A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK 10° Free black falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz X070159

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 50 600 Ft / db
Akciós egységár: 45 540 Ft / db
Eredeti eladási ár: 50 600 Ft / db
Akciós eladási ár:
45 540 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_X070159
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: X070159
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 1.6
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Csaptelep szerelhetősége: Falsík alatti
Szín: Fekete

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.
Amennyiben a süllyesztett csaptelep kádhoz került beépítésre és váltóval rendelkezik, a váltóval válthatunk a túlfolyónál történő kádfeltöltés és a kézizuhany között. 
A 10° Free black sorozat sima felületű vezérlő kart kínál.

A süllyesztett csaptelepek egyik fajtáját telepíthetjük univerzális R-box-szal, a másik fajtáját R-box nélkül.

R-box-szal történő telepítés esetén sokkal könnyebb a csaptelep esetleges későbbi cseréje, valamint a víz elzárása nélkül lehet légteleníteni a vízellátást.

10° FREE BLACK FALBA SÜLLYESZTETT CSAPTELEP R-BOXHOZ VÁLTÓ NÉLKÜL
TD F 066.20
A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. Használata kényelmet és elégedettséget kölcsönöz. A csaptelep készen áll az R-box telepítéséhez, ami megkönnyíti a munkát és javítja az egész szerkezet végeredményét. A sima felületű csaptelep kezelése így még kellemesebb, a dizájn még barátságosabb, az Ön elégedettsége pedig még nagyobb. A fekete, matt felületű, falba süllyesztett csaptelep azonnal felkelti a figyelmet, és a luxus magasabb szintjére emeli fürdőszobáját.

  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Termékszín: matt fekete
  • Jótállás a csaptelepekre: 3 év
  • Alkalmas: túlfolyónál történő kádfeltöltéssel rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek csak kézizuhannyal felszereltek
  • A design harmonizálása érdekében javasoljuk a 10° Free black csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk.

Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

RAVAK 10° Free black falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz X070159
RAVAK 10° Free black falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz X070159
45 540 Ft
Eredeti eladási ár: 50 600 Ft
X