A hétvégén várunk a Construmán!

A hétvégén várunk a Construmán!Álomszép burkolatokkal, két berendezett mintafürdőszobával várunk a tegnap megnyílt Construma OtthonDesign Otthonteremtő Szakkiállításon, ahol minden építkező, felújító megtalálja a számítását!


A hétvégén várunk a Construmán!

A hagyományosan a Hungexpo területén (1101. Budapest, Albertirsai út 10.) immár negyvenedszer megrendezett CONSTRUMA NEMZETKÖZI ÉPÍTŐIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS részeként idén 10. alkalommal szervezik meg az OtthonDesign Otthonteremtő Szakkiállítást. Így összességében egy belépővel 5 pavilon kínálatából tájékozódhatunk a legújabb építkezéssel, felújítással és lakberendezéssel kapcsolatos trendekről, innovációkról, újdonságokról.

Marazzi Lume csemp
(Fotó: Marazzi Lume csempe)

Az építőipari pavilon mellett idén külön-külön pavilonban nézheted meg a napelem megoldásokat, a konyhafelszerelést, a fürdőszobafelszerelést, valamint a bútorokat és egyéb lakberendezési eszközöket. 

A Palatinus Fürdőszobaszalont az E pavilon 103B standján találod, ahol két gyönyörű kompletten berendezett fürdőszobát és még több álomszép csempét, padlólapot és mozaikot nézhetsz meg.

Porcelanosa Treccia csempe
(Fotó: Porcelanosa Treccia csempe)
    

A Palatinus két enteriőrjében egy-egy modern és trendi Amazonas fürdőszobabútort találsz két különböző stílusban. A fekete lábakon álló fehér Quadro fürdőszobabútor remekül illik a fekete fürdőszobai kiegészítők új trendjébe, melyekből gyönyörű, matt fekete eszközöket is bemutatunk az EMCO prémium kínálatából.

EMCO Loft Black fürdőszobai kiegészítők
(Fotó: EMCO Loft Black fürdőszobai kiegészítők)
 

Ezeket elegáns, fényes, grafit színű csaptelepekkel egészítettük ki a Grohe Essence kollekciójából. Hogy a bemutatott két fürdőszoba teljes harmóniában legyen, a TECE prémium matt fekete, illetve szálcsiszolt fekete króm nyomólapjai teszik fel a pontot az i-re. Nem beszélve a Radaway Furo walk-in zuhanyfalról, amely szintén tökéletesen illik a fürdőbe fekete keretével és eltolható ajtajával. Az álomszép Argenta és Cersanit márvány hatású és a trendi kék, apró Marazzi csempék váltakozását pedig egyszerűen látni kell élőben ahhoz, hogy elhiggyük mennyire jól mutatnak együtt!

GroheEssence álló kád csaptelep hard grafit
(Fotó: Grohe Essence álló kád csaptelep hard grafit)


A másik fürdőszoba enteriőrben olyan Porcelanosa csempeújdonságokat láthatsz, amik éppen hogy csak megérkeztek hazánkba. Láttál már a keleti szőnyegeket idéző, elegáns, melegséget és puhaságot sugárzó hidegburkolatot? Nem? Akkor ezt most élőben is érdemes lesz megnézni, megérinteni! A csodaszép luxusburkolatokhoz egy kifinomult, kecses kád dukál, az M-Acryl Belle térben álló kádja. A burkolatok színével tökéletesen harmonizál az andalúz tölgy színű modern vonalvezetésű Amazonas Caligula fürdőszobabútor is.

Porcelanosa Linz burkolat
(Fotó: Porcelanosa Linz burkolat)
 

A standon elérhető új magazinunk a legújabb fürdőszoba trendekkel, újdonságokkal, akciókkal. Kérd kollégáinktól!

A magazin akciók mellett applikációnkban különleges kuponokat is igényelhetsz, melyekkel ingyenes 3D látványtervezést, és ingyenes házhozszállítást biztosítunk vásárlásodhoz. De ez még csak a kezdet! Érdeklődj összes újdonságunk, kedvezményünk, kuponunk után a standon, kollégáinknál!

Szeretettel várunk!

a Palatinus Fürdőszoba csapata

E pavilon 103B stand