A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Rosa II -VSK2 - 170 kádparaván - balos 76LB010041

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 61 700 Ft / db
Akciós egységár: 55 530 Ft / db
Eredeti eladási ár: 61 700 Ft / db
Akciós eladási ár:
55 530 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_76LB010041
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 76LB010041
Szélesség (cm): 170
Termék magasság (cm): 150
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 7.5
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Befelé nyíló ajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Műanyag
Profil színe: Fehér
Üvegtípus: Rain
Betétlemez vastagsága (mm): 3
Az aszimmetrikus kádak átgondolt formatervezésűek, amelyek egyrészt helyet spórolnak, másrészt kellemes fürdést biztosítanak. Az aszimmetrikus kádakhoz való kádparavánjainkat pontosan méretre gyártjuk, ezért követik a kád formáját és biztosítják a kényelmes zuhanyozást. Az Ön kádjából így egy csapásra komfortos zuhanykabin lesz, 105 cm-es max. szélességgel.

Széles választék
Néhány egyedi modell kivételével az összes kádtípushoz van megfelelő paravánunk. Kádjainkat úgy alakítjuk, hogy tökéletes összhangban legyenek a paravánokkal ‒ így teszik lehetővé a biztonságos tusolást.

Egyszerű összeállítás
A paraván felszerelését bárki képes elvégezni néhány csavar segítségével. Akár kész fürdőszobába is felszerelhető.

Modern dizájn, megbízható alkatrészek
A zuhanykabinok szakavatott gyártójaként a kádparavánok kialakításánál sokéves tapasztalatunkat, odaadó munkánkat és a legkiválóbb alapanyagok fellelésére kifinomult érzékünket használjuk. Minden kádparaván külsője az elismert Nosal Design stúdióban születik meg, amely már rengeteg díjat nyert el a RAVAK márkának tervezett termékeivel.

KÉTELEMES, BEHAJTHATÓ KÁDPARAVÁN.
A Rosa kádakhoz alkalmazható, kényelmesen tágas helyet biztosít a zuhanyozáshoz. A kád belső terébe hajtható, ezáltal kellően biztonságos a kádba való belépés.

  • Méretek: 170 cm
  • Változat: balos változat 
  • Színválaszték: keret - fehér
  • Műanyag betétlemez: Rain
  • A termék magassága: 150 cm
A VSK2 Rosa kádparaván a Rosa I, Rosa II és Rosa 95 kádakhoz alkalmazható. A kádparaván egy fix és egy behajtható elemből áll, amely a kád belső terébe hajtható. Rövid vagy hosszú merevítővel javasoljuk felszerelni. A merevítőket külön lehet megrendelni. A hosszú merevítő a Rosa 95 kádhoz nem alkalmazható!

Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - A kádparaván karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredő megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát. Gyártócég: RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok, kádparavánok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és
nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású

RAVAK Rosa II -VSK2 - 170 kádparaván - balos 76LB010041
RAVAK Rosa II -VSK2 - 170 kádparaván - balos 76LB010041
55 530 Ft
Eredeti eladási ár: 61 700 Ft
X