Változás és ajándék minden Vásárlónknak!

Változás és ajándék minden Vásárlónknak!A 2021. április 7.-én bejelentett Kormányrendelet alapján üzleteink nyitva tartásában és működésében változások álltak be. A változások mellett szeretnénk olyan meglepetéssel is szolgálni, amely feledteti az utóbbi hónapok kényelmetlenségeit! 


Body Shop kupon

Kedves Vásárlónk! 

Szeretnénk első kézből tájékoztatni a 2021. április 7.-én közölt 144/2021. (III. 27.) Kormányrendelet 5. § paragrafusa értelmében ránk is vonatkozó változásokról üzleteink működésében.

  • 1095. Budapest, Soroksári út 86. szám alatti bemutatótermünk ismét a korábbról megszokott nyitvatartással vár!
  • A rendelet értelmében a következő szabályok 2021. március 8-tól minden üzletünkre érvényesek:
    • (4) A tíz négyzetméteres vagy ennél kisebb vásárlótérrel rendelkező üzlet vásárlóterében az ott foglalkoztatottakon kívül egy időben egy vásárló tartózkodhat.
    • (5) A tíz négyzetmétert meghaladó vásárlótérrel rendelkező üzlet vásárlóterében az ott foglalkoztatottakon kívül egy időben legfeljebb átlagosan tíz négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat.
    • a) a bejutásra várakozók - a közös háztartásban élők kivételével - egymástól 1,5 méteres távolságot folyamatosan tartsanak.

Ellensúlyozandó a kellemetlenségeket minden kedves Vásárlónknak szeretnénk kedveskedni, ezért 2021. április 8-30. között országos üzlethálózatunk bármelyikében történő 40 000 Ft feletti vásárláshoz 20%-os The Body Shop szépségkupont adunk ajándékba!

Folyamatos nyitvatartással és szeretettel várjuk üzleteinkben!

Body Shop kupon