Szenzációs Construma kedvezményekkel várunk az OtthoNNeked standján!

Szenzációs Construma kedvezményekkel várunk az OtthoNNeked standján!Látogasd meg 303D standunkat, a G pavilonban és vásárolj kedvezményesen a kiállítás időtartama alatt, 2023. 03. 29. – 04. 02. között, vagy akár 05. 12.-ig!


Rondine Pietro di Panama burkolat
   
Március 29.-én kezdődik a Construma keretében az Otthon Design kiállítás, melyen minden építkezőnek, felújítónak, tervezgetőnek ott a helye, hiszen a szakma itt mutatja be az idei lakberendezési újdonságokat, innovatív termékeket és a legújabb tavaszi kollekciókat és akciókat is itt érheti el, aki konkrét szándékkal érkezik!
Látogasd meg 303D standunkat, a G pavilonban és vásárolj kedvezményesen a kiállítás időtartama alatt, 2023. 03. 29. – 04. 02. között!

Ha még nem tudod, hogy el tudsz-e jönni, akkor se maradj le szenzációs kedvezményeinkről, hanem regisztrálj már ma az OTTHONNEKED Ügyfélkártyájára és szerezd meg a kizárólag csak a Construma ideje alatt elérhető kedvezményes kuponjainkat!

Így akár május 12-ig kedvezményesen válogathatsz az IBDesign, a Palatinus Fürdőszobaszalonok és a SpaTrend termékei között!

Milyen termékekre kaphatsz kedvezményeket?

 • Palatinus Fürdőszobaszalonok: csempék, padlólapok és teraszlapok
 • IBDesign: parketták, vinyl padlók és fapadlók
 • SpaTrend: kerti bútorok, grillezők és jacuzzik

Milyen értékű kedvezményekre leszel jogosult?

 • március 29.- április 12. közötti megrendelések esetén: 20%
 • április 13-27. közötti megrendelések esetén: 15%
 • április 28.- május 12. közötti megrendelések esetén: 10%

  Hogyan érvényesítheted a kedvezményeket?

  Regisztrálj már ma az OTTHONNEKED Ügyfélkártyára, és március 29-től fel is használhatod kedvezménykuponjaidat az Ügyfélkártya alkalmazás segítségével üzleteinkben, vagy add le megrendelésed személyesen az OTTHONNEKED 303D jelű standján a Construma kiállítás alatt!

  OtthoNNEked Ügyfélkártya

  Szeretettel vár az OtthoNNekeddel közös 303D standon,

  a Palatinus Fürdőszobaszalon csapata