Az arany ragyogása – a fürdőszoba nemes eleganciája

Az arany ragyogása – a fürdőszoba nemes eleganciájaA fürdőszoba harmonikus egységéért a burkolatok mellett leginkább a fürdőszoba berendezése felel. A többi kiegészítővel összhangban kiválasztott stílusos dizájn csaptelepek, vagy egy látványos zuhanykabin ajtó is ragyogó hangulatot vihet a látványba. Az arany megoldások most nagyon divatosak, és igazi eleganciát, napfényes ragyogást varázsolnak a fürdőnkbe.


Ma már számos gyártónál találkozhatunk a klasszikus ezüstszínű csapteleptől, illetve a jól megszokott krómozott zsanértól eltérő megoldásokkal. A loft fürdőszobák, urbánus életterek nagy kedvence a matt fekete, s ebből is mutattunk már be korábban termékeket – mind a csaptelepek, mind pedig a zuhanykabinok, zuhanyfalak köréből. Ezúttal az elegancia jegyében, a fényűző arany szépségek közül válogattunk.

Grohe

(Fotó: Grohe)

Az arany színnel bevont fürdőszobai kiegészítők a lehető legjobb társai többek között a hófehér, vagy a márvány hatású burkolatoknak. Igazán nemes, fényűző lesz az összhatás, sőt még némi melegséget is vihetünk ily módon a térbe – mely jól tud jönni különösen egy modern, hófehér, hűvösen letisztult hangulatú tér esetében.

Az arany már-már a napfény ragyogásával tölti meg az enteriőrt, szépség a legtisztább formában! Nézzünk most ennek jegyében néhány kiváló megoldást…

Grohe

(Fotó: Grohe)

Kifinomult ragyogó arany csaptelepek!

Az Essense egy igen átfogó termékcsaládként debütált a Grohe márka kínálatában. A kollekció nem csupán szebbnél szebb csaptelepek sokaságából áll, hanem tetszetős dizájn kerámiákat is magában foglal. A kerámia kollekcióban az ergonomikus, lágyan ívelt kád, karcsú formájú, elegáns mosdó, vagy a kényelmes, a családhoz passzoló WC és bidé megoldásokat is megtalálhatjuk három különböző méretben! Ráadásul, ezek mindegyike teljes összhangban áll a Grohe több csaptelep és kiegészítő kollekciójával, így aztán adott a tökéletes harmónia!

Grohe

(Fotó: Grohe)

És ha mindezt még tovább szeretnénk fokozni, akkor az arany színű kiegészítőkkel, csapokkal igazán feltehetjük az i-re azt a bizonyos pontot.

Grohe

(Fotó: Grohe)

A Grohe dizájn kutatói számos helyről inspirálódnak világszerte, részt vesznek a világ legrangosabb formatervezési vásárain, bemutatóin, és valamennyi trendet, köztük a fürdőszobabútorok ergonómiáját, az anyagok tartósságát, és még számos dolgot figyelembe vesznek termékeik kifejlesztésekor.

Látván, hogy évről évre a melegebb árnyalatok uralják a lakberendezési trendeket - született meg és fejlődött tovább a SPA Colours termékcsaládjuk is, melynek egyik legkedveltebb darabja a meleg naplemente elnevezésű, réz árnyalatú csaptelep.

Grohe

(Fotó: Grohe)

A mutatós látvány persze nem minden - a Grohe évről évre újabb, élvonalbeli technológiai újításokkal, innovációkkal is jelentkezik.

Ilyen például a SilkMove technológia, amely biztosítja az egész életen át tartó, sima és pontos víz és hőmérséklet szabályozást a Monobloc keverőn.

A króm vagy szuperacél Grohe StarLight pedig olyan strapabíró, karcálló felülettel rendelkezik, mely garantáltan hosszú időn át megőrzi ragyogó csillogását, fényét – a csap teljes élettartama alatt újszerű marad.

Grohe

(Fotó: Grohe)

Álomszép zuhanykabinok – arany zsanérokkal és pántokkal!

Az igazi elegancia a harmóniával kezdődik, amikor minden egységben van egymással, és az összes fém felület azonos árnyalatban pompázik. Természetesen az arany csaptelepeknél nem kell megállnunk akkor sem, ha történetesen zuhanykabint szeretnénk és nem kádat kádtöltő vagy álló csapteleppel. Zuhanykabin esetén is van lehetőségünk mindent a melegen ragyogó arany jegyében, egységbe hozni!

Radaway

(Fotó: Radaway)

A Radaway Furo Gold Walk In balos kivitelében elérhető, falra szerelhető fix profillal, pengefallal, alsógörgős üveg résszel kapható gyönyörű arany kivitelben.

Ez a felület is – mint az összes többi magas minőségű krómozott felület – rozsdamentes, a karcokkal szemben ellenálló, hosszú élettartamú. A kabin ergonomikus dizájnfogantyúval rendelkezik, és többféle méretben is elérhető. Kérhető kár egyedi méretben is. 140 cm-nél kisebb kivitel esetén lehetőségünk van oldalmerevítés használatára.

Radaway

(Fotó: Radaway)

Megvásárolhatjuk UltraClear üveggel is, de eredetileg is egy 8 mm vastag, EasyClean vízlepergető bevonattal ellátott, edzett üveg biztosítja a kabin tartósságát, magas ellenállását, kényelmes, könnyen tisztán tartható felületeit.

Radaway

(Fotó: Radaway)

Ilyen tehát, amikor a futurisztikus dizájnelemek egyesülnek a klasszikus szépséggel – szinte bármilyen színben, ahogyan csak kedvünk, hangulatunk kívánja!

Radaway

(Fotó: Radaway)

Ezek az álomszép zuhanykabinok ráadásul most 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg üzleteinkben június 30-ig – ahogy több Radaway zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó és zuhanytálca is – sőt a kádakról se feledkeztünk meg!

Látogasson el az akcióért weboldalunkra, vagy várjuk szeretettel üzleteinkben, a Palatinus Fürdőszobaszalonok változatos és sokszínű, minőségi termékpalettájával!