A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

RAVAK Sabina-80 LA zuhanytálcaA214001020

Készleten: 0 db
Eredeti egységár: 97 000 Ft / db
Akciós egységár: 87 300 Ft / db
Eredeti eladási ár: 97 000 Ft / db
Akciós eladási ár:
87 300 Ft / db
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: RAV_A214001020
Származási hely: Csehország
Gyártói kód: A214001020
Szélesség (cm): 80
Gyártó: Ravak
Termék súly (kg): 14.8
Kiszerelés: 1
Kiszerelési mértékegység: db
Szín: Fehér
Zuhanytálca látható magassága (cm) : 42
Zuhanytálca anyaga: Akril

Ideális zuhanyzáshoz és fürdéshez
A legjobb megoldás, ha ötvözni szeretné a kád és a zuhanykabin előnyeit. A tálca mélységének és az ülőkének köszönhetően a minikád lehetővé teszi a kis gyermekek fürdetését, illetve a zuhanyzás közbeni kényelmes leülést. A minikád klasszikus zuhanytálca tervezésének hála olyan kisebb fürdőszobákba is beállítható, ahová kád nem fér el.

A Sabina mélyülőkés zuhanytálca LA típusa üvegszálas megerősítésű és felfalazható. Az LA+BASE kivite Sabina Base lábakra erősíthető, ahogy az LA+BASE+SET (Sabina 90 Base) kivitel is, amely előlappal is rendelkezik. A lábak és az előlap külön rendelhető. A Sabina zuhanytálca teljes beszerelési magassága 42 cm. Éppen emiatt ajánlott a Supernova SKCP4 Sabina vagy Blix BLCP4 Sabina sorozat speciális, alacsony termékeivel kiegészíteni. A zuhanytálca 52 mm átmérőjű, Click-Clack rendszerű Sabina szifonnal használható.

MÉLYÜLŐKÉS, NEGYEDKÖRÍVES AKRIL ZUHANYTÁLCA (MINIKÁD)
Zuhanytálca egy kád tulajdonságaival. Felbecsülhetetlen érték a kisebb fürdőszobákban. Lehetővé teszi a kényelmes zuhanyozás mellett a gyermek fürdetést is.
  • Méretek: 90 cm
  • Alapanyag: LA - üvegszál
  • Zuhanytálca mélysége: 27 cm
  • Telepítési magasság: 42 cm
  • Szifon átmérőe: 5,2 cm
  • Felhasználás: LA típus: besüllyeszthető a padlóba , a perem alatt körbefalazható vagy Sabina BASE tartólábakra szerelhető
  • LA típus + BASE: Sabina Base tartólábakra szerelhető
  • LA típus + BASE + SET: Sabina Base tartólábakkal és előlappal
A Sabina Base tartólábat és az előlapot külön kell megvásárolni. A Sabina zuhanytálca tökéletes megoldás az SKCP4 Sabina és BLCP4 Sabina alcsonyított zuhanykabinokhoz.

Javasoljuk a RAVAK Sabina zuhanytálca szifon, telepítésnél pedig az univerzális szerelőkészlet használatát.

Termék/Vásárlási információk

KARBANTARTÁS: a mûanyagok karbantartását szokásos háztartási tisztítószerekkel puha textildarabbal történõ törlésével végezzük. Kerüljük csiszolópaszta, hígítószerek, aceton, tisztító és klórtartalmú fertõtlenítõszerek alkalmazását..A gyártócég nem vállal felelõsséget a termék helytelen használatból, összeállításból vagy tisztításából eredõ megkárosodásokért. Gyártócég fenntartja termékinnovációs jogát. Gyártócég: RAVAK CLEANER készítményeket üvegfelületekre, zuhanykabinok részeire, zománcozott és akrilkádakra, mosdókra és csaptelepekre javasolja, azok régebbi eredetû és nehezen eltávolítható szennyezõdéseihez; a RAVAK DESINFEKTANT pedig speciális készítménye, amely különleges antibakteriális és penészellenes hatású.
A csomagolóanyag kezelése a termék használati élettartama leteltével: A csomagolóanyag továbbra is felhasználható részeit, mint pl.kartonpapír, réteges csomagolófólia vagy PE-fólia, amennyiben lehetõségünk van arra, magunk használjuk fel ismételten vagy azokat további felhasználásra illetve visszaforgatásra adjuk át. A csomagolóanyag és a termék tovább már nem hasznosítható részeit a használati élettartam leteltével biztonságos módon, az érvényes hulladékgazdálkodási elõírások betartásával kell ártalmatlanítani.Atermék használati élettartama leteltével annak továbbra is felhasználható részeit (pl. fémrészeket) további feldolgozásra és visszaforgatásra adjuk át a megszokott helyeken.

RAVAK Sabina-80 LA zuhanytálcaA214001020
RAVAK Sabina-80 LA zuhanytálcaA214001020
87 300 Ft
Eredeti eladási ár: 97 000 Ft
X