A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

Ravak Supernova SKCP4-80 négyelemes, negyedköríves tolórendszerű zuhanykabin - szatén 3114OU02Z1

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 185 200 Ft / db
Akciós egységár: 166 680 Ft / db
Eredeti eladási ár: 185 200 Ft / db
Akciós eladási ár:
166 680 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_3114OU02Z1
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: 3114OU02Z1
Szélesség (cm): 80
Termék magasság (cm): 195
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 28.6
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Ajtó nyitás módja: Kétrészes tolóajtós zuhanykabin
Betétlemez anyaga: Edzett biztonsági üveg
Profil színe: Szatén
Üvegtípus: Átlátszó
Betétlemez vastagsága (mm): 3
Tökéletes megbízhatóság
A Supernova modell termékcsaládjához tartoznak az ügyfelek által leginkább kedvelt zuhanysarkok. A kereteket most fekete, valamint fehér színben vagy rendkívül tartós szatén kivitelben kínáljuk. Választhat edzett biztonsági üvegből készült betét vagy műanyag panel között. A hasznosság és a modern esztétika kiegyensúlyozottságával a Supernova előnyös és időtálló megoldást jelent minden fürdőszoba számára.

A hibátlan és csendes ajtónyitás életre szóló ígérete
A Supernova zuhanykabinok ajtónyitó rendszere a kiváló RAVAK AntiBlock mechanizmussal rendelkezik, amely hosszútávon biztosítja a zuhanyajtók hibátlan, akadásmentes működését. Az ajtók letesztelt élettartama 1 000 000 nyitás és zárás. A Supernova zuhanykabinok AntiBlock rendszerű műszaki megoldására 10 év garanciát vállalunk.

Örökéletű keretszerkezet
A Supernova zuhanykabinok szerkezete vastag alumíniumfalakból áll, melyek külső rétege magas minőségű és rendkívül kemény matt fémmé van kezelve, ez az ún. szatén felület. Nem csupán az otthoni fürdőszobába illik, de szállodákba és hotelekbe egyaránt.

Pofonegyszerű összeállítás
A terméket összeszerelt állapotban szállítjuk ki, Önnek elég a falhoz erősítenie. Egy személy mindössze egy óra alatt össze tudja szerelni a terméket. 

NÉGYRÉSZES, ELCSÚSZTATHATÓ NEGYEDKÖRÍVES ZUHANYKABIN
Teljes mértékben megbízható, aminek köszönhetően a legnépszerűbb a keretes zuhanykabinok körében. A zuhanykabin lekerekített formája még a kisebb fürdőszobákban is kellemesebbé varázsolja használatát.
  • Méretek: 80 cm
  • Színválaszték: keret - szatén
  • Edzett biztonsági üveg betétlemez: 3 mm; Transparent
  • Magassága: 195 cm
  • Jótállás: 5 év
A termék két fix és két toló részből áll, amely a zuhanyajtót képezik.

A zuhanykabin a fürdőszoba lecsempézett sarkába RAVAK Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Flat, Elipso Pro Chrome zuhanytálcákra vagy közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető.

A mélyülőkés Sabina zuhanytálcákhoz az SKCP4 Sabina 1700 mm-es alacsonyított változatban is kapható. A termékből egyedi méret készítésére is van lehetőség. A Supernova zuhanykabinokat és ajtókat összeszerelve szállítjuk, és egy személy mindössze egy óra alatt összeszerelheti.

Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS - a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és
klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását. A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja
termékinnovációs jogát.
Gyártócég: RAVAK ANTICALC CONDITIONER: egy készítmény, amely tökéletesen felújítja és karbantartja a RAVAK ANTICALC bevonat minden minőségi jellemzőjét; RAVAK CLEANER
készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez;
a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású. 

Ravak Supernova SKCP4-80 négyelemes, negyedköríves tolórendszerű zuhanykabin - szatén 3114OU02Z1
Ravak Supernova SKCP4-80 négyelemes, negyedköríves tolórendszerű zuhanykabin - szatén 3114OU02Z1
166 680 Ft
Eredeti eladási ár: 185 200 Ft
X