Cocooning, vagy trópusi eső – válassz érzéki zuhanymegoldást!

Cocooning, vagy trópusi eső – válassz érzéki zuhanymegoldást!fürdőszoba ma már nem csupán a tisztálkodás helyét jelenti számunkra, nem kizárólag a testápolási rituáléink színtere, hanem sokkal inkább egy élményt, kikapcsolódást nyújtó élettér. A zuhanyzás élménye mindig egyfajta felfrissülést, és igazi tisztaság-érzést nyújt számunkra. Természetes, hogy ezt az élményt szeretnénk a lehető legkellemesebbé tenni.


Hansgrohe

A jó víznyomás nyilván elengedhetetlen, ahogyan a vízhőmérséklet egyszerű, és kényelmes beállítási lehetőségei is alapvető igénynek számít. Ám ma már ennél is messzebb mentünk, és szerencsére, ahogy igényeink változnak, úgy reagálnak rá a gyártók is az újabbnál újabb innovációikkal, egyedi megoldásokkal.

Hansgrohe /Crometta S 240

(Fotó: Hansgrohe /Crometta S 240)

Az igényeknek megfelelően a zuhanyzók, zuhanykabinok is egyre tágasabbak, a vízsugarak egyre lágyabbak, finomabb és halkabb sugárban zúdulnak a testünkre. Új kifejezés a „cocooning” fogalma, mely az „otthoni boldogságba való beburkolózást” jelenti, és ha ezt a fürdőszoba térre és azon belül is a zuhanyzás élményére szeretnénk értelmezni, akkor ennek az élménynek Hansgrohe PowderRain vízsugara egy tökéletes példája, ahol a vízsugár ezernyi mikrofinomságú cseppje érzéki vízburokkal veszi körül a testünket.

Hansgrohe

(Fotó: Hansgrohe)

Egy leheletfinom trópusi esőre vágyik az otthonában?

Ezek a bársonyos, permetszerű vízcseppek pompás érzést jelentenek bőrünkön, mintha csak egy leheletfinom trópusi esőben állnánk, miközben a mikrofinomságú vízsugár olyan lágy, hogy zuhanyzás közben alig fröcsköl, ám mégis hatékonyan öblíti le testünkről a tusfürdőt, hajunkról a sampont és a kondicionálót. Ami pedig szintén nagy előnye ennek a technológiának, az a könnyebb takarítás, a kevesebb vízkő.

A PowderRain innovatív technológiájánál az egyes fúvókák egy helyett hat apró nyílással rendelkeznek, s ezek osztják szét mikrofinomságúvá a vízcseppeket, s így lesz a vízsugár jóval finomabb, lágyabb a hagyományos zuhany megoldásokhoz képest, a Select és a QuickClean gombok pedig további kényelmi megoldásokat ígérnek…

Hansgrohe

(Fotó: Hansgrohe)

Vajon melyik a hozzám illő vízsugár?

A Raindance Select S 120 zuhanycsaptelep egyedülálló megoldásainak köszönhetően ki tudjuk választani a hozzánk leginkább illő vízsugár fajtát a rendszer által felkínált lehetőségek közül, legyen az az ellazító RainAir esővíz élménye, az erőteljes Rain, mely erősebb vízsugarával tökéletes pl. a sampon kiöblítésére, vagy éppen az örvénylő Whirl masszássugár, mely egy fárasztó nap végén kellemesen leveszi izmainkról a feszültséget.

Hansgrohe

(Fotó: Hansgrohe)

Kényelmes, mégis környezettudatos megoldás, ugyanis…

…az EcoSmart technológiának köszönhetően fenntartható módon csökkenti vízfogyasztásunkat, úgy, hogy a hatás mégis változatlan marad. Az AirPower pedig eközben levegővel dúsítja a vizet, ily módon a cseppek lágyak, de teltek lesznek.

Hansgrohe

(Fotó: Hansgrohe)

Fejzuhanyok és kézi zuhanyok igen széles választéka

Ahogyan a legtöbb komoly gyártónál, a Hansgrohe esetében is szebbnél szebb dizájn megoldásokkal rendelkező fejzuhanyok és kézi zuhanyok igen széles választéka áll rendelkezésünkre.

A termosztátos csapteleppel rendelkező Crometta E 240 például állítható szögű fejzuhannyal, biztonsági zárral, beállítható forróvíz korlátozással, állítható magasságú kézizuhany tartóval, valamint a vakolaton kívüli szerelés lehetőségével teszi könnyebbé és kényelmesebbé a mindennapjainkat.

Hansgrohe / Crometta E 240

(Fotó: Hansgrohe / Crometta E 240)

A Croma Select letisztult, stílusos, króm/fehér színösszeállításban kapható megoldásait többféle méretben, a gyártó innovatív technológiáival felszerelve (pl. EcoSmart, 0,65 m, 1,6 m stb.) vásárolhatjuk meg – ezzel a termékcsaláddal szintén adott a szabad választás, a személyre szabható zuhanyzási élmény lehetősége.

Hansgrohe / Croma Select

(Fotó: Hansgrohe / Croma Select)

A különböző fejzuhany és kézi zuhany szettek, összeállítások akár a SHOWERPIPE, akár a CROMETTA vagy a CROMA SELECT családok is számos szín- és méretválasztékban, valamint különböző árfekvésben kaphatók, hogy Ön valóban megtalálja az igazit!

Szívesen megnézné élőben is a különleges és gyönyörű Hansgrohe újdonságokat, vagy szeretne még többet megtudni az egyedülálló, innovatív technológiákról? Akkor látogassa meg bemutatótermeink egyikét, várjuk szeretettel a Palatinus Fürdőszobaszalonokban!