A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Chrome 10CVS2-100 kádparaván jobbos - króm 7QRA0C03Z1

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 132 300 Ft / db
Akciós egységár: 119 070 Ft / db
Eredeti eladási ár: 132 300 Ft / db
Akciós eladási ár:
119 070 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_7QRA0C03Z1
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 7QRA0C03Z1
Szélesség (cm): 100
Termék magasság (cm): 150
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 26.9
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Egyszárnyas nyílóajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Edzett biztonsági üveg
Profil színe: Króm
Üvegtípus: Átlátszó
Betétlemez vastagsága (mm): 6

Az aszimmetrikus kádak átgondolt formatervezésűek, amelyek egyrészt helyet spórolnak, másrészt kellemes fürdést biztosítanak. Az aszimmetrikus kádakhoz való kádparavánjainkat pontosan méretre gyártjuk, ezért követik a kád formáját és biztosítják a kényelmes zuhanyozást. Az Ön kádjából így egy csapásra komfortos zuhanykabin lesz, 105 cm-es max. szélességgel.

Széles választék
Néhány egyedi modell kivételével az összes kádtípushoz van megfelelő paravánunk. Kádjainkat úgy alakítjuk, hogy tökéletes összhangban legyenek a paravánokkal ‒ így teszik lehetővé a biztonságos tusolást.

Egyszerű összeállítás
A paraván felszerelését bárki képes elvégezni néhány csavar segítségével. Akár kész fürdőszobába is felszerelhető.

Modern dizájn, megbízható alkatrészek
A zuhanykabinok szakavatott gyártójaként a kádparavánok kialakításánál sokéves tapasztalatunkat, odaadó munkánkat és a legkiválóbb alapanyagok fellelésére kifinomult érzékünket használjuk. Minden kádparaván külsője az elismert Nosal Design stúdióban születik meg, amely már rengeteg díjat nyert el a RAVAK márkának tervezett termékeivel.

KÉTELEMES KÁDPARAVÁN A 10° KÁDAKHOZ
A 10CVS2 kádparaván a 10° kádakhoz használatos. Emelő mechanizmusa lehetővé teszi a kád belső része felé vagy kifelé történő mozgatását, ezáltal  egyszerű és kényelmes a kádba lépés

Méretek: 100 cm
Változat: forgatható termék (B/J)
Színválaszték: keret - fehér, szatén
Edzett biztonsági üveg betétlemez: 6 mm; Transparent
A termék magassága: 150 cm
A kádparaván egy fix és egy ki- és behajlítható elemből áll. A praktikus nyithatóságnak köszönhetően nagyon könnyű tisztán tartani.


Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását. A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát. Gyártócég: RAVAK ANTICALC CONDITIONER: egy készítmény, amely tökéletesen felújítja és karbantartja a RAVAK ANTICALC bevonat minden minőségi jellemzőjét; RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású.

RAVAK Chrome 10CVS2-100 kádparaván jobbos - króm 7QRA0C03Z1
RAVAK Chrome 10CVS2-100 kádparaván jobbos - króm 7QRA0C03Z1
119 070 Ft
Eredeti eladási ár: 132 300 Ft
X