RAVAK Pivot PDOP2-100 kétrészes kifelé nyíló zuhanyajtó - fekete 03GA0300Z1
A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Pivot PDOP2-100 kétrészes kifelé nyíló zuhanyajtó - fekete 03GA0300Z1

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 174 499 Ft / db
Akciós egységár: 157 049 Ft / db
Eredeti eladási ár: 174 499 Ft / db
Akciós eladási ár:
157 049 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_03GA0300Z1
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 03GA0300Z1
Szélesség (cm): 100
Termék magasság (cm): 190
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 32.8
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Egyszárnyas nyílóajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Edzett biztonsági üveg
Profil színe: Fekete
Üvegtípus: Átlátszó
Betétlemez vastagsága (mm): 6
A jövő érintése
A szépség az egyszerűségben rejlik. Jó példa erre a Pivot zuhanykabin. A tiszta üvegfelületek természetes eleganciáját tovább fokozzák az egyszerű, ám tökéletes technikai megoldások, melyek generációkon át öröklődnek.

Letisztult és modern dizájn
Minimális számú fém profil, maximális nagyságú üvegfelületek. Ez a Pivot termékcsalád. Minden olyan fürdőbe illik, ahol a csempeborítást szeretné előtérbe helyezni. A Black változat fekete keretet és fekete forgócsapokat ajtózsanérok. Remek kontrasztot alkot a biztonsági üvegből készült felületekkel és finoman felkelti a figyelmet.


Elpusztíthatatlan ajtónyitó rendszer
Minél bonyolultabb egy rendszer, annál több gondot okozhat. A Pivot zuhanykabin a zseniálisan egyszerű, pántos ajtónyitási megoldáson alapul, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. Zökkenőmentes ajtónyitás.

 Tökéletes illeszkedés
A PNPS toldóprofilnak hála a Pivot zuhanykabinok és -ajtók tetszés szerint állíthatók, akár olyan helyen is elférnek, amelynek nagysága nem felel meg egyetlen termék méretarányainak sem.

KÉTRÉSZES, KIFELÉ NYÍLÓ ZUHANYAJTÓ
A kétrészes zuhanyajtó zuhanyzófülke kialakítását segíti megteremteni 100, 110 és 120 cm szélességű beugrókban. A keretek bármilyen típusú fürdőszobába három különböző kivitelben telepíthetőek.
  • Méretek: 100 cm
  • Színválaszték: fekete (keret, fogantyúk és zsanérok fekete kivitelben)
  • Edzett biztonsági üveg betétlemez : 6 mm; Transparent
  • Magasság: 190 cm
  • Jótállás: 5 év
A termék egy fix és egy kifelé nyíló részből áll, amely a zuhanyajtót képezi. A termék 180°-os megfordításával választhatunk a balos vagy jobbos változat között.

A zuhanyajtó a fürdőszobában kialakított zuhanyfülkébe RAVAK Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome zuhanytálcákra vagy közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető.

Két PPS fix oldalfallal kombinálva “U” alakú zuhanykabint alakíthatunk ki. A PNPS toldóprofil használatával 20 mm-rel is szélesítheti zuhanykabinját, ezért tökéletesen alkalmazkodik az esetleges építési egyenlőtlenségekhez akár 4 cm-rel mindegyik

Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását. A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát. Gyártócég: RAVAK ANTICALC CONDITIONER: egy készítmény, amely tökéletesen felújítja és karbantartja a RAVAK ANTICALC bevonat minden minőségi jellemzőjét; RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású. 

RAVAK Pivot PDOP2-100 kétrészes kifelé nyíló zuhanyajtó - fekete 03GA0300Z1
RAVAK Pivot PDOP2-100 kétrészes kifelé nyíló zuhanyajtó - fekete 03GA0300Z1
157 049 Ft
Eredeti eladási ár: 174 499 Ft
X