SIKO

SIKO

A SIKO KOUPELNY társaság 1991-ben keletkezett tisztán cseh magáncégként, amely komplett fürdőszoba felszerelés nagy- és kiskereskedelmével foglalkozott.

A kezdet kezdetén egy kis szerény üzletből állt mindössze, amelyet a társaság jelenlegi vezérigazgatója, Jaroslava Valová a dél-csehországi Čimelicén alapított. A község másik végén állt egy akkor kétszáz négyzetméteres raktár, amely az áru kiadásával foglalkozott és ahova a kiszolgálószemélyzet egyenesen az üzletből kísérte át a vásárlókat. A jó hírnév elterjedt a környéken, a vásárlók száma és a forgalom is növekedett, így a társaság egyre több alkalmazottat vett fel. Pontosan tíz évvel később Prága központjában megnyílt az első óriási üzletük. 2005-ben a nyolcadik mega üzletüket nyitották meg, amelynek raktárfelülete nagyobb, mint 1 000 négyzetméter.

A SIKO azóta is folyamatos növekedésben van a nemzetközi piacon és a választék bővítésében is.  Hiszen a fürdőszobai kínálatot, konyha felszereléssel, illetve kül- és beltéri ajtókkal is kiegészítették. A Palatinus fürdőszobaszalonok a Siko szanitereit és fürdőszoba kiegészítőit forgalmazzák.