Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Vedd meg - Vidd el MOST!

Vedd meg - Vidd el MOST!A koronavírus terjedése mindannyiunk számára rengeteg nehézséget, kihívást, és folyamatosan változó körülményeket jelent. Mivel a mostani időket nem a jó hírek övezik, ezért engedje meg, hogy néhány cégünkkel kapcsolatos bíztató hírt megosszunk Önnel. 


dekorcsempe

A megváltozott körülmények ellenére üzleteinkben, fokozott higiéniás körülmények mellett a kiszolgálás folyamatos.

Komplett fürdőszoba felszerelés és szaniterek széles választéka, valamint több, mint 100 000 m2 burkolat jelenleg is elérhető raktárkészletünkön, ezért - amennyiben felújít, vagy építkezik - ezek hiánya nem lehet akadály Önnek.

fürdőszoba termékek

Dolgozunk azon, hogy az áru utánpótlása, azaz a külföldről behozott termékek beszállítása is folyamatos legyen a nemzetközi vészhelyzet nehezítette körülmények között is. Jelenleg külföldről érkező termék megrendelése esetén garantált határidőt nem tudunk vállalni.

Mindezek mellett is szeretnénk arra buzdítani, hogy amennyiben igénye sürgős, akkor mielőbb látogasson el hozzánk, vagy rendelje meg online felületeink egyikén a szükséges termékeket, mert előre nem látható, hogy a vészhelyzet, illetve az üzletek nyitva tartása hogyan alakul az elkövetkező hetekben.

Equipe burkolat

Amennyiben az Ön által megrendelt áru már beérkezett raktárunkba, úgy javasoljuk, hogy mielőbb jöjjön érte, vagy szervezze meg a házhozszállítást, hiszen nem tudhatjuk milyen intézkedésekre lesz még szükség, és ez cégünk nyitva tartását is érintheti a későbbiekben.

Jelenleg továbbra is az említett széles árukészlettel, fokozott higiéniás körülmények között, szeretettel várjuk üzleteinkben. Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső Palatinus üzlettel ide kattintva! 

Üdvözlettel, a Palatinus Fürdőszoba csapata