Ámulatba ejtő enteriőrök - S/ALON Lakástrend Kiállítás

Ámulatba ejtő enteriőrök - S/ALON Lakástrend KiállításÁlomszépen berendezett nappalik, fürdők, konyhák egymás mellett a legújabb trendek szerint válogatott burkolatokkal, bútorokkal, lakáskiegészítőkkel - igazi kánaán mind a hozzáértő, mind a szépet szerető laikus szemnek. Ilyen a S/ALON Budapest 2021 Lakástrend Kiállítás, melyet szeptember 24-26. között látogathat meg!


ámulatba ejtő enteriőrök

Álomszépen berendezett nappalik, fürdők, konyhák egymás mellett a legújabb trendek szerint válogatott burkolatokkal, bútorokkal, lakáskiegészítőkkel - igazi kánaán mind a hozzáértő, mind a szépet szerető laikus szemnek. Ilyen a S/ALON Budapest 2021 Lakástrend Kiállítás, ahol a kiállítók kifejezetten a belsőépítész és lakberendező szakma számára vonultatják fel a legfrissebb trendeket, és a legújabb, innovatív lakberendezési cikkeket, és ahol idén először vesz részt önállóan a Palatinus Fürdőszobaszalonok is. A szeptember 24-26. között megrendezésre kerülő kiállítást, amit már most érdemes beírni a naptárba! 

Látványos enteriőrünket, melyet a S/ALON kiállítás 23a standján mutatunk be, most még nem lepezhetjük le, de a kiállított újdonságokból és a stand koncepciójából örömmel mutatunk egy kis ízelítőt.

TONE Aged Dark ultravékony burkolat

(Fotó: XTONE Aged Dark ultravékony burkolat)

Lélegzetelállító standunkat az IDV Stúdió vezető belsőépítésze, Lovász Viktória álmodta meg, akivel már több alkalommal dolgoztunk együtt, és munkáinak hála kétszer is elhoztuk a legszebb standnak járó díjat a korábbi OtthonDesign kiállításokon. Viki rendkívül jól ismeri termékeinket, kiváló ízléssel és biztos kézzel nyúl a stílusokhoz. 

Porcelanosa Prada csempe és padlólap

(Fotó: Porcelanosa Prada csempe és padlólap)

Idei standunk összeállításánál arra törekedett, hogy egy olyan koncepció várja a látogatót, amely friss, trendi, mégis ismerős érzést kelt.

Standunkon két stílusos helyiséget, egy luxus konyhabútorral felszerelt konyhát és egy elegáns szürke tónusú fürdőszobát mutatunk be a nagyközönségnek. 

L'ANtic Colonial Focus Black Cooper mozaik

(Fotó: L'ANtic Colonial Focus Black Cooper mozaik)

A konyha helyiségben egy álomszép, spanyol GAMADECOR luxus konyhát állítunk ki, amely most debütál a nagyközönség előtt, hiszen mostantól már itthon is elérhetővé válnak ezek az egyedi tervezésű modern konyhák a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában. A luxuskonyhára a Manooi álomszép 140 cm-es kristálycsillárja teszi majd fel a koronát. 

Gamadecor Wabi konyhabútor

(Fotó: Gamadecor Wabi konyhabútor)

“Aki látta már a GAMADECOR által gyártott bútorok gyönyörű, innovatív megjelenését, legyen szó konyháról, fürdőszobáról vagy gardróbról, az többé nem tud szabadulni a páratlan látvány okozta hatástól. A vasalatok, a felületek megmunkálása, a felhasznált anyagok nagyszerűsége, kifinomult összehangolása egyszerű, sohasem sok, mindig iránymutató” - vélekedett Lovász Viktória tervező.

XTONE Aria White utlravékony óriásburkolat és Gamadecor konyhabútor

(Fotó: XTONE Aria White utlravékony óriásburkolat és Gamadecor konyhabútor)

A fürdőszobában az idei trendeknek megfelelő legújabb spanyol burkolat csodák, prémium fürdőszobabútor, színes csaptelep újdonságok, innovatív szaniterek, és kiegészítők kapnak helyet. 

Gamadecor Mertens fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor Mertens fürdőszobabútor)

A fürdőszoba hangulatát alapvetően a spanyol Porcelanosa csoport fényűző burkolatai határozzák meg az enteriőrben.

XTONE Calacatta Green ultravékony óriás burkolat

(Fotó: XTONE Calacatta Green ultravékony óriás burkolat)

“A friss és trendi megjelenést a modern, betonra emlékeztető burkolatok adják, amelyek finom mintákkal és a maguk egyszerű megjelenésével egy csipet fűszert visznek az enteriőrbe” - avatott be minket Viktória.

Porcelanosa Prada csempe és padlólap

(Fotó: Porcelanosa Prada csempe és padlólap)

Az enteriőr hátsó részét alkotó - egyre közkedveltebb - 2,5 m magas és mindössze néhány milliméter vastag, exkluzív megjelenésű XTONE óriás lapokat a L'antic Colonial Focus rosegold mozaikjai teszik igazán hangsúlyossá. A nem mindennapi látványban megjelenő modern hangulatot a Butech és a Viarprofil matt fekete, valamint rosegold élvédői és a TRILAK lazacszínű festékei teszik karakteressé.

Butech rosegold fémprofil

(Fotó: Butech rosegold fémprofil)

A fürdőszoba másik fókuszpontját a mindannyiunk számára ismerős, örök klasszikus márvány és terazzo burkolatok adják, melyek sosem szűnnek meg divatot teremteni egy újragondolt, formabontó változatban. Hiszen ezek a páratlan eleganciát sugárzó felületek nemcsak követik, hanem elegáns és izgalmas látványukkal diktálják a trendeket. Remek példa erre az enteriőrben megjelenő márvány, amely még izgalmasabb, ha a gyártó utasítása szerint szimmetrikusan elforgatva, az egymást tükröző minták úgynevezett Bookmatch felületet formáznak.

Porcelanosa Baltic Bookmatch burkolat

(Fotó: Porcelanosa Baltic Bookmatch burkolat)

Szintén az új trendek és az ismerős megjelenés ötvözetét fedezhetjük fel, ha megfigyeljük a standon, miként lehet összepárosítani egy nagyon modern padlólapot egy újrafogalmazott, megjelenésében klasszikus, de méretében sokkal inkább modern terazzoval.  

Porcelanosa Ceppo burkolat

(Fotó: Porcelanosa Ceppo burkolat)

A fürdőszoba fényűző enteriőrjét egy látványos GAMADECOR fürdőszobabútorral, LICO bőr burkolattal, egy fekete M-Acryl szabadonálló káddal, egy légies Radaway Walk-in zuhanykabinnal és egy Grohe okos bidéfunkciós WC-vel is elláttuk. A dekorációnak is beillő, fűtőtest a Nordinova újdonsága. Mindkét enteriőrben a Grohe színes, prémium csaptelepei teszik fel a pontot az ‘i’-re, grafit és rózsaarany színben. Az applikációról szabályozható fényerejű és fényhőmérsékletű ötszörös nagyítású EMCO kozmetikai tükör egészíti ki tökéletesen a fürdőszobabútort. 

Radaway Modo II Black Walk-in zuhanyfal

(Fotó: Radaway Modo II Black Walk-in zuhanyfal)

Felkeltették érdeklődését a felsorolt termékek? Szeretné őket élőben is megtekinteni? Segítségre van szüksége egy hasonlóan stílusos otthon megvalósításában?

Látogasson meg minket a S/ALON kiállítás 23a standján, vagy  keressen minket elérhetőségeinken és örömmel segítünk!