Trendi szaniterek -  a könnyű tisztíthatóság és a maximális higiénia jegyében

Trendi szaniterek - a könnyű tisztíthatóság és a maximális higiénia jegyébenA fürdőszoba az a helyisége otthonunknak, ahol tisztálkodunk, amelynek a higiéniája a legfontosabb. Mégis, a fürdőszoba takarítása sokszor nyűgös, kellemetlen feladat. A megoldás: válasszunk már eleve olyan szanitereket, melyeknek a tisztántartása is gyerekjáték. Az alábbi összeállításunkban ezekre ajánlunk most pár kitűnő megoldást a Palatinus kínálatából!


Az dekoratív és persze időtálló, csúszásmentes hidegburkolatok mellett legalább olyan lényeges a fürdőszoba praktikus, tartós, ízléses berendezése. A Palatinus kínálatából az egész fürdőszobát remekül berendezhetitek. Az itt látható elemek azonban nem csak szépek, divatosak, de jól kombinálhatók más fürdőszoba termékekkel, és ami a legfontosabb: felhasználóbarát, könnyen tisztán tartható, praktikus modellek. Nézzük!


Palatinus Walk In XMotion
Fotó: Palatinus Walk In XMotion


Hiszen korunk elvárása ma már a minden eddiginél magasabb fokú higiénia, méghozzá gyorsan és azonnal, amit egy bidé funkcióval ellátott WC is képviselhet, de ilyen mindennapi igényünk a vízkőmentes felületek (lehetőleg minél kevesebb vegyszert és energiát felhasználva) és persze az egyéniségünk kifejezése is, amihez jól jönnek a kiválasztott termékhez az egyénileg kiválasztható színek és formák.

Ha ezek az igények, elvárások fontosak Neked is, akkor tarts velünk, és tekintsd meg az alábbi néhány terméket! 


1.  Kényelmes és letisztult Walk In zuhanykabinok, Easy Clean felületkezeléssel


A Palatinus Walk-In Xmotion zuhanysarok oldalsó paravánnal, valamint maga az önállóan kapható oldalsó zuhanyparaván is áttetsző, víztiszta 8 mm-es edzett üvegből készült. Jobb és bal oldali tájolással is kérheted, így az elrendezés sem lehet akadály - bármelyik modell letisztult és dekoratív eleme lehet fürdőszobádnak.


Palatinus Walk In Zuhanyparaván
Fotó: Palatinus Walk In Zuhanyparaván


Praktikus tolóajtó rendszerrel, többféle kivitelben és méretben rendelheted, és ami a legjobb: hogy ezeknél a termékeknél az üvegfelület már a gyártás során kapott egy speciális Easy Clean felületkezelést, amely megkönnyíti az üveg tisztántartását és minimalizálja a vízkőlerakódást. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a klasszikus alu változat mellett matt fekete színben is kérheted, ha a trendi loft stílusú nagyvárosi fürdődbe ezt a dizájnt álmodtad meg…


Palatinus Walk In XMotion
Fotó: Palatinus Walk In XMotion
 

2.  Halkan és lassan záródó WC tető, valamint bidé funkció az extra higiéniáért?


Nos, igen, ezek már mind a modern korunk elvárásai. Hogy akkor se kelljen hangoskodnunk, ha épp sietünk reggel, és egy hirtelen jött hasmenés miatt se kelljen újra lezuhanyoznunk - pláne, ha rohanásban vagyunk, vagy egész egyszerűen csak már fáradtak ahhoz, hogy ismét beálljunk a kádba vagy a zuhany alá. Milyen jól is jön ilyenkor az a bizonyos, a WC-be integrált bidé funkció, mely a jólesően simogató vízsugárral diszkrét és gyors, tökéletes higiéniát biztosít ismét számodra. A WC halkan, lecsapódás mentesen záródó tetejének köszönhetően pedig senkit sem ébresztesz majd fel egy késő esti vagy kora reggeli szükséglet miatt. A Palatinus Infinito perem nélküli fali WC-je ráadásul még a karban tartását illetően is gyerekjáték, hiszen a perem nélküli WC-ken jóval kevesebb baktérium és szennyeződés bújik meg éppen a perem nélküli kialakításnak köszönhetően. Egy ilyen szaniterrel minden álmunk teljesülhet, ami a maximális higiéniát, a kényelmes használatot és könnyű tisztíthatóságot illeti…


