A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK 10° Free falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz X070136

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 49 900 Ft / db
Akciós egységár: 44 910 Ft / db
Eredeti eladási ár: 49 900 Ft / db
Akciós eladási ár:
44 910 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_X070136
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: X070136
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 1.6
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Csaptelep szerelhetősége: Falsík alatti
Szín: Króm

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.
Amennyiben a süllyesztett csaptelep kádhoz került beépítésre és váltóval rendelkezik, a váltóval válthatunk a túlfolyónál történő kádfeltöltés és a kézizuhany között. 
A 10° Free sorozat sima felületű vezérlő kart kínál.

A süllyesztett csaptelepek egyik fajtáját telepíthetjük univerzális R-box-szal, a másik fajtáját R-box nélkül.

R-box-szal történő telepítés esetén sokkal könnyebb a csaptelep esetleges későbbi cseréje, valamint a víz elzárása nélkül lehet légteleníteni a vízellátást.

10° FREE FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP R-BOXHOZ, VÁLTÓVAL
TD F 065.00
A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. Használata kényelmet és elégedettséget kölcsönöz. A csaptelep készen áll az R-box telepítéséhez, ami megkönnyíti a munkát és javítja az egész szerkezet végeredményét. Most a vezérlőkar felületének sima kialakításával is. 

  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel és kézizuhannyal rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek kézizuhannyal és esőztető zuhannyal felszereltek
A design harmonizálása érdekében javasoljuk a 10° Free csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.


RAVAK 10° Free falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz X070136
RAVAK 10° Free falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-boxhoz X070136
44 910 Ft
Eredeti eladási ár: 49 900 Ft
X