Vadak és hatalmasak - új inspiráció 2021-re!

Vadak és hatalmasak - új inspiráció 2021-re!Boldog és Sikeres Új Évet kívánok Neked! Legyen olyan ez az éved, mint amilyennek megtervezted, megálmodtad. Hiszen ez csak rajtunk múlik!


Urbatek burkolat

Hiszek benne, hogy ez az év meghozza a vírus utáni enyhülést és újra minden visszatérhet az eredeti kerékvágásba. Újra inspirálódhatunk a kiállításokon és szabadon élvezhetjük az életet!

Erre készülve mi nem álltunk meg, számos újdonsággal készülünk Neked és Ügyfeleidnek - nemcsak termékek terén, hanem más meglepetéssel is. De ez egyelőre még titok!

Lássuk, mi is lehet az a hatalmas és vad dolog, amit ma megszelídítünk.

Urbatek - Viola Blue

(Fotó: Urbatek - Viola Blue)

Az Porcelanosa csoport Urbatek brandje újabbnál újabb merész táblákat jelentet meg, melyek elsőre vadnak, meghökkentőnek tűnhetnek. De valljuk meg, ki szeretne egy átlagos otthont, főleg ha szakemberrel tervezteti meg azt!?

Persze mindenki vérmérséklete szerint vállal be extrém dolgokat, ha nem is az egész otthona extravagáns, de a fókuszpontok oda kell csalják a szemet. Ezek a burkolatok pedig - a Tervezőre is gondolva - teljes alkotói szabadságot adnak, bármely színvilágban is gondolkodunk.

Az első XL méretű burkolat rögtön 2 színvilágban is megjelent, a melegebb és hűvösebb árnyalatok kedvelőire gondolva.

Urbatek - Viola Rossé

(Fotó: Urbatek - Viola Rossé)

Urbatek - Viola Rossé

Az elegáns luxus kategóriába vezető Viola Rossé a klasszikus bordó és az időtlen fehér találkozása. A bordó tónusok élénkségét exkluzív dizájnnal ötvözi, amely megmutatja ennek az elegáns olasz Calacatta márványnak a természetes mintázatát. A dekoráció és a belsőépítészet világában ez nem más, mint felhívás csábításra!

Merész és látványos megoldást kínál a konyhában is, melyhez ideális méretekkel rendelkezik, akár a falra, akár a konyhapultra tervezzük. Fényes és selyemfényű kivitelben is elérhető.

Urbatek - Viola Rossé

(Fotó: Urbatek - Viola Rossé)

Urbatek - Viola Blue

Az intenzív kékesszürke mintázat, elegáns krém-fehér alapon rendkívüli grafikai gazdagságot kölcsönöz a Viola Blue-nak. A stílusos terek elengedhetetlen eleme lehet.

Urbatek - Viola Blue

(Fotó: Urbatek - Viola Blue)

A Viola Blue padló-, vagy falburkolat mellé remek bútorkiegészítő színek lehetnek a krém, a petróleum, a sötétkék és a szürke árnyalatai. A fekete fém pedig szép keretet ad a padlólapnak.

Urbatek - Viola Blue

(Fotó: Urbatek - Viola Blue)

Urbatek - Orobico Dark

Orobico Dark drámai erezetével a természet legszeszélyesebb és legextravagánsabb felére kalauzol minket. Sötét és földes árnyalatainak kombinációja sokoldalú színpalettát kínál, csiszolt felülete pedig rendkívül fényes megjelenést biztosít, ami mindenki figyelmét magára vonzza.

Urbatek - Orobico Dark

(Fotó: Urbatek - Orobico Dark)

Az Urbatek kollekció utolsó két darabja, mint a természet két örök eleme, a kék ég és a zöld fű jelennek meg.

Urbatek - Macauba Blue

A lapok álomszép égkék és a kobalt tónusain apró narancsszínű vonalak futnak végig. Izgalmas mintázata és egyedi színe miatt igazán egyedi megjelenésű otthont alakíthatunk ki, mintáinak iránya miatt növeli a térérzetet is.

A lapok mérete miatt a 4 féle arculatú lap garantálja, hogy egy falfelületen ne ismétlődjön a minta.

Urbatek - Macauba Blue

(Fotó: Urbatek - Macauba Blue)

A Bookmatch alakzatban burkolt lapok izgalmas és rendezett megjelenést adnak. 

Urbatek - Bookmatch Macauba Blue

(Fotó: Urbatek - Bookmatch Macauba Blue)

Urbatek - Alpi Verde

Az Alpi Verde vadóc, zöld alapszínét a finom fehér erezet látványa teszi izgalmassá és elegánssá. A földszínek és pasztellek megzabolázzák a vad zöld megjelenést.

Urbatek - Alpi Verde

(Fotó: Urbatek - Alpi Verde)

A Calacatta Verde lapok a fák ágaira emlékeztető erezettel kapcsolódnak össze az Alpi Verde lapjaival. A zöld páros együtt elegánsan egészíti ki egymást, emellett a fa meleg árnyalata még inkább szelídíti a megjelenést.

Urbatek - Calacatte Verde és Alpi Verde

(Fotó: Urbatek - Calacatte Verde és Alpi Verde)

Persze tudom, nem minden Ügyfél ilyen bevállalós! Akár vagányabb, akár kisebb, egyszerűbb, “hétköznapibb” burkolatot, szanitert, csaptelepet, fürdőszobabútort, zuhanykabint, kádat kerestek, szívesen segítek! Forduljatok hozzám bizalommal!

Szeretettel várlak egy kávéra!

Nemes Tímea

Nemess Tímea

Kiemelt Ügyfél-kapcsolattartó

+36 30 535 1672