Palatinus Infinito perem nélküli WC bidéfunkcióval
Fotó: Palatinus Infinito perem nélküli WC bidéfunkcióval
 

3.  Kreatív, ragyogó színek, és szatén kivitel a még egyszerűbb tisztántartásért? Igen, a mosdót illetően is vannak ötletes, trendi tippjeink…


Egy kellemes formájú, pultra ültethető mosdó igazán bájos eleme lehet egy mai, fiatalos fürdőszoba dizájnnak, a felületek közül pedig a közép fényes (tehát se nem matt, se nem fényes) hanem úgynevezett szaténfényű kivitel a legszerencsésebb akkor, ha fontos a könnyű tisztántarthatóság, és az, hogy sem a vízkő, sem az ujjlenyomatok ne látszódjanak meg túlzottan az adott felületen. Ezekkel a Palatinus Infinito kerek mosdókkal a fent megfogalmazott elvárásokat mind kipipálhatod, és még a jókedv és optimizmus is garantált minden reggel: az egyedileg választható, ragyogó színek, valamint a teljességet, vidámságot szimbolizáló kerek formák gondoskodnak erről is!


Palatinus Infinito kerek pultra ültethető mosdó, többféle színben
Fotó: Palatinus Infinito kerek pultra ültethető mosdó, többféle színben

 

4.  Fehér pultra ültethető, mély mosdótálat is választhatsz - ha inkább a klasszikus, időtlen hófehér tetszik…

Ez a mosdó is legalább olyan fiatalos és trendi, miközben egy szép, kecses, elegáns klasszikussal egészítheted ki vele fürdőszobád. Hiszen a megfelelő mosdókagyló életet lehet minden fürdőbe, és kiemeli annak stílusát - és ezt jól tudják a Palatinus szakemberei is, nem véletlenül alkottak meg ennyi féle színt, méretet és formát a pultra ültethető mosdóik terén is. A Palatinus Palatinus Infinito névre hallgató fényes fehér felületben kapható mosdó - ahogy általában a többi is - csaptelep nyílás és túlfolyó nélkül kapható, azonban a kínálatukban taltáltok természetesen komplett lefolyó garnitúrákat is, méghozzá több féle színben, kivitelben…


Palatinus Infinito 40X50-es mosdó, fehér színben
Fotó: Palatinus Infinito 40X50-es mosdó, fehér színben

 

5.  Tedd fel a pontot az i-re, és válassz egy neked tetsző lefolyót a túlfolyó nélküli mosdód mellé!

Ma már egyre általánosabb és elfogadottabb megoldás, hogy a mosdókat nem minden esetben kompletten, hanem az egyedi beépíthetőség és szabad választás okán túlfolyó illetve lefolyó nélkül kínálják, hogy még ezekből is mi választhassuk ki a számunkra leginkább tetszőt, a legmegfelelőbbet. A Palatinus clic-clac mosdó lefolyógarnitúrát például klasszikus króm illetve modern fényes fehér színben (képünkön) is választhatod bármely, neked tetsző túlfolyó nélküli mosdódhoz, hogy még kreatívabb és egyedi lehess a fürdőszobád legapróbb részleteit illetően is!


Palatinus lefolyógarnitúra túlfolyó nélküli mosdókhoz (króm és fényes fehér színben is!)
Fotó: Palatinus lefolyógarnitúra túlfolyó nélküli mosdókhoz (króm és fényes fehér színben is!)

Fürdőszoba felújítás illetve kialakítás előtt állsz, és szeretnéd egyszerű de nagyszerű, minél praktikusabb ötletekkel és termékekkel megoldani a berendezést? A cikkben szereplő termékeket megvásárolhatod üzleteinkben vagy most azonnal webshopunkban:

 

Trendi szaniterek -  a könnyű tisztíthatóság és a maximális higiénia jegyébenÉpítkezel vagy felújítasz? A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy böngéssz álomszép termékeink között webshopunkban!

Ingyenes 3D látványtervezéssel segítünk! 


Ingyenes 3D látványtervezés


Nem tudod elképzelni milyen lesz a fürdő? Jól mutatnak-e együtt a burkolatok? Befér-e minden, amit szeretnél a fürdőszobában látni? Jelentkezz és elkészítjük álomszép fürdőszobád 3D látványtervét!