90G70C00Z1

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 81 800 Ft / db
Akciós egységár: 73 620 Ft / db
Eredeti eladási ár: 81 800 Ft / db
Akciós eladási ár:
73 620 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_90G70C00Z1
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 90G70C00Z1
Szélesség (cm): 90
Termék magasság (cm): 190
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 27.6
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Betétlemez anyaga: Edzett biztonsági üveg
Profil színe: Króm
Üvegtípus: Átlátszó
Betétlemez vastagsága (mm): 6

A jövő érintése
A szépség az egyszerűségben rejlik. Jó példa erre a Pivot zuhanykabin. A tiszta üvegfelületek természetes eleganciáját tovább fokozzák az egyszerű, ám tökéletes technikai megoldások, melyek generációkon át öröklődnek.

Letisztult és modern dizájn
Minimális számú fém profil, maximális nagyságú üvegfelületek. Ez a Pivot termékcsalád. Minden olyan fürdőbe illik, ahol a csempeborítást szeretné előtérbe helyezni. A Black változat fekete keretet és fekete forgócsapokat ajtózsanérok. Remek kontrasztot alkot a biztonsági üvegből készült felületekkel és finoman felkelti a figyelmet.

Elpusztíthatatlan ajtónyitó rendszer
Minél bonyolultabb egy rendszer, annál több gondot okozhat. A Pivot zuhanykabin a zseniálisan egyszerű, pántos ajtónyitási megoldáson alapul, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. Zökkenőmentes ajtónyitás.

Tökéletes illeszkedés
A PNPS toldóprofilnak hála a Pivot zuhanykabinok és -ajtók tetszés szerint állíthatók, akár olyan helyen is elférnek, amelynek nagysága nem felel meg egyetlen termék méretarányainak sem.

FIX OLDALFAL
Ideális társ a zuhanyajtók számára.Kombinációjukkal négyzet vagy téglalap alakú zuhanysarkot kap az Ön igényei szerinti méretekben. A fix oldalfal mellé mosdót és mosógépet is helyezhet.

Méretek: 90 cm
Színválaszték: keret - krómhatású
Edzett biztonsági üveg betétlemez: 6 mm; Transparent
Magasság: 190 cm
Jótállás: 5 év
A termék egy fix részből áll.

A fix oldalfal zuhanyajtóval kombinálva a fürdőszoba lecsempézett sarkába RAVAK Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome zuhanytálcákra vagy közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető.

Két PPS fix oldalfal és egy Pivot zuhanyajtó kombinációjával “U” alakú zuhanykabint alakíthatunk ki. A PNPS toldóprofil használatával 20 mm-rel is szélesítheti zuhanykabinját, ezért tökéletesen alkalmazkodik az esetleges építési egyenlőtlenségekhez akár 4 cm-rel mindegyik oldalon.


RAVAK Pivot PPS-90 fix oldalfal - Króm 90G70C00Z1
RAVAK Pivot PPS-90 fix oldalfal - Króm 90G70C00Z1
73 620 Ft
Eredeti eladási ár: 81 800 Ft
X