Argenta Light Stone csempe család

Argenta Light Stone csempe család

Gyártó: Argenta
Gyártó cikkszám: 
Argenta Light Stone család csempéi, dekorjai és padlólapjai egy helyen!

Az "Argenta Light Stone" csempe család természetes kőhatású csempéket kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek a természetes szépséget kedvelő vásárlók igényeihez. Az Argenta Light Stone csempék kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálják a tartósságot és az időtállóságot.

Az Argenta kerámia gyártó, bár mindössze 14 éves múltra tekint vissza, mára a vezető spanyol gyártók közé emelkedett. Évente több mint 100 millió négyzetméter kerámia burkolatot állítanak elő, melyek széleskörű elterjedtségnek örvendenek.

A modern gyártástechnológiának köszönhetően az Argenta csempe- és padlólap kínálata igen széles. A kisebb lapméretektől az óriási burkolatokig terjedő skála minden igényt kielégít. Az Argenta burkolólapok különböző mintákkal és strukturált 3D felületekkel is rendelkezhetnek, így tovább növelve a design lehetőségeket.

A kollekcióik mindig a legújabb lakberendezési trendeknek megfelelően kerülnek kialakításra. Az Argenta Light Stone csempecsaládja például tökéletes választás nappaliba, étkezőbe, fürdőszobába vagy előterekbe. A természetes kőhatású felület segít teremteni egy kellemes, élhető és divatos otthont, ahol öröm az időt eltölteni.

Az Argenta csempe- és padlólapok kínálata, minősége és stílusa garantálja, hogy megtalálja a tökéletes burkolatot otthona számára. A Palatinus Fürdőzoba webshopjában és telephelyein megtalálhatja ezt a különleges, természetes hatású burkolólap családot a legjobb áron.