Vedd meg - Vidd el MOST!

Vedd meg - Vidd el MOST!A felújtás nem várhat! Ha már egyszer elhatároztuk, hogy belevágunk és álomfürdőszobává varázsoljuk fürdőnket, akkor nincs mire várni. Kezdődhet a tervezés és szervezés, majd pillanatok alatt elérkezünk a legfontosabb ponthoz: az elképzelésünk valóra váltásához szükséges burkolatok, csaptelepek, kád vagy zuhanykabin, fürdőszobabútor és minden egyéb szükséges termék beszerzéséhez. 


dekorcsempe

Rajtunk ne múljon! Vásárolj hosszas várakozás nélkül, raktárkészletről!

Komplett fürdőszoba felszerelés és szaniterek széles választéka, valamint több, mint 300 000 m2 burkolat folyamatosan elérhető raktárkészletünkön, ezért - amennyiben felújítasz, vagy építkezel - ezek hiánya nem lehet akadály. Vásárolj online webshopunkban vagy tekintsd meg kínálatunk személyesen Hozzád legközelebbi üzletünkben!

fürdőszoba termékek

Tervezz velünk!

És itt most nem csak a hatalmas raktárkészletre gondolunk, hanem arra, hogy kollégáink a kiválasztott burkolatokat beletervezik álomfürdőszobád látványtervébe. Így az első pillanatoktól kezdve láthatod, hogy fog mutatni a kiválasztott burkolat. Többféle mintát, színt és elrendezést is megnézhetsz, hogy aztán könnyedén kiválaszd azt, amit elképzeltél. Ingyenes 3D tervezés szolgáltatásunk részleteiért kattints ide: ingyenes 3D látványtervezés a Palatinus Fürdőszobaszalon üzleteiben

Equipe burkolat

Bejössz vagy kiszállítsuk?

Eldöntendő kérdés, amit megrendeléskor fog kollégánk vagy webshopunk megkérdezni Tőled. Amennyiben a megrendelt árut már összekészítettük raktárunkba vagy eljössz érte személyesen vagy ha kiszállítást kértél, az ajtód elé tesszük le a megrendelt termékeket. Javasoljuk, hogy a nagyobb terjedelmű és súlyú megrendelést bízd inkább ránk, hiszen nem biztos, hogy autód alkalmas elszállítására. 

Ne várj senkire és semmire, válogass kedvedre!

A piacon egyedülálló, hatalmas, raktárkészletről elérhető álomszép kínálattal és folyamatos akciókkal várunk Hozzád legközelebbi üzletünkben és webshopunkban!