Vásárolj többet, spórolj még többet!

Vásárolj többet, spórolj még többet!Hogyan spórolhatsz velünk még többet fürdőszobád felújításakor vagy álomotthonod építésekor? Legújabb akciónkkal nagyon egyszerűen! Ne maradj le róla, ismerd meg a  részleteket és spórolj akár 15%-ot!


Mire lehet szükséged még az álomszép burkolatokon kívül a fürdőszoba felújításához, felépítéséhez? Ha teljes felújítást tervezel vagy éppen most építed leendő otthonoddal együtt a fürdőszobát, akkor bizony segédanyagokra, mosdóra, csaptelepre, zuhany-szettre, WC-csészére, WC ülőkére, kádra vagy zuhanykabinra, zuhanytálcára, tükörre, fürdőszobabútorra és sokminden másra, egészen a fogmosópohárig. 

Vásárolj többet, spórolj még többet!  

Vásárolj többet, spórolj még többet
 
Üzleteink választékában mindent megtalálsz, ami álomfürdőszobádhoz szükséges! Sőt, most minél több mindent vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt adunk Neked a hidegburkolat árából! 
Ha május 15. és június 30. között a hidegburkolat mellé
+1 terméket* választasz kínálatunkból 5%,
+2 termék esetén 10%
+3 termék esetén pedig 15%
kedvezményt kapsz az általad kiválasztott hidegburkolat árából.
*A hidegburkolat mellé választható további termékek listájáról és a hozzájuk kapcsolódó kedvezményekről üzleteinkben dolgozó kollégáink adnak pontos és személyre szabott  felvilágosítást, ajánlatot.
Az akciós ajánlat csak személyes vásárlás esetén, üzleteinkben érvényes. Látogass el Hozzád legközelebbi üzletünkbe és vásárolj többet, spórolj még többet!
 

 

Minden időnk és figyelmünk a Tiéd!

Szeretnéd, ha kollégánk csak veled foglalkozna? Ha a számodra legmegfelelőbb időpontban tudnál tanácsot kérni fürdőszobád megépítéséhez, felújításához, vagy rendelésed véglegesítéséhez, esetleg egy kiválasztott termék személyes megtekintéséhez? Kattints ide és foglalj előre időpontot üzletünkbe!
 

Játssz velünk és nyerj 100 000 Ft-os vásárlási utalványt!

Vegyél részt nyereményjátékunkban és zsebeld be a 3 db 100 000 Ft-os Palatinus Fürdőszobaszalon vásárlási utalvány egyikét! Kattints ide, ismerd meg a pontos részleteket és nyerj!