Debrecen

PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON DEBRECEN

Cím: 4026 Debrecen, Mester utca 41.

Telefon:
+36 30 319 4353
+36 52 790 760

E-mail cím: palatinus.debrecen@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 08:30-17:00
Kedd: 08:30-17:00
Szerda: 08:30-17:00
Csütörtök: 08:30-17:00
Péntek: 08:30-17:00
Szombat: 08:30-12:00
Vasárnap: Zárva

Amennyiben szeretnél ajánlatot kérni, töltsd ki űrlapunkat:

*- kötelező kitölteni

Kedves Érdeklődő!

A Palatinus Debrecen egy olyan hely, ahol a több tíz éves szakmai tapasztalat, a segítőkészség, és jó ízlés mind-mind jelen van. A Palatinus fürdőszobaszalon Debrecen azon üzletek egyike, ahol különlegességekre lelhetsz, az alapelv mégis az egyszerűség, magas színvonal. Egy olyan hely, ahonnan elégedetten fogsz távozni.
Az itt forgalmazott gyártók válogatott termékei között egyaránt fellelhető elegáns, letisztult, modern lap is, de a klasszikus stílust kedvelők igényeit kielégítő csempecsaládok is megtalálhatóak. Ezek kombinációi pedig sokszor lenyűgöző összhatást hozhatnak. Otthonodba elérhető áru és exkluzív termékeket is betervezhetsz.
A fürdőszoba az otthonunk, mindennapjaink egyik nagyon fontos színtere, így személyre szabottsága megkérdőjelezhetetlen. Minden apró részlet a Te kényelmedről szóljon, ami biztosítja az esti feltöltődést, vagy épp a reggeli felfrissülést!
„A személyes benyomás nagyon fontos, így mindenkinek azt javaslom, saját kezével, szemével tapasztalja meg a különböző struktúrájú, színű és felületű burkolatokat.
A fürdőszoba a hivatásom. A vizes helyiségek megtervezése sokrétű és számos apró hibalehetőséget rejt magában, így minden kérdés és kérés fontos, nem csak Neked, de nekem is. Üzletpolitikám, hogy az itt vásárolt termékekkel, szaktudásommal és egyénre szabott szolgáltatásokkal, együttesen és közösen teremtsünk egy funkcionális, időtálló és esztétikus helyiséget, legyen az fürdő, konyha, nappali, vagy épp egy tágas előtér.

Nézd meg a szalon teljes kínálatát, térj be a Palatinus Fürdőszobaszalonba személyesen!”

PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON DEBRECEN

Üdvözlettel:
Kemény Veronika
szalonvezető