Szűrt víz közvetlenül a csapból - kedvezménnyel!

Szűrt víz közvetlenül a csapból - kedvezménnyel!Sok magyar háztartásban nem kellemes a csapvíz íze, vagy egyenesen ihatatlan. Mindannyian szeretnénk biztosak lenni benne, hogy az általunk nap, mint nap fogyasztott víz tiszta és egészséges. Külön öröm, ha műanyagpalackokkal sem kell terheljük a környezetünket. Ebben segítenek a Grohe vízszűrő berendezései, melyeket november 1.-ig kedvezményes áron vásárolhat meg üzleteinkben! 


Szűrt víz közvetlenül a csapból - kedvezménnyel!

A 21. század egyik legnagyobb kérdése a környezetvédelem és a rendelkezésünkre álló erőforrásokkal való takarékos és felelős gazdálkodás. Ide tartozik továbbá az emberek által termelt hulladék mennyiségének és újrahasznosításának kérdése is. Ma a világon másodpercenként 20.000 műanyagpalack fogy, melyek lebomlási ideje 450 év. A GROHE felelős vállalatként zászlajára tűzte ki nem csak a termelés fentarthatóbbá alakítását, de termékei révén a fogyasztók életének zöldebbé tételét is. A cél elérése érdekében a GROHE számos intézkedést hozott, termékei biztosítják a víz és az energia gazdaságos felhasználását a kényelem feláldozása nélkül.

GROHE vízszűrő rendszerek

A GROHE vízszűrő rendszerekkel örökre száműzhetjük a PET palackokat a háztartásunkból, nem kell többet cipekedni, kerülgetni otthon az ásványvizes kartonokat, valamint nem kell többé préselni és a szelektívbe vinni a rengeteg üres műanyag üveget. A GROHE Blue és a GROHE Blue Pure ivóvíz-rendszerei jóvoltából közvetlenül a csapból engedhetünk kifogástalan ízű tisztított, szűrt, vagy akár szénsavas, enyhe vagy szénsavmentes vizet is.

A GROHE Blue egy speciális csaptelepből, egy vízszűrő berendezésből és egy széndioxid palackból áll. A rendszer bármelyik konyhaszekrénybe beszerelhető, amely legalább 30 cm széles. A pult alá elhelyezett egység előre beállított hőfokra hűti le a vizet, hogy mindig kifogástalanul frissítő legyen az élmény. Az egyedi GROHE Blue szűrőtechnológia az ízhatást rontó minden anyagot kiszűr, így készít páratlanul ízletes, friss szomjoltót. Egy szűrőbetét kapacitása pedig akár 600 liter is lehet. A pultra szerelt csaptelep külön belső vezetékkel rendelkezik a szűrt, és egy másikkal a szűretlen víz számára. Ez által nem szükséges két egységet felszerelni, hanem csak a megfelelő karral kell megnyitni a csapot, attól függően, hogy tisztított (szénsavmentes, enyhe, szénsavas) vagy hagyományos vízre van szükségünk.

GROHE Blue Pure vízszűrő rendszer

A GROHE Blue Pure azoknak kínál megoldást, akik a szénsavmentes víz természetes ízét részesítik előnyben. A szűrőegység akár 3000 liter víz tisztítására is képes, ráadásul nem nagyobb, mint egy 1,4 literes ásványvizes palack, így könnyen elfér bármelyik mosogató alatt.

GROHE Blue Home és a GROHE Blue Pure

A GROHE Blue Home és a GROHE Blue Pure rendszeréhez 4 különböző formájú csaptelep közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a konyhája stílusához leginkább illő kivitelt.

November 1.-ig rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatja meg GROHE vízszűrő alapcsomagjainkat üzleteinkben: 

30 382 000 Blue Pure Alapcsomag november 1.-ig csak 139.990 Ft

30 385 000 Blue Pure Alapcsomag november 1.-ig csak 99.990 Ft  

31 454 001 GROHE Blue Home L-kifolyós kezdőkészlet november 1.-ig csak 399.900 Ft 

31 455 001 GROHE Blue Home C-kifolyós kezdőkészlet november 1.-ig csak 399.900 Ft

31 539 000 GROHE Blue Home L-kifolyós kezdőkészlet november 1.-ig csak 459.990 Ft

31 541 000 GROHE Blue Home C-kifolyós kezdőkészlet november 1.-ig csak 459.990 Ft

Érdeklődjön lakóhelyéhez legközelebbi üzletünkben!

Grohe vízszűrő rendszerek