Továbbra is nyitva vagyunk!

Továbbra is nyitva vagyunk!A kijárási korlátozás életbe lépésével is lehetőség van arra, hogy továbbra is segítsük Önt a felújításban, építkezésben. Személyesen, telefonon, vagy e-mailen is felvesszük rendelését, vagy kérhet szaktanácsot!


továbbra is nyitva vagyunk

Ebben a mindannyiunkat próbára tevő, nehéz időszakban, nem könnyű egyensúlyozni, hogyan óvjuk meg az egészségünket úgy, hogy közben életünk fontos eseményei is előre haladjanak. A kijárási korlátozás életbe lépésével is lehetőség van arra, hogy folyamatosan nyitva legyünk és kiszolgáljuk felújítással, építkezéssel kapcsolatos igényeit, megrendeléseit!

Sokan érdeklődnek, hogy a nemrég életbe lépett kijárási korlátozás hogyan érint minket, tudnek-e vásárolni nálunk? A Magyar Közlönyben a következő szerepel erről:

„A kormányfő aláírásával nyilvánossá vált döntés az ország egész területére érvényes március 28. és április 11. között, ez idő alatt mindenki csak alapos indokkal hagyhatja el otthonát.

A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben történő vásárlás, különösen a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletekben.” (Forrás: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megjelent-kijarasi-korlatozasrol-szolo-rendelet)

fürdőszoba termékek

A kijárási korlátozás tehát nem tiltja, hogy bejöjjön hozzánk vásárolni, nézelődni, kollégáink továbbra is szeretettel várják hétköznap az adott üzlettől megszokott 9:00, illetve 10:00 órás kezdéssel, 15:00 óráig, szombaton pedig a korábban megszokott nyitva tartással. Emellett telefonon és e-mailen is rendelkezésére állunk. Üzleteink elérhetőségét és nyitva tartási idejét itt találja!

Fontos tudni, hogy hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, ahol számos termék megtalálható minden termékkategóriából – kül- és beltéri burkolatok, szaniterek, csaptelepek, kádak, zuhanykabinok, fürdőszobabútorok, stb. – melyekből komplett fürdőszobák is összeállíthatók. Ezeket a weboldalunkon, Facebook és Instagram oldalunkon is folyamatosan posztoljuk, illetve ötletekért hívja bizalommal kollégáinkat.

fürdőszoba termékek

Üzleteinkben folyamatosak a rendelések, és a lengyel és szerb gyárakból most is folyamatos a szállítás. Az olaszországi és spanyolországi gyárak jelenleg zárva vannak, amint kinyitnak, oda is rögtön elindítjuk a kamionokat.

Az aktuális információkért érdemes figyelni online fórumainkat:

Weboldalunk: www.palatinusfurdoszoba.hu

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/palatinusfurdoszobaszalon/

Insta oldalunk: https://www.instagram.com/palatinusfurdoszoba/

Mindenkinek jó egészséget kíván,

a Palatinus Fürdőszoba csapata