Wellness, okos és bidés WC-k - komfort felső fokon!

Wellness, okos és bidés WC-k - komfort felső fokon!fürdőszoba helyisége ma már közel sem a gyors tisztálkodásé, sokkal inkább a teljes körű higiénia és a kényelem jegyében telnek el az itt töltött perceink, amiről az igényeinket egyre jobban kiszolgáló innovatív berendezések gondoskodnak, úgymint például az okos és wellness WC-k.


wc csésze

Ezek között a termékek között is olyan egyedülálló megoldások születnek manapság, amelyek mind esztétikailag és stílusban is tökéletesen illeszkednek a megálmodott fürdőszobához, mind funkciójukban olyan kimondatlan vágyainkra is választ adnak, amiről korábban el sem tudtuk képzelni, hogy megvalósulhat. Ilyenek például a közeledésünkre automatikusan felnyíló és záródó WC tető,  a deszkát előmelegítő funkció, az éjszakai világítás, az érintésmentes öblítés, a WC-be épített bidé és intim mosakodó funkció, a személyre szabható programok és még sorolhatnánk. Nézzünk meg konkrétan néhány egyedülálló innovációt, kényelmi újítást a WC termékek piacán; miből válogathatunk, ha egy kicsit szeretnénk emelni a kényelmi és higiéniai fokozatot a mosdóban.  Vásárlóink kedvenceiből szemezgettünk…

TECE Square nyomólap

(Fotó: TECE Square nyomólap)

1. TECE nyomólapok – luxus érzettel és a fürdőszoba stílusához alkalmazkodó dizájnnal

Kiváló minőségű német tartályokat, WC-ket, bidés WC-t, nyomólapokat találhatunk meg az itthon talán még kevésbé ismert TECE kínálatában, melyeket a legfrissebb trendek figyelembevételével gyártanak.

A külföldön rendkívül népszerű TECEone bidés WC egy berendezésben egyesíti a WC és a bidé funkciót, ezzel is helyet spórolva és kényelmesebbé téve számunkra a mosdó használatát. Szeptembertől keresse kínálatunkban akciós szettben!

TECEone bidés WC

(Fotó: TECEone bidés WC)

A szettben is megtalálható TECE WC tartályai igen sokrétűek: az önhordó, lábon álló, keretes változat is elérhető, ahogyan a duplamennyiséges tartály, és a hangcsillapító szett is a halk, diszkrét öblítéshez, hogy éjjel se ébresszük fel a család többi tagját a WC lehúzásával.

A  TECE WC tartályok nyomólapjainak változatossága és esztétikus megjelenése azonnal szembetűnik. Ezeken keresztül tapasztalhatjuk meg profi öblítő technológiájának működését. A párnázott végütközővel történő működtetés vagy az automatikus érzékelő működtetése luxusérzetet kölcsönöz számunkra, és fémjelzi a fal mögé telepített technológia kiváló minőségét.

TECEone bidés WC

(Fotó:TECEone bidés WC) 

Rendkívül változatos nyomólapjaik, melyek a WC öblítést vezérlik, többféle anyagból; gazdaságos műanyagból, robusztus és higiénikus rozsdamentes acélból, elegáns üvegből vagy palából készülnek. A technológiát tekintve választhatunk gombnyomással működő, szenzorral vezérelhető, vagy klasszikus öblítési lehetőség közül.

TECE Loop nyomólap

(Fotó: TECE Loop nyomólap)

A falba süllyesztett nyomólapok dizájnbeli választéka, modern külleme mindenképpen figyelmet érdemel: a fényes fehér, a matt fekete, a fekete üveg, valamint a króm matt és fényes változatban, valamint szálcsiszolt, rozsdamentes kivitelben is elérhető náluk. A TECE Lux Mini, a TECE sqare, a TECE loop, a TECE solid, a TECE planus, a TECE now, a TECE ambia illetve base fantázianevek a különféle stílusokra, megjelenésekre utalnak. A rendelkezésre álló színek, formák és anyagok széles választéka azt is jelenti, hogy biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő nyomólapot.

TECE Square nyomólap

(Fotó: TECE Square nyomólap)

2. 21. századi megoldás - bidéfunkciós okos WC-k a GROHE-tól

A WC-használat utáni, vízzel történő tisztálkodás szokása egyre inkább elterjed világszerte, s ez nem is annyira meglepő, elvégre a víz a létező legtermészetesebb tisztítószer, mely kellemesebb, higiénikusabb minden másnál.

Mindössze egy kis permetezőkar és egy jól irányzott nyomógomb szükségeltetik hozzá…

A bidéfunkciós WC kiválóan ötvözi a WC és a bidé előnyeit. A bidés WC itt egy zuhanykar segítségével gyengéden, vízzel tisztítja meg az intim területeket a WC-használatát követően.

Grohe Sensia Arena WC

(Fotó: Grohe Sensia Arena WC)

A GROHE ugyanakkor két változatban is elérhetővé teszi bidéfunkciós okos WC-it, melyek többféle funkciót is kínálnak számunkra.

A GROHE Sensia Arena már a kényelem következő szintjét képviseli. Itt egy szenzor hatására a fedél automatikusan nyílik és csukódik, miközben egy halvány éjszakai fény mutatja az utat a sötétben.

Grohe Sensia Arena WC

(Fotó: Grohe Sensia Arena WC)

Az automatikus szagelszívásnak hála, nem kell többé a szellőztetéssel vagy az illatosítással bajlódnunk, így a WC-vel egybeépített fürdőszoba is egy higiénikus és pihentető zónává alakul át.

A gondosan megtervezett dizájn valamennyi fázisában tökéletes tisztaságot biztosít: speciális higiénikus bevonattal látták el, az erős öblítőrendszer pedig mindig tisztán tartja a WC-t, miközben az öntisztító, antibakteriális permetezőkaroknak köszönhetően mi magunk is abszolút higiénikusak lehetünk a használatát követően.

Egy másik, egyszerűbb verzióként a GROHE Manuális Bidé Ülőke is elérhető, mely az egyszerű WC-t is kényelmes, higiénikus hellyé alakítja. Ez esetben a WC-csészéhez csatlakoztatott ülőkéhez nincs szükség elektromos áramra és szenzorra - a permetet egy víznyomás által meghajtott oldalkar működteti, a vezérlés így kéznél van mindig, áramszünetben is. Az öblítés szelíd, nincs kifröccsent víz sehol sem, a strapabíró Duroplast műanyagból készült ülőke pedig már önmagában is egy elegáns látványelem lesz a fürdőszobában.

Geberit AquaClean

(Fotó: Geberit AquaClean)

3. A Geberit AquaClean bidés WC ülőke a tisztaság-élményért!

A Geberit évtizedek óta folytatja intenzív és folyamatos kutatásait, fejlesztéseit, s ennek eredménye a kiemelkedő design mellett számos forradalmi, szabadalmaztatott komforttechnológiai megoldás a felhasználók számára.

Mindannyian jól tudjuk, hogy csak a víz tisztít igazán, az intim testtájakon pedig ez különösen érvényes és fontos, így ezzel az új higiéniai berendezéssel mindössze egyetlen gombnyomással átélhetjük a víz gyengéd és természetes tisztaságát, a frissesség és az intim higiénia merőben új érzését, minden nap, minden helyzetben.

Geberit AquaClean

 (Fotó: Geberit AquaClean)

A Geberit AquaClean ugyanakkor a kényelmet, a designt és a fenntarthatóságot a már jól ismert Geberit minőséggel kombinálja. Nem csupán innovatív, hanem jelentős esztétikai élményt is hozva ezáltal a fürdőszoba enteriőrbe. Szinte minden igényhez és minden helyiség kialakításához megtalálhatjuk náluk a megfelelő higiéniai berendezéseket - a számos kényelmi funkciót, az elegáns komplett berendezéseket, melyek közül talán a legnépszerűbb újítás a rugalmasan alkalmazható, WC-kerámiára helyezhető változatok lehetősége. A fenntartható, egyszerű beszerelésű megoldások és a kivételes komfort funkciók már önmagukban is elég meggyőzőek lehetnek, hát, ha még hozzá vesszük az esztétikus megjelenést, a modern dizájn látványát.

Geberit AquaClean

 (Fotó: Geberit AquaClean)

4. Wellness-WC a Roca-tól

A többfunkciós megoldások korát éljük, hiszen célunk, hogy kisebb helyeken is ugyanazt a kényelmet, ugyanazt a mennyiségű funkciót legyünk képesek megvalósítani, így egyre inkább komplex megoldásokban gondolkodunk a fürdőszoba életterében is.

A Roca gyártót sokféle, stílusos fürdőszoba koncepciói miatt szeretjük: az Antonio Bullo által tervezett The Gap koncepció egyszerre kompakt és funkcionális, a Hall koncepció bármely lehetetlen fürdőszobai térhez könnyen adaptálható, a Tipo a klasszikus, a Victoria a hagyományos, a Nexo a gazdaságos megoldások és a látvány, míg a Debba egy józan, ám trendkövető koncepciót nyújt számunkra a fürdőben, az Acess pedig mozgáskorlátozott családtagok számára nyújt teljeskörű megoldást.

Új, Inspira fürdőszoba-koncepciójával három formát, s ezen belül számos kombinációs lehetőséget nyújtó bútorkollekciót kaphatunk. Ennek egyes elemei nem csak egymással, de a kerek (Round), a lágy, lekerekített élekkel rendelkező (Soft), és a szögletes formai kialakítással bíró (Square) bútor, illetve szaniter termékekkel is harmonizálnak, így bármelyik fürdőszoba stílusába remekül beilleszthetők.

Roca Inspira

(Fotó: Roca Inspira)

Ezt a koncepciót ragadta meg és vitte tovább a ROCA Wellness WC megoldásaihoz is, ahol az intimmosó és szárító funkciókkal ellátott ülőke, a "soft" formájú Roca WC-k legtöbb változatával kompatibilis. A levehető ülőke és tető saját rögzítő szettel rögzíthető a WC peremhez. Felszerelése is egyszerű: mindössze víz és elektromos áram szükséges hozzá.

Meleg vizes tisztítással és személyre szabott programokkal kényeztet bennünket. A jó közérzetünket, vagyis az igazi wellness-élményt meghatározó ülőke-hőmérséklet szabályozó rendszer egészen egyedülálló megoldás.

Aktuális Roca WC szett akciónkat itt találja!

Roca The GAP

(Fotó: Roca The GAP)

Szívesen megnézné élőben is? Vagy még több technikai információt szeretne megtudni?

Akkor látogassa meg az Önhöz legközelebb eső bemutatótermünket! Szeretettel várjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonok elegáns üzleteinek egyikébe, hiszen országszerte, több nagyvárosban is elérhetők vagyunk!