Rendezd be fürdőszobád VR szemüveggel!

Rendezd be fürdőszobád VR szemüveggel!Regisztrálj budaörsi bemutatótermünkbe november 4-5.-ére, és nézd meg, rendezd át fürdőszobádat virtuálisan, mielőtt megvásárolod a szanitereket, burkolatokat!


Rendezd be saját fürdőszobád VR szemüveggel!

Regisztrálj budaörsi bemutatótermünkbe november 4-5.-ére, és nézd meg, rendezd át fürdőszobádat virtuálisan, mielőtt megvásárolod a szanitereket, burkolatokat!

Hogyan működik?

Egy különleges Virtual Reality programban 3D-ben rendezhetsz be egy fürdőszobát, cserélegetheted benne a valódi burkolatok, szaniterek, fürdőszoba berendezési elemek képét ízlésednek megfelelően. Ezeket egy VR szemüveggel megnézheted, segítségünkkel változtatni tudsz az elrendezésen, színvilágon, így előre megnézheted 3D-ben, hogyan mutat majd a különböző változtatásokkal a fürdőszobád, melyik a neked legjobban tetsző burkolat, és hogyan illik össze a többi fürdőszoba berendezési elemmel. Addig módosíthatod, amíg el nem éred a kívánt hatást!

Ha előre elküldöd nekünk felújítandó/berendezendő fürdőszobád alaprajzát, akkor érkezésedre betápláljuk a programba, a még élethűbb élményért! Így biztosan úgy fog kinézni a fürdőszobád, ahogy megálmodtad! A fürdőszoba felújításhoz minden szükséges eszközt meg is tudsz rendelni nálunk a csempétől a zuhanykabinon és a fürdőszobabútoron át a fugáig!

Hol és mikor? 

VR fürdőszoba tervezésre lenti űrlapunkon tudsz jelentkezni! 2022. november 4-5.-én 8 időpont közül választhatsz. A VR tervezésre a Palatinus Fürdőszobaszalonok budaörsi üzletében (2040 Budaörs, Építők útja 2-4.) van lehetőség!

SIESS, nehogy lemaradj, mert csak 8 hely kiadó!

Legyél te az első! Regisztrálj itt, hogy megszerezd a 8 időpont egyikét!
Kérlek, csak akkor küld el jelentkezésed, ha biztosan el tudsz jönni, mert a helyek száma korlátozott!