Stílusos fa hatású padló akár azonnal!

Stílusos fa hatású padló akár azonnal!Rendkívül praktikusak és meghitt légkört teremtenek otthonunkban a fa hatású kerámiapadlók, amelyek a valódi fát tökéletesen utánzó mintájuk, változatos megjelenésük, ellenállóságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek!


Marazzi

Érdemes minden esetben a helyiség funkciójának és ízlésünknek megfelelő stílust, színt és mintázatot kiválasztani a rendkívül széles kínálatból.

Rövid összefoglalónkban szeretnénk segíteni választását, olyan eltérő stílusú és árfekvésű fa hatású burkolatok bemutatásával, melyeket akár azonnal el is érhet raktárkészletünkön, és aktuális akciónkat is igénybe veheti hozzá!

Porcelanosa Oxford padlólap

(Fotó: Porcelanosa Oxford padlólap)

Amennyiben hagyományos fa padlót képzelt el otthonába, úgy biztosan a kedvence lesz a hajópadlóra szinte megszólalásig hasonlító Marazzi Treverkfusion padlólap család, amelyet a hagyományos halszálkás stílusban is lerakhatunk.  A fa hatású padlólapok natúr, barna és szürke alapszínben, lapon belül és a lapok között is változatos árnyalatokkal, élethű fa mintával,10x70 cm-es méretben elérhetők.

Marazzi Treverkfusion padlólap

(Fotó: Marazzi Treverkfusion padlólap)

Rusztikusabb összhatásával hódít meg minket a Marazzi Treverkhome padlólap. A természetes tölgy-mintázatú, kellemes tapintású, gyönyörű porcelánburkolat család 5 féle méretben és 8 varázslatos színben elérhető, hogy utánozhatatlanul széppé és otthonossá tegye fürdőszobánkat, konyhánkat, nappalinkat, vagy bármely helyiséget, amelyet beborít. Időtlen és stílusos, sötétbarna Butella elnevezésű árnyalata melegséget kölcsönöz otthonunknak!

Marazzi Treverkhome padlólap

(Fotó: Marazzi Treverkhome padlólap)

A Sant Agostino Blendart különlegesen festett, koptatott hatású, művészi megjelenésével nyűgöz le minket. Burkolatai olyanok, mintha az idő kitörölhetetlen nyomot hagyott volna a nyers fa felületén. Erős egyéniségével, különleges belső tereket hozhatunk létre, akár a padlót, akár a falat borítjuk ezzel a modern, vintázs hatású burkolattal. 5 féle izgalmas árnyalata közül bármelyik tökéletes választás kortárs otthonunk berendezéséhez. A kiváló minőségű csempelapok négy méretbenn - 15x120 cm, 30x120 cm, 60x60 cm és 90x90 cm - kaphatók.

Sant Agostino Blendart burkolat

(Fotó: Sant Agostino Blendart burkolat)

Amennyiben exkluzív, prémium minőségű burkolatra vágyik, úgy az innovativitásáról ismert, spanyol Porcelanosa gyár egyik legnépszerűbb családját az Oxford kollekciót ajánljuk. Az élvágott kerámialapok felületei megtévesztésig hasonlítanak a fa erezetére, így felhasználásával meghitt, otthonos, fa hatású padlót nyerhetünk a kerámia padlók ellenállóságának és könnyű tisztíthatóságának előnyeivel.

Porcelanosa Oxford padlólap

(Fotó: Porcelanosa Oxford padlólap)

Egyszerre játékos, különleges, és megkapó az Equipe Hexawood sorozat, amelynek 9x20,5 cm-es fa hatású elemeiből szinte bármilyen padlómintázatot kialakíthatunk. Otthonos megjelenése és változatos felhasználhatósága miatt tuti, hogy a kedvencünk lesz!

Equipe Hexawood padlólap

(Fotó: Equipe Hexawood padlólap)

Amennyiben pénztárcabarát megoldásra vágyunk, érdemes a kiváló ár-érték arányú 17x89,7 cm méretű Cerrad Nordwood padlólapokat választani bézs, nugát vagy sivatag árnyalatban. Előnyük, hogy kültéren és beltéren egyaránt megállják a helyüket, ezért szép tágas tereket alkothatunk velük, ha a fürdőszobától kezdve, a nappalin át, a teraszon is folytatjuk a burkolást ugyanazzal a padlólappal.

Cerrad Nordwood padlólap

(Fotó: Cerrad Nordwood padlólap)

Reméljük, hogy sikerült egy kis betekintést adnunk az álomszép fa hatású padlólapok világába! Amennyiben további kérdése van, vagy szeretne segítséget kérni a választásban, keressen minket elérhetőségeinken, személyesen a Palatinus Fürdőszobaszalonokban, telefonon, vagy akár online tanácsadás formájában! Vegye igénybe aktuális akciónkat vásárlásához!