A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Flat falba süllyesztett csaptelep váltóval (KIZÁRÓLAG R-box Varival) X070123

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 54 200 Ft / db
Akciós egységár: 48 780 Ft / db
Eredeti eladási ár: 54 200 Ft / db
Akciós eladási ár:
48 780 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_X070123
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: X070123
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 2
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Csaptelep szerelhetősége: Falsík alatti
Szín: Króm

Flat falsík alatti váltós csaptelep alkalmas a rögzített és kézi zuhanyfejes zuhanysarokhoz, vagy kádakhoz, vízfeltöltő falikarral, lefolyóval, és a zuhanyozás lehetőségével.
A Flat falsík alatti váltó nélküli csaptelepet az egy zuhanyfejes zuhanysarokhoz ajánljuk, esetleg kádakhoz, vízfeltöltő falikarral, lefolyóval, de a zuhanyozás lehetősége nélkül.
A kerámiabetétek átmérője 35 mm, és ugyanúgy, mint a termékcsalád többi csaptelepjének esetében, ezekre is öt éves garancia vonatkozik.
A Flat falsík alatti csaptelepek falba történő szereléséhez KIZÁRÓLAG az R-box Vari RB 072.50 falsík alatti modult kell alkalmazni. A szerelés egyszerű és a fenti látható rész esetleges cseréje sem bonyolult. Az R-box Vari segítségével a vízvezeték légteleníthető a víz elzárása nélkül is.

FLAT FALSÍK ALATTI VÁLTÓS CSAPTELEP (KIZÁRÓLAG R-BOX VARIVAL)
Flat falsík alatti váltós csaptelep alkalmas a rögzített és kézi zuhanyfejes zuhanysarokhoz, vagy kádakhoz, vízfeltöltő falikarral, lefolyóval, és a zuhanyozás lehetőségével. A vízfolyás irányát a váltó egyszerűen a fal irányába történő kapcsolással lehet szabályozni. A csaptelep karjának egyenletes mozgatásával tökéletesen beállítható a víz áramlása és hőmérséklete. A csaptelep KIZÁRÓLAG R-Box Vari szerelési egység használatához van kialakítva, amely jelentősen megkönnyíti a munkát és javítja a teljes munka eredményét.

  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel és kézizuhannyal rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek kézizuhannyal és esőztető zuhannyal felszereltek
A fürdőszoba átfogó rendezettségének és kivitelezésben való összhangjának biztosításához a többi Flat csapteleppel való kombinálást ajánljuk. Külső tisztításra a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát javasoljuk.
A falsík alatti csaptelepekhez használt R-box Vari RB 072.50 alapegység nem képezi a csaptelep részét, ezt külön kell megvásárolni. Az R-box Vari tartalmazza a falra szereléshez szükséges elemeket, de nem tartoznak hozzá a vízvezeték csatlakozók, sem más vízszerelési eszközök. Az R-box Vari tartalmazza a csaptelep R-boxban elhelyezett belső testének műanyag fedő elemét, amely a csaptelep fenti részének leszerelése után is biztosítja a fürdőszobában a vízvezetékrendszer működőképességét. Ezen műanyag alkatrész segítségével a vízvezeték légteleníthető a víz elzárása nélkül is. Az R-box felső része világosan látható nyíllal van megjelölve, hogy a csaptelep teste helyes pozícióban kerüljön elhelyezésre.

RAVAK Flat falba süllyesztett csaptelep váltóval (KIZÁRÓLAG R-box Varival) X070123
RAVAK Flat falba süllyesztett csaptelep váltóval (KIZÁRÓLAG R-box Varival) X070123
48 780 Ft
Eredeti eladási ár: 54 200 Ft
X