A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Kerámia mosdó UNI 380 S SLIM XJX01138001

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 45 700 Ft / db
Akciós egységár: 41 130 Ft / db
Eredeti eladási ár: 45 700 Ft / db
Akciós eladási ár:
41 130 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_XJX01138001
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: XJX01138001
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 7
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Szín: Fehér
Termék anyaga: Porcelán

A kecses formák harmóniája
Az Uni termékcsalád mosdókagylóit a lekerekített vonalak és a könnyed stílus jellemzi, ami hozzájárul a fürdőszoba nyugodt légköréhez.

Vékonyfalú kialakítás és az ismert klasszikus megjelenés
A klasszikus vagy vékony falú változat finom, pontosan meghatározott éleivel karcsú hatást kelt és felfrissíti a fürdőszobát, a klasszikus kialakítás a kerámiatermékek bevált hagyományait idézi, és soha nem okoz csalódást. Válassza az esztétikai érzékének megfelelő megoldást.

Egységes fehér
Az utolsó részletig kidolgozott formavilágot kedvelők igényeinek megy elébe ez a fehér, kerámia lefolyóval és lefolyó takaróval kombinált mosdókagyló. Így a mosdó egységes, elegáns benyomást kelt. (A kerámia lefolyó takaró nem része a mosdónak, illetve a lefolyónak. A kerámia lefolyó takaró hamarosan rendelhető lesz.)

Pultra vagy a szekrényre  
Az UNI mosogatók elhelyezhetők mind pultra, mind a mosdókagyló alatti univerzális SUD 260.01 szekrényre, amely rendelkezésre álló felületén kívül sok helyet biztosít a széles fiókban is. Lekerekített éleivel és elegáns alumínium lécével egy ilyen egység feltűnő dizájnelemévé válik a fürdőszoba berendezésének.

UNI SLIM MOSDÓ
A vékonyfalú kerámia a mosdónak könnyedséget és finom szépséget kölcsönöz, miközben tartósságát is megőrzi. 

  • méretek: 380 x 380 x 125 mm
  • anyaga: kerámia
  • túlfolyó: NINCS
  • kiegészítők: mosdó alatti pult / szekrény a mosdó alatti pulton, krómozott vízelvezető folyóka, krómozott vagy bútorba épített szifon, extra hosszú, vagy 10° krómozott csaptelep
  • jótállás: 5 év
Az UNI SLIM mosdó kiváló minőségű kerámiából készül, és csak L-alakú vagy I-alakú mosdó alatti pultra, vagy SUD 260.01 pulton elhelyezett mosdó alatti mosdószekrényre szerelhető. A mosdó el kell látni szilárd vízelvezető mosdó lefolyóval, amely megakadályozza a víztúlfolyását. Az UNI SLIM R mosdóhoz extra hosszabbítású, 311 mm magas, Chrome CR 015.00 mosdócsaptelep telepítését, vagy extra hosszabbítású, 334 mm magas, 10° TD 015.00 mosdócsaptelep telepítését javasoljuk.

Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását..A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát.
Gyártócég: RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású.

Az összes termék ebben a kategóriában: pultra szerelhető, ültethető mosdó

RAVAK Kerámia mosdó UNI 380 S SLIM XJX01138001
RAVAK Kerámia mosdó UNI 380 S SLIM XJX01138001
41 130 Ft
Eredeti eladási ár: 45 700 Ft
X