Vidám színek, kreatív minták a falakon

Vidám színek, kreatív minták a falakonTéli szürkeség ellen meleg fényekkel, vidám színekkel, játékos mintákkal vehetjük fel a kesztyűt. A mintákat érdemes körültekintően megválasztani: modern terekbe, kortárs enteriőrökbe olyat válasszunk, amely a letisztult stílushoz illeszkedik, nem válik divatjamúlttá, és színvilágában is harmonikus.


Porcelanosa

Kreatív és vidám falakat könnyedén teremthetünk, ha megfelelő arányban, harmonikus színvilággal illesztjük és válogatjuk össze a különböző csempe formákat, színeket, dekorokat – és erre a mai trendek egyik legnépszerűbbje, a geometrikus trend mintái tökéletes alternatívának bizonyulnak!

Nem minden azonban a minta! Az egyes csempe lapok elrendezése, formája, a különböző lerakási variációk is izgalmas látványt produkálnak!

Fiatalos, skandináv urbanisztika – a Ragno hatszögletű csempe formációival

A Ragno Rewind névre hallgató, beton hatású porcelán lapjaival az időtlen anyagok kortárs újraértelmezését fejezi ki. A kollekció hat kifinomult színben és széles választékban kapható. A hatszögletű csempe méretének beépítése a padlóburkoló termékek dekoratív megoldásai, vagy akár teljes felületen való kiterjesztéseként egyedi terek, személyre szabott tervezési lehetőségek rejlenek.

A Rewind család egyébként fali csempe megoldásban, és padlóburkolóként egyaránt használható. Ahogy a képen is jól látjuk: gyönyörű, egyedi kombinációkat teremthetünk a gyártó Woodplace fahatású családjával kombinálva. Szelíd, ám határozott térrendezést eredményez a két különböző felület találkozása, a látvány mindenképpen magáért beszél! A hatszögletű lapok alapszínekben, geometrikus, illetve cement-mintázattal is rendelhetők – hogy megálmodhassuk saját „kreatív kirakósunkat”!

Ragno Rewind

(Fotó: Ragno Rewind)

Színes és vidám minták - a modern retro híveinek…

Globális hatások, világméretű trend ma a geometrikus alapminták kombinációiból - kör, félkör és négyzetek, háromszögek – létrejött dekoratív minták, melyeket leginkább pasztell árnyalatokkal szokás társítani. Igazán üdítő színfoltja lehet otthonunk bármely terének, legyen az akár a nappali, a konyha vagy a fürdőszoba!

Global Tile Design

(Fotó: Global Tile Design)

Játékos, kreatív, fiatalos tereket teremthetünk egy-egy falsík, vagy háttérként kiemelt fal élénkebb, színesebb burkolásával, ám ilyenkor ügyeljünk arra, hogy a burkolatok mintájában megjelenő színek valahol köszönjenek vissza az enteriőr valamely részletein, kiegészítőin. És persze az sem árt, ha a szaniterek vagy a bútorok hófehérek, mert így valóban üde kontrasztot kaphatunk.

Marazzi / Casaficile

(Fotó: Marazzi / Casaficile)

A Ragno Rewind kollekciója pedig egy kellemes tapintású, anyagában színezett kőporcelán, gondosan válogatott színpalettával. Sajátossága a középen enyhén koptatott, szélein pedig kontúrozott felület.

A különböző méretű, négy – illetve hatszögletű lapokat (60x120, 60x60, 30x60 cm) a méhsejt alakú darabokkal tehetjük még mozgalmasabbá, változatosabbá.

Ragno Rweind

(Fotó: Ragno Rweind)

Elegáns effektek – a minták és a formák bűvöletében

A hatszögletű csempe minták kiválóan formázzák, mintázzák a teret, és az izgalmas látvány mellett mégis képesek elegánsak, letisztultak maradni.

Porcelanosa

(Fotó: Porcelanosa)

A gyönyörű Porcelanosa családok szebbnél szebb lapjai számos megkapó árnyalatban, harmonikus, modern, letisztult stílusban hoznak fényt és szépséget otthonaikba, élettereinkbe!

Egyedi csempék, burkolatok, szakmai és lakberendezés tanácsadás, színvonalas kiszolgálás, és persze 3D látványtervezés várja Önt és kedves családját, partnereit is, ha ellátogat a PALATINUS Fürdőszobaszalonok üzleteibe!