RAVAK Sabina BLCP4-90-Grape négyrészes negyedköríves zuhanykabin - szatén 3B270U40ZG
A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Sabina BLCP4-90-Grape négyrészes negyedköríves zuhanykabin - szatén 3B270U40ZG

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 268 300 Ft / db
Akciós egységár: 241 470 Ft / db
Eredeti eladási ár: 268 300 Ft / db
Akciós eladási ár:
241 470 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_3B270U40ZG
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 3B270U40ZG
Szélesség (cm): 90
Termék magasság (cm): 175
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 48.8
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Kétrészes tolóajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Edzett biztonsági üveg
Profil színe: Szatén
Üvegtípus: Grape
Betétlemez vastagsága (mm): 6

Praktikus és szeretnivaló
A Blix zuhanykabin a magas minőség és a kedvező ár legjavát képviseli. Lelkiismeretes kidolgozása és modern külsője minden vásárlónk számára elérhető, ezen felül pedig rengeteg gyakorlati előnnyel rendelkezik.

Kellemes kiszolgálás
A Blix zuhanykabin csúszkarendszere rendkívül csendes és megbízható, ugyanis az alsó rész SilentRun mechanizmussal van felszerelve, amely meggátolja az ajtó akadozását és a csúszó elemek összegabalyodását. Zuhanykabinja így teljesíti hibátlan és zajmentes működésére tett életre szóló ígéretét.

Egyszerű tisztítás
A tolóajtó alsó részénél lévő csúszkamechanizmus enyhe nyomására kibillenthető, vagy akár ki is emelhető az ajtószárny. Így nem maradnak nehezen tisztítható, elérhetetlen zugok. A zuhanykabin karbantartását tovább egyszerűsíti az univerzális RAVAK Cleaner tisztítószer, melyet az összes fürdőszobai felületen használhat.

Egy életen át!
A két méter széles zuhanyajtóknak leginkább a közös tusolásra vágyó szerelmespárok örvendhetnek, a negyedköríves zuhanykabinok elsősorban a kisebb fürdőszobákba illenek, a keskenyebb, mélyülőkével kombinálható kabinok pedig főleg gyerekek vagy idősek fürdetésére alkalmasak ‒ a Blix zuhanykabinok végigkísérik egy életen át!

NÉGYRÉSZES, ELCSÚSZTATHATÓ NEGYEDKÖRÍVES ZUHANYKABIN
Üveg betétlemez és megbízható rendszer, ez minden amire szüksége van a hosszútávú elégedettséghez. Formájának köszönhetően kellemessé varázsolja a mozgást fürdőszobájában.

Méretek: 90 cm
Színválaszték: keret - szatén, fogantyúk krómhatású
Edzett biztonsági üveg betétlemez : 6 mm; Grape
Magasság: 175 cm
Jótállás: 5 év
A termék két fix és két toló részből áll.

A zuhanykabin a fürdőszoba lecsempézett sarkába a RAVAK Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Flat, Elipso Pro Chrome zuhanytálcákra vagy közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető. 

A termékből rendelkezésre áll a BLCP4 Sabina is, amely egyeb jellemzőiben megegyezik a BLCP4 tulajdonságaival, viszont magassága 175cm. Ezért illeszthető a Sabina mélyülőkés zuhanytálcára.


Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását..A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredő megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát. Gyártócég: RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és
nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású

RAVAK Sabina BLCP4-90-Grape négyrészes negyedköríves zuhanykabin - szatén 3B270U40ZG
RAVAK Sabina BLCP4-90-Grape négyrészes negyedköríves zuhanykabin - szatén 3B270U40ZG
241 470 Ft
Eredeti eladási ár: 268 300 Ft
X