Új Palatinus bemutatóterem nyílik Budaörsön!

Új Palatinus bemutatóterem nyílik Budaörsön!Jó hírünk van a budai régióban élő vásárlóinknak, hiszen sokkal közelebb hozzuk hozzájuk szolgáltatásunkat és óriási termék választékunkat. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy üzlethálózatunk 9 fürdőszobaszalonja után idén megnyilt 10. üzletünk!


Új bemutatóterem Budaörsön!

Október 4.-én nyílt meg a Palatinus Fürdőszobaszalonok több, mint 400 m2-es új, bemutatóterme, ahol a legdivatosabb csempe újdonságok, szaniterek, fürdőszoba bútorok és fürdőszoba felszerelési eszközök közül válogathat szakértő eladóink segítségével. Az Építők útja 2-4. szám alatti üzletünk a budaörsi Mömax-tól 1 percre található.

Új Palatinus üzlet Budaörsön

Nem bíztuk a véletlenre, hogy vásárlóként jól érezze magát nálunk! 

Belsőépítészeti pályázatot írtunk ki az üzletbelső megtervezésére, hogy a lehető legkényelmesebb, legszebb, és a vásárlói igényeket legjobban kiszolgáló tereket alakítsunk ki. A pályázatra az idő rövidsége miatt alaprajzi elrendezési tervvel nevezhettek a lakberendezők, belsőépítészek. 

A tervezést az üzlet közös bejárása, rengeteg tervezői kérdés, és még több lázas munka követte, amelynek végén a pályázaton részt vevő tervek közül a zsűri Bányai Ágnes építészmérnök elgondolását találta a legjobbnak, aki a Mai Stúdió tervezői csapatának belsőépítészeti munkáit jegyzi. 

Palatinus Budaörs

Rendkívül jónak találtam a kiírást, még nem terveztem hasonlót, de nagyon érdekesnek találtam a feladatot” - mondta Bányai Ágnes. “Szeretem az olyan kihívást, ahol egy épület adottságaiból kell a legjobbat kihozni. Szeretem feszegetni a határokat, hogyan tudom a kötöttségeket legjobban kiaknázni. Azért is izgalmas volt számomra a feladat, mert egy üzlet megtervezése más szemléletet igényel, mint egy fürdőszobáé. Itt nem egyféle stílusban kell gondolkodni, hanem minél többféle stílus és termék bemutatása a cél. Mindezt úgy kell megtervezni, hogy közben mégis egységes képet mutasson az egész szalon. Emellett arra is figyelni kell, hogy a belső tér a vásárlók igényeit és az értékesítést szolgálják elsősorban.” - avatott be minket a kulisszatitkokba a pályázat győztese.

Palatinus Budaörs térkép

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk Önnel budaörsi üzletünkben és elnyerik tetszését gondosan berendezett bemutató fürdőszobáink, színvonalas termékeink és üzletünk kellemes hangulata!

Szeretettel várjuk Budaörsön, az Építők útja 2-4-ben! Október 4-14. között nyitási akcióval