30 éves a Palatinus Fürdőszobaszalon, ünnepelj velünk!

Ünnepeld velünk 30 éves évfordulónkat!

Ünnepeljünk együtt! Elképesztő, hogy már 30 éve segítünk megvalósítani vásárlóink álomfürdőszobáját és az otthont, amire mindig is vágytak. Három évtizede a minőség és stílus meghatározó képviselőiként, szakértelmünkkel, változatos és széles termékválasztékunkkal és a vásárlóinkat mindig az első helyre helyezve, folyamatos kedvezményekkel biztosítjuk azokat a feltételeket, amelyek megkönnyítik a felújítást és az otthontervezést.

Hálásak vagyunk a bizalmatokért!

Köszönjük, hogy az elmúlt 30 évben minket választottatok fürdőszobáitok megtervezéséhez és kivitelezéséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehettünk a felújításotoknak, és hozzájárulhattunk otthonotok kényelmesebbé és szebbé tételéhez.

Nyereményjátékok, akciók, kuponok év végéig!

Szeretnénk emlékezetessé tenni az évfordulónkat, ezért bizalmatokért cserébe 30 héten keresztül nyereményjátékokkal, akciókkal, meglepetés kuponokkal készülünk és kedveskedünk nektek! Kövessétek az oldalunkat mert folyamatosan töltjük fel az aktuális kedvezményeket és játékokat!

Hogyan vehettek részt a nyereményjátékokban?

A nyereményjátékok heti rendszerességgel kerülnek ki Facebook-oldalunkra, érdemes akár mindegyiken részt venni, hogy nagyobb eséllyel induljatok a nyereményekért. Legyetek résen, mert minden héten más nyereménnyel készülünk!
A sorsolást követően az aktuális játék nyertesének nevét minden esetben itt tesszük közzé és első kézből értesülhettek a következő játék nyereményéről is.

Harmadik játékunk is kezdetét vette, kattintsatok ide és nyerjétek meg partnerünk, a Grohe által felajánlott trendi, színes kulacsokat!

Nyerj trendi, színes Grohe kulacsot


A második játék is elérhető már Facebook oldalunkon, úgyhogy megosztásra fel, a tét egy különleges borostyán színű BEMETA AMBER fali WC-papírtartó. 

Második játékunk nyertese, szívből gratulálunk!
Polgárné Dóczi Szilvia


Az első játék meg is érkezett, kattintsatok, vegyetek részt benne és nyerjétek meg a 30 000 Ft-os vásárlási utalványokat!


Első játékunk nyertesei, akiknek szívből gratulálunk!
Tünde Reszegi-Bucsay
Tuza László Pál
Hosszú-Szentmiklósy Laura