Design nyomólapok a TECE kínálatából

Design nyomólapok a TECE kínálatábólA fürdőszoba letisztult stílusa, modern eleganciája nemcsak a burkolatok látványának, vagy a szaniterek és csaptelepek különleges ívének, eredeti formájának köszönhető. Hiszen mindezek mellett vannak olyan stílusos, és egyben funkcionális dizájnelemek, melyek tökéletes, apró részletekkel teszik fel az i-re a pontot. Ilyenek többek között az öblítőlapok vagy nyomólapok, például a TECE különleges kínálatából.


Egy álomszép, minimalista fürdőszoba enteriőr is akkor lesz tökéletes, ha abban valamennyi árnyalat, felület harmonizál egymással. A beépített tartállyal ellátott WC és bidé megoldások megjelenésével pedig máris adott lett egy új felület, ami ráadásul elég központi helyet foglal el a térben, és méretét tekintve is elég látványos felületet képez ahhoz, hogyha adunk a fürdőszoba megjelenésére, akkor bizony ezt is bele kell számítanunk a látványba.

Tece Velvet nyomólap

(Fotó: TeceVelvet nyomólap)

Jól tudják ezt a tervezők és a dizájnerek is – éppen ezért nem véletlen, hogy a WC öblítésére szolgáló nyomólapok trendje igencsak felvirágzott. Aki pedig az élen jár ebben, az nem más, mint a TECE gyár, amely a Laufen csoport egyik meghatározó tagjaként olyan neves ipari tervezőkkel dolgozik együtt, mint Konstantin Grcic.

A dizájner szerint „a nélkülözhetetlen és a mindennapi rutinunk részét képező dolgokat úgy kell megtervezni, hogy tudat alatt se zavarjanak”. Számára ez a cél tette különösen izgalmassá a TECEVelvet nyomólapok tervezési folyamatát. De ne szaladjunk ennyire előre!

A TECE tervezői két nagyszabású nyomólap családdal is előrukkoltak, melyek valamennyi modellje Konstantin Grcic munkája. Ismerkedjünk meg most e két családdal dióhéjban!


1.     TECE VELVET nyomólapok – funkcionális, lényegre törő, ízléses megoldás kortárs terekbe

A TECE VELVET segítségével Konstantin Grcic újragondolta a WC öblítőlemezt, melyen ezúttal két új, az eddigiektől eltérő dologgal találkozhatunk: a dizájn és az anyag is újszerű.

TeceVelvet nyomólap(Fotó: TeceVelvet nyomólap)


A neves dizájner mellett két tehetséges tervező asszisztens is részt vett a munkában (Timo Weil és Luisa Kahlfeldt). A szakemberek a felületekhez innovatív high-tech anyagokat használtak, melyek puha tapintásúak, abszolút matt felületük rendkívül ellenálló, higiénikus.

TeceVelvet nyomólap

(Fotó: TeceVelvet nyomólap)

Egyszerű, letisztult, funkcionális dizájnjával és matt felületi megjelenésével a TECEVelvet valamennyi modern fürdőszoba elegáns ékszere lehet, miközben tökéletesen illik mind a fa, a beton, vagy kőhatású burkolatok mellé, de a klasszikus kerámiákhoz is biztosan megtaláljuk - a jelenleg kapható hat ideális árnyalat közül – a saját belső tereink koncepciójába illő változatot.

TeceVelvet nyomólap
(Fotó: TeceVelvet nyomólap)

 
A TECEVelvet egy felső kategóriás, karc-, ujjlenyomat- és tükröződésmentes műanyagból, a FENIX-ből készül. Ez egy speciális, újgenerációs akrilgyanta, melyen az anyag felülete szabálytalannak tűnik a mikroszkóp alatt, akár egy göröngyös, dimbes-dombos táj. Ez az egyedülálló anyagszerkezet szórja a fényt, és nem pedig visszaveri - ez adja a TECEVelvet öblítőlapok matt, abszolút tükröződésmentes felületét. Az anyag zárt pórusszerkezete megakadályozza a por, illetve nedvesség behatolását, így nedves helyiségekbe is ideális.

Az újgenerációs akrilgyanta, a FENIX NTM az olasz, többszörösen díjnyertes Arpa Industriale anyaggyártó cég innovációja egyébként, mellyel a TECE nyomlólapjain túl számos prémiumkategóriás üzletberendezésen, a bútorgyártásban, valamint az exkluzív konyhai és fürdőszobai berendezésekben is találkozhatunk.

FENIX NTM akrilgyantából készült konyhabútor by Arpa Industriale

(Fotó: FENIX NTM akrilgyantából készült konyhabútor by Arpa Industriale)
Az innovatív anyag három nagy előnye a puha tapintás, az ujjlenyomat-mentesség, és az alacsony fényvisszaverődésnek köszönhető rendkívül matt, tükröződésmentes felület.


2.     TECELoop – a moduláris nyomólap család valódi anyaghatásokkal, divatos textúrákkal

Trendi fürdőszobánk friss megjelenéséhez választhatjuk a divatos tölgyfa, beton, illetve márvány felületekkel játszó TECELoop üvegből és palaburkolatból álló kollekció minimalista szépségeit is.

Az időtlen, letisztult dizájn mellé ráadásul teljesen eredeti anyagokat kapunk, minden felület valódi, semmi utánzás! A rendszer pedig mindemellett több mint 300 féle egyedi kombinációt, társítási lehetőséget tartalmaz, és akár süllyesztve is beépíthető. Garantált kompatibilitásának köszönhetően minden TECE öblítőlap cserélhető, így akár évtizedeken át is hű társunk lehet.

TECELoop nyomólap műanyag(Fotó: TECELoop nyomólap műanyag)
A beton, a tölgy vagy a márvány eredeti felületek és a technológia nagyszerű kompatibilitása mellett szót érdemel még a letisztult, időtlen, praktikus dizájnos kialakítás is.
TECELoop nyomólap üveg(Fotó: TECELoop nyomólap üveg)

A két kör alakú gombból álló, abszolút letisztult, egészen egyszerű modell lehetővé teszi a teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokat otthonainkban. A gyártó Mix&Match megoldásának köszönhetően ugyanis a burkolatok és a gombok szabadon kombinálhatók egymással. Ily módon minden fedőlap egyedivé válik – mi pedig kedvünkre válogathatunk a fa hatás, a márvány minta, az egyszínű arany vagy ezüst felület, s ezen belül is a szálcsiszolt nikkel vagy fényes fém textúrák között.

TECELoop nyomólap beton(Fotó: TECELoop nyomólap beton)

Az új, eredeti anyagok felületei mellett a TECELoop műanyag kínálata is bővült: mostantól matt fekete és matt fehér trendszínekben is elérhető, sőt a még harmonikusabb megjelenés érdekében pedig az összes TECELoop öblítőlemez egy síkban is felszerelhető.

TECELoop nyomólap matt fekete(Fotó: TECELoop nyomólap matt fekete)

Megfelelő, profi tervezéssel tehát a hagyományos funkció is kiegészíthető egy kis ötlettel, szépséggel, s ezáltal még különlegesebb atmoszférát teremthetünk otthonunkban. A TECE innovatív termékeinek hála, mindenki megtalálja a saját fürdőszobájához, saját költségvetéséhez leginkább igazodó megoldásokat.

Fontos még kiemelni, hogy sok más gyártóval szemben a TECE nