ARGENTA

ARGENTA

Bár az Argenta mindössze 14 éves múltra tekint vissza, mára mégis az egyik vezető spanyol kerámia gyártó cégnek számít. Éves szinten több mint 100 millió m2 kerámia burkolatot gyárt és terjeszt széles körben. Modern gyártástechnológiájának köszönhetően csempe és padlólap kínálata széles, a kisebb lapoktól egészen az óriási méretű burkolatokig terjed, melyeket a legkülönbözőbb mintákkal és sturkturált 3D felülettel is el tudnak látni. Kollekcióikat mindig a legújabb lakberendezési trendeknek megfelelően alakítják ki, hogy kellemes, élhető és divatos otthont alakíthassunk ki magunknak!

Argenta katalógus letöltése

Az Argenta Cerámica 1999-ben indult útjára, mint egy fiatalos és dinamikus vállalkozás, melynek célja egy új, emberekre orientált kerámia koncepció kifejlesztése volt az akkori piacon meglévők mellett. Az eltelt évek során fokozatosan kialakították saját identitásukat, és mára világszerte kiemelkedő helyet foglalnak el a kerámiaiparban. Az #Friendlytile koncepció egy hosszú távú projekt keretében született meg, amelynek keretében az Argenta megosztja ötleteit és közelebb hozza magát az emberekhez. A kerámiáról való beszélgetés, az emberekkel való együttműködés, egy olyan időszakban, amikor a márka értékei emberközelivé válnak, hogy közvetlenebb, élénkebb és valóságosabb kommunikációt folytassanak.

Az Argenta Cerámica termékei között megtalálhatóak a modern és klasszikus design elemeket egyaránt magukban foglaló padló- és falburkolatok. Új termékeikkel minden egyes alkalommal elkötelezik magukat amellett, hogy kerámia megoldásokat kínáljanak, melyek az aktuális lakberendezési és belsőépítészeti trendek által inspiráltak. A vállalat kínálata magában foglalja a finom cement hatású Newclay sorozatot, a természetes kő hatású Alpi és Elba sorozatokat, valamint a Hydra, Bellini, Breccia és Alexandra sorozatokat, amelyek különleges textúrákkal és mintákkal kápráztatják el a vásárlókat.

Az Argenta Cerámica nem csak a termékek minőségére és designjára helyezi a hangsúlyt, hanem az ökotudatos gyártásra is. Az új XS termékvonalukkal, amely vékonyabb, könnyebb és fenntarthatóbb kerámia darabokat kínál, az Argenta újraértelmezi a kerámiaipar jövőjét. Az Argenta Cerámica készen áll arra, hogy látogatóit újra és újra lenyűgözze kreativitásával, legyen szó akár a Cersaie nemzetközi vásáron bemutatott standjukról, vagy a saját nemzetközi vásáruk, az "THE ESSENTIAL TILE MEETING" előkészületeiről.

Az Argenta Cerámica vállalat küldetése, látomása és értékei az emberekkel való közvetlen kapcsolatot és a kerámia iránti szenvedélyt helyezik előtérbe, bizonyítva, hogy a kerámia sokkal több, mint csupán burkolat: egy művészet, amely összeköti az embereket és teret ad az otthonok személyiségének kifejezésére.