Álomszép zuhanykabinok és kádak 15% kedvezménnyel!

Álomszép zuhanykabinok és kádak 15% kedvezménnyel!Újabb szuper akcióval rukkolunk elő a felújítók, építkezők nagy örömére! Már tart is a 15%-os akció álomszép zuhanykabinokra, zuhanyajtókra, zuhanytálcákra és kádakra, egészen július 31-ig! Olvasd el mennyi mindenből válogathatsz!


Már el is kezdődött üzleteinkben a 15%-os Radaway zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanyajtó és zuhanytálca akció, valamint a 15%-os M-Acryl kád akció álomszép darabokra! 

Érdemes lecsapni rá, és megrendelni július 31-ig, amíg az akció tart!

1. 15% kedvezmény az új Radaway FURO termékcsalád teljes választékára, minden méretben és minden színben. FURO „A modern ember modern fürdőszobájába.”

Radaway Furo termékcsalád

2. 15% kedvezmény az összes Radaway TEOS (Teos C és Teos F) és KIOS (Kios C és Kios F) kőhatású felülettel ellátott műmárvány zuhanytálcára minden színben, ajándék szifonokkal.

Radaway Teos és Kios műmárvány zuhanytálca

3. 15%-os kedvezménnyel 3 zuhanyajtót is kínálunk az akciós termékpalettában:

Radaway Premium Plus DWJ zuhanyajtó az összes méretben, háromféle üveggel felár nélkül, 100-140 cm-ig.
Radaway Nes DWJ II zuhanyajtó króm és fekete kivitelekben, 80-120 cm-ig.
Radaway Idea DWJ zuhanyajtó minden méretben és színben, 100-160 cm-ig króm, fekete és arany kivitelekben.

Radaway zuhanyajtó

4. Minden arany Radaway zuhanykabint most szintén 15% kedvezménnyel kínálunk! Az akció az összes Radaway GOLD termékre vonatkozik!

Radaway Gold zuhanykabin

A kádban relaxálni vágyókat sem hagyjuk cserben, szintén 15%-os kedvezménnyel várjuk az M-Acryl kádak iránt érdeklődőket, július 31-ig leadott megrendelés esetén!

1. Eco kád minden méretben 15% kedvezménnyel, készletről megvásárolható. Biztonságot ad és a kényelmét is kielégíti a 6 cm-rel alacsonyabb belépő magasságú, minőségi kád. A kád belépő magassága mindössze 54 cm!

M-Acryl Eco kád

2. Sabina és Sabina Slim kádak minden méretben 15% kedvezménnyel, készletről.

M-Acryl Sabina, Sabina Slim kád

3. Idei újdonság a Sabina Pro kád, amely három színben választható, modernebb kivitelű, és a túlfolyóban is egyedi. Minden méretben, normál és Slim kivitelben szintén 15% kedvezménnyel, raktárról.

M-Acryl Sabina Pro kád

Az akció időtartama 2021.07.31-ig tart. Az akciók más akciókkal nem összevonhatóak.

A részletekért és a konkrét termékekkel kapcsolatban érdeklődjön üzleteinkben!

Szeretettel várunk!