A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Brilliant BSDPS-120/80 Balos zuhanykabin fix fallal 0ULG4A00Z1

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 262 999 Ft / db
Akciós egységár: 236 699 Ft / db
Eredeti eladási ár: 262 999 Ft / db
Akciós eladási ár:
236 699 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_0ULG4A00Z1
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 0ULG4A00Z1
Szélesség (cm): 120/80
Termék magasság (cm): 195
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 79.2
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Egyszárnyas nyílóajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Edzett biztonsági üveg
Profil színe: Króm
Üvegtípus: Átlátszó
Betétlemez vastagsága (mm): 8/6
ZUHANYAJTÓ FIX OLDALFALLAL
Állítsa össze a négyzet vagy téglalap alakú zuhanykabinját a különböző méretben kapható zuhanyajtó és fix oldalfal segítségével. A lehetséges 80 -120 x 80 - 100 cm-es méretnek köszönhetően akár ketten is zuhanyozhatnak egyszerre.

A Briliant termékek két részből állnak, az üveg felületek és a B- SET (zsanérok, konzolok és a fogantyúk). A teljes kabinhoz minkét tétel megvásárlása szükséges.
  • Méretek: 120x80 cm
  • Változat: balos
  • Színválaszték: B SET (pántok, zsanérok, fogantyúk) fém kivitelben
  • Edzett biztonsági üveg betétlemez: 6/8 mm; Transparent
  • Termék magassága: 195 cm
  • jótállás: 5 év

A termék egy kétrészes zuhanyajtóból (egy fix és egy nyíló rész) és egy fix részből áll. A balos vagy jobbos változatot az határozza meg, hogy kívülről nézve az ajtó melyik oldalán található a zsanér. A balos zuhanykabin csak balos B SET-tel kombinálható.
A Brilliant és a Matrix termékcsalád zuhanykabinjaihoz és -ajtóihoz, valamint a BVS2 fürdőkádparavánokhoz használt üveglapok vastagsága. A rögzített részek biztonsági üvege 8 mm vastag, a mozgatható ajtók üvege 6 mm vastag.

A BSDPS zuhanykabin zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető, valamint a RAVAK Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome zuhanytálcákra. A teljes zuhanykabinhoz az üvegfelületek és a B SET megvásárlása szükséges.

A BSDPS csomagban fix üvegfalak, egy zuhanyajtó, vízvető, fix profilok és mágnesprofilok találhatók.

A B SET csomagban a zsanérok, fali pántok, fogantyúk, a szerelőkészlet és egy vagy két darab Brilliant rövid illetve hosszú merevítő található. 


Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek,
aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását..A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ
megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát. Gyártócég: RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású.

RAVAK Brilliant BSDPS-120/80 Balos zuhanykabin fix fallal 0ULG4A00Z1
RAVAK Brilliant BSDPS-120/80 Balos zuhanykabin fix fallal 0ULG4A00Z1
236 699 Ft
Eredeti eladási ár: 262 999 Ft
X