Tökéletes összhang a fürdőben - színes, vágható zuhanytálcákkal!

Tökéletes összhang a fürdőben - színes, vágható zuhanytálcákkal!Manapság egyre nagyobb igény van arra, hogy otthonunkat, környezetünket a lehető legigényesebben alakítsuk ki. Nem kivétel ez alól a fürdőszoba sem, ahol leginkább a kényelmes és praktikus megoldásokat keressük, ám az esztétika és modern formavilág is elvárásaink között szerepel a legtöbb esetben. 


Tökéletes összhang a fürdőben - színes, vágható zuhanytálcákkal!

A kínálatban nem fogunk csalódni, hiszen egyre többféle divatos színben és kivitelben érhetők el a legmodernebb zuhanytálcák, amelyeket ma már egyszerűen egyeztethetünk a fürdőszobánk stílusával és a zuhanykabin típusával is. 

A Radaway műmárvány zuhanytálca újdonságai minden igényünknek megfelelnek majd, hiszen felületük mutatós, és kellemesen szobahőmérsékletű, könnyen tisztítható, vegyszer- és karcolásálló és formára vágható. 

Radaway zuhanytálcák
Fotó: Radaway zuhanytálca

A Teos fantázia nevű zuhanytálcák kő hatású, matt, csúszásgátló, kemény felülete biztosítja, hogy a nedves közegben is biztonságosan közlekedjünk. A megszokott fehér zuhanytálcák után üdítő újdonság, hogy 4 divatos színben elérhető: ragyogó fehérben, semleges betonszürkében, trendi antracitban, vagy bevállalós feketében. A Teos zuhanytálcák belépő magassága alacsony, de ezt is nullára csökkenthetjük, ha a padlóba süllyesztjük.

Radaway zuhanytálcák többféle színben
Fotó: Radaway TEOS zuhanytálcák színei


A TEOS C és F zuhanytálcák előnye, hogy a lefolyót elegánsan a tálca végébe rejtve találjuk, mely letisztult látványt, és kényelmes használatot eredményez, hiszen biztosan nem lépünk rá a lefolyóra. A lefolyót fedő rész a tisztítási vagy karbantartási munkák miatt leemelhető. További előnye, hogy a zuhanytálcát kérhetjük egyedi méretre vágva is, ezért könnyen beépíthető zuhanyfalakhoz, és egyedi megoldásokhoz, például ha az egyik sarkát egy fal miatt szeretnénk levágatni. 
Teos méretre vágható zuhanytálca
Fotó: Radaway Teos méretre vágható zuhanytálca

A sík KIOS zuhanytálcák nemcsak a megszokott kávát nélkülözik, de a zuhanytálcákra egyébként jellemző süllyesztett zuhanyteret is. A végeredmény egy tökéletesen sík - a lefolyó felé enyhén lejtő - műmárvány tálcalap, amely maga a megtestesült, letisztult minimalizmus. A köhatású, csúszásgátló felülettel ellátott tálcákat fehér, betonszürke, fekete és bézs színben vásárolhatjuk meg. 
Kios F zuhanytálca
Fotó: Radaway Kios F zuhanytálca


Walk in zuhanyfalhoz jellemzően a téglalap alakú F tálcákat javaslunk, padlóba süllyesztett beépítéssel, mert így simul bele tökéletesen a fürdőszobába. A négyzetes C jelű zuhanytálcákat válaszd a klasszikusabb zuhanykabinhoz.
A Palatinus Fürdőszobaszalonokban széles kínálatot és szakértő kollégákat találsz a zuhanytálca kiválasztásához és a zuhanyzó kialakításához is! Gyere be személyesen a hozzád legközelebb eső üzletünkbe, vagy nézelődj webshopunkban!
Év végéig rengeteg akció közül válogathatsz, amellyel jól jársz! Nézd meg aktuális akcióinkat