Tükör körkép - az EMCO praktikus, trendi újdonságaival.

Tükör körkép - az EMCO praktikus, trendi újdonságaival.Elkészült a fürdőszoba felújítása? Ne feledkezzünk meg a szépítkezésről és a pipereholmik praktikus tárolásáról sem! Ezekkel a praktikus tükrös szekrényekkel, világítással egybekötött okos tükör megoldásokkal és a hozzájuk tartozó, remekül kézre eső kiegészítőkkel nem lesz nehéz nekünk sem ragyogóan kinézni reggelente…


Tükör körkép - az EMCO praktikus, trendi újdonságaival

A hidegburkolatok és a fürdőszoba egyéb berendezéseinek megválasztása után jöhetnek azok a praktikus bútorok és eszközök, melyeket minden nap használunk.
 
A fürdőszoba alapos megtervezésénél legalább akkora figyelmet szentelnünk a praktikus fürdőszobabútorok, a hozzájuk tartozó, kézre eső kiegészítő eszközök, valamint a környezettudatos fürdőszobai világítás kérdéseinek is legalább akkora figyelmet szentelnünk.

Egy falra szerelt tükör nem csupán egy fontos eszköz, melyet nap mint nap használunk, hanem látványos belsőépítészeti és dekorációs elem is, hiszen a tükör fokozza a tágasság érzetet, díszíti, dekorálja a helyiséget.

Egy tükör minden fürdőszoba alapkelléke. Ahogy minden fürdőszobában számos holmit, tisztító - és tisztálkodószert tárolunk. A dupla funkciós, egyszerre tároló és tükör ajtós szekrényekkel, nem csak pénzt, de helyet, sőt időt is spórolhatunk. Sokféle kivitelben, számos márka kínál ma már hasonlókat, léteznek nyitott és zárt polcos tükrök, szögletes és kerek tükrök…

A falra szerelt tükrös szekrények LED világítással, sőt akár kozmetikai nagyítós tükör funkcióval is kérhetők ma már. Hiszen akár a szemceruza, tus, szempillaspirál felvitele, vagy egy precíz borotválkozás eléréséhez szükséges a megfelekő fényvisszaverődés, amihez a legapróbb részleteknek is kulcsszerepe van.


Emco kozmetikai tükör
Fotó: Stockfotó /gettyimages
 

Ezt bizonyítja a professzionális német gyártó, az EMCO márka fürdőszobai és kozmetikai tükrök felszereltsége és profi kivitelezése. 
 


EMCO kozmetika tükör
Fotó: EMCO kozmetika tükör


Az EMCO tükrös szekrények mind magas minőségű alumíniumból, falba süllyeszthető avagy falra szerelhető kivitelben, gazdag méretválasztékban kaphatók. A tükrök 400-1600 mm-ig, állítható erősségű és színhőmérsékletű LED-világítással felszerelve állnak rendelkezésünkre, de választhatunk kifejezetten kozmetikai tükröket is, falra szerelhető, álló illetve ragasztható kivitelben, LED világítással vagy világítás nélkül.

De nézzünk meg néhány modellt konkrétan, mi mindent is tudnak!

Az itt bemutatott négy intelligens EMCO szépséghez ráadásul most akciós áron juthattok hozzá…
  

1.  A finom fények szerelmeseinek, akár kis fürdőszobákba is - EMCO Pure és Flat tükrös szekrények LED világítással

Ezeknél a modelleknél nem csak az a nagy szám, hogy a szekrényeket 6 különböző szélességben és mellé még kétféle mélységben választhatjátok - ami a kisebb, keskeny fürdőszobák igazi megmentője - hanem még ráadásul a világítás színe, fényereje, és az üvegpolcok is fokozatmentesen állíthatók! Valamennyi modell rendelkezik a szekrény aljába integrált dugaljjal és LEd világítással, melynek bekapcsolásakor a ugyan az alsó és felső világítás is egyszerre bekapcsol, azonban a felső világítás - a szekrénybe rejtett külön kapcsolóval - ki is kapcsolható. A 3 féle kialakítású felső lámpa (Design, Classic vagy Style) szintén egy újdonság, mellyel még inkább személyre szabható lesz kedvenc tükrös szekrénykétek.


Emco Pure tükör
Fotó: EMCO Pure

 

2.  Elegáns loft hangulathoz - EMCO Prime Black tükrös szekrények LED világítással

Trendi, fekete kiegészítőkkel ellátott loft hangulatú modern fürdőkhöz ideális választás az EMCO Prime Black tükrös szekrény, melynek eleganciáját tovább emeli, hogy a szekrény belseje, azaz az a hátfal is egy tükör.

A két egyedileg állítható üvegpolcnak köszönhetően pedig bármilyen tárgy helytakarékosan elhelyezhető. A mindkét oldalon tükörrel ellátott ajtók 135 fokos szögben nyithatók, a falra szerelhető változatnál a szekrény oldala fekete üveg, ám a fekete mellett alu színben is választhatjátok. Sőt, kivitelét illetően is tudjátok kérni falra szerelhető, vagy falba süllyeszthető változatban. Ami pedig a hozzá tartozó “világítási csomagot” illeti - a LED-ek fényereje és színhőmérséklete itt is fokozatosan állítható.


EMCO Prime Black
Fotó: EMCO Prime Black

3.  Akár professzionális kozmetikai használatra is - EMCO Evo okostükrök több fokozatban állítható világítással, akár tükörfűtéssel is

Az EMCO Evo tükrös szekrények magas minőségű alumíniumból készülnek, és szintúgy létezik falra szerelhető és falba süllyeszthető változatuk is. A 135 fokban nyíló ajtókat itt is kívül-belül tükör borítja. Belül az üvegpolcok tetszőleges magasságban állíthatók, ahogy a bennük található LED világítás is 3 fokozatban állítható, mind a fényerőt, mind pedig a hideg-meleg színtartomány közötti érték is fokozatmentesen szabályozható. Ami az EVO tükrös szekrények különlegessége, hogy a normál kivitel mellett EMCO fényrendszerekkel is rendelhetitek, aminek köszönhetően tökéletesen hozzá illeszthető egy EMCOEVO kozmetikai tükörhöz, amivel egy csoportba kapcsolva, együtt tudod szabályozni a két terméket - akár távirányítóval, akár a mobiloddal is, a Casambi app segítségével.


Emco Evo tükör
Fotó: EMCO EVO

 

4.  Trendi kerek tükör, egyedi fénymegoldásokkal - EMCO ASIS és EMCO ROUND kerek tükör integrált érintőszenzoros LED világítással

A mostanság egyre divatosabb kerek fürdőszobai tükrök kellemes látványát az EMCO termékeken belül az EMCO Round névre hallgató modell képviseli., melyhez az új Asis mosdókat illesztették. Az Asis egy teljesen új, öntött márvány anyagból készült prémium mosdó, mely komplett egységet alkot az alsó szekrénnyel és hozzá pontosan illeszkedő csapteleppel. Változatos méretekben rendelhetitek: 400x320, 600x475, valamint 800, 1000, és 1200X522 mm-es is lehet. Színválasztékát illetően a mosdó fehér (és csaplyuk nélkül, illetve 1, 2 vagy 3 lyukkal is rendelhető). A csaptelep króm, a mosdó alatti, kihúzható fiókkal és belső tárolóval rendelkező szekrény pedig lehet fehér illetve fekete is.

 

Emco Asis tükör
Fotó: EMCO Asis

 

Na és ami a tükröt illeti? A Round falra szerelhető tükör meleg fényét egyszerűen, a tükör felületébe integrált érintőszenzorok segítségével könnyedén változtathatod. Ezzel mind a fényerőt, mint pedig a színhőmérsékletet egyénileg tudod szabályozni, ugyanakkor a termék rendelkezik a helyiség kapcsolójához való közvetlen csatlalkozással is.

 

Emco Round tükör
Fotó: EMCO Round

 

Cikkünkben most ezt a négy EMCO tükrös megoldást mutattuk be kicsit közelebbről, de természetesen ezeken kívül még számos remek megoldással és lehetőséggel találkozhatsz a kínálatunkban.

Fürdőszoba kialakítás, felújítás illetve berendezés előtt állsz?

Akkor fedezd fel élőben is az itt látott okos és praktikus megoldásokat, és persze még megannyi mást is: Várunk szeretettel személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett kollégáink hozzáértő szakértelmével, tervezőink jó szemével és ízlésével segítjük vásárlásod.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy rendeld meg online!