A természet lenyűgöző színei otthonunkban!

A természet lenyűgöző színei otthonunkban!Ügyes szín- és formaválasztással könnyedén megidézhetjük otthonunkban is a természet csodálatos árnyalatait. A bájos bogyók és a friss avar, vagy az esőáztatta mohák illatát talán még érezni is véljük, ahogyan vetünk egy pillantást a gyönyörű természet ihlette csempe kollekciókra, és gondolatban máris újra a természetbe repülünk…


burkolat

A őszi naplemente, a termések, a bogyók és a mohák hangulatát és színvilágát igazán élethűen behozhatjuk a négy fal közé is, ahol egész évben élvezhetjük a meghitt bájos hangulatot.

Supergress H24

(Fotó: Supergress H24)

1. Pihe-puha erdei mohák és örökzöldek az otthonunkban!

A lágy halványzöldek, a mohazöld, vagy a téli fenyők, ciprusok színei - ahogy a természetben örökzöldek - úgy otthonunkban is azokká lesznek: elvégre pontosan a természet tiszta tónusai azok, amiket évek múltán sem ununk meg, ha sikerül eltalálnunk a megfelelő árnyalatot.

A fürdőszoba pedig pontosan az a hely, ahol a zöld megnyugtató harmóniája igazán jól tud jönni egy hosszú, fárasztó nap utáni ellazuláshoz – de mit is válasszunk mindehhez?

Supergres H24 kollekció

(Fotó: Supergres H24 kollekció)

Remekül visszaadja ezt a késő őszi, erdei hangulatot a Supergres H24 névre hallgató csempe kollekciója, melynek anyagát és megmunkálását a cementlapok ihlették. Ezzel az anyaggal egy végtelenül egyszerű, letisztult, ám nagyon is kiegyensúlyozott kortárs megjelenést kaphatunk, mely ugyanakkor épp eléggé sokoldalú ahhoz, hogy bármely térhez kiválóan alkalmazkodhasson, eredeti stílust kölcsönözve annak, magabiztos, sajátos karakterrel. 

A H24 kollekcióban gyönyörű, óriás méretű csempe lapokat találunk (120x278, 120x120, 60x120, 60x60 és 30x60). A gyűjtemény egy 30,5x91,5 méretű rektifikált fehér tónusú fali csempével egészül ki – melyet megtalálunk sima és háromdimenziós szerkezetű változatban is. Emellett a kollekció számos igazán beleszeretős, kellemesen buja mintájú dekorlappal is rendelkezik, amelyek önmagukért beszélnek…

Supergres H24 kollekció

(Fotó: Supergres H24 kollekció)

2. Színes bogyók és termések kellemes árnyalatai a falakon!

Csipkebogyó, hóbogyó vagy hibiszkusz? A finom bogyós gyümölcsök izgalmas árnyalatával nyugodt melegséget varázsolhatunk a belső tereinkbe, miközben teljes harmóniába hozzuk azokat az évszakok váltakozásával.

Marazzi Eclettica

(Fotó: Marazzi Eclettica)

A bíbor vagy a bordók különböző tónusai mind-mind igazán izgalmas, finoman elegáns, nőies színek, melyeket szívesen nézegetünk egy kellemes otthoni „wellness-ezés” közben is a fürdőszoba falain…

A színek az idén visszanyerik végre saját méltóságukat, energiával töltve meg a tereket. Például érdemes lehet belekóstolni a Marazzi Eclettica csempe család izgalmas világába, ahogyan kedvenc fanyar bogyóink friss zamatába.

Az Eclettica fali csempéket a leginnovatívabb trendek szerint álmodták meg. Gyönyörű hosszúkás 40x120 cm-es méretben, 8 látványos színben és egyedülálló felületképzéssel rendelkezik, amellyel egyedivé varázsolhatjuk az enteriőrt.

És ha már ősz, a kedves őszi virágokról se feledkezzünk meg: ezt a mesés, őszi vadromantikát is behozhatjuk otthonunkba a Marazzi-val…

Marazzi Eclettica

(Fotó: Marazzi Eclettica)

3. Az őszi naplemente meleg narancsrózsaszín és rozsdabarna árnyalatai!

A lehullott avar és az izgalmas fényekben és textúrákban pompázó érdekes őszi termések szintén gyönyörűek és számos inspirációval szolgálnak számunkra a lakberendezésben és a divatban egyaránt!

A trendi rozé, rózsaarany népszerűsége még mindig töretlen, ahogy az őszi-téli színpalettáról a bájos fáradt rózsaszín is igen előkelő helyet foglal el már évek óta a divatban.

Supergres H24 - Bagno Coral

(Fotó: Supergres H24 - Bagno Coral)

A már önmagában is bújós hangulatú rózsaszínek lágyságát különleges textúrákkal, felületi megjelenítésekkel még erőteljesebbé és attraktívabbá tehetjük.

A L’antic Colonial gyár magas minőségű mozaikjairól ismert, és kifinomult anyagválasztás jellemzi. A Gravity mozaik család fémes megjelenése megtöri a homogén felületeket, csillogásával szemet gyönyörködtetően széppé tud tenni egy-egy kiemelt falszakaszt.

L’antic Colonial Gravity Rosegold

(Fotó: L’antic Colonial Gravity Rosegold)

Látványos hatszögű, halszálka, négyzet és 3D mintás formavilág és három mesés nemesfém árnyalat jellemzi, melyek mindegyikével időtálló eleganciát érhetünk el. Igazi ékköve lehet akár a fürdőszobának, az étkezőnek, vagy a nappalinak.

4. Az őszi avar roppanása a lábunk alatt, kedvenc gyerekkori emlékeinket idézi…

A manapság olyannyira kedvelt és népszerű földszínek az indiánnyár kora őszi hangulatát idézik.

Porcelanosa Forest

(Fotó: Porcelanosa Forest)

A spanyol Argenta Le Giare egy igazi kortárs burkolat kollekció, amely egy újszerű és innovatív anyagot, a gyantacementet használ fel látványosan. Fényes és matt kivitelben egyaránt elérhető kialakításának köszönhetően a legmodernebb otthonokban is remekül mutat, ezért igazán könnyen ki tudunk vele alakítani harmonikus kombinációkat a falakon – ugyanis öt gyönyörű árnyalatban választhatunk közülük. A Le Giare dekorlapok a geometriai minták szerelmeseinek is igazán remek választást jelentenek.

Argenta Le Giare

(Fotó: Argenta Le Giare)

Az Argenta másik népszerű újdonsága, a Terre sorozat, amelyet kétségkívül az őszi naplemente és az illatos avar színei ihlettek. Tökéletes választás azok számára, akik a természet színeit szeretnék látni élettereikben. A sima, és fényes felületek ideálisak azokhoz a helyiségekhez, ahol homogén, egybefüggő burkolatra van szükség, míg a Terre Brick lapok megtörik az egyhangúságot, a homogenitást, és nagyszerű személyiséggel ruházzák fel az enteriőrt. Egy igazán friss kollekció, a legtermészetesebb színekből.

Argenta Terre

(Fotó: Argenta Terre)

További gyönyörű, késő őszi-téli hangulatokkal, inspirációkkal még jelentkezünk, ám ne feledjék, élőben is érdemes megtekinteni ezeket a szépségeket!

A Palatinus Fürdőszobaszalonoknál egész évben várjuk Önt egyedi kedvezményekkel, magas minőségű, páratlan szépségű termékcsaládokkal. Az Ön által kiválasztott lapokból meg is tervezzük fürdőszobáját 3D-ben, hogy lássa, milyen lenne az összhatás – még azelőtt, hogy elkészülne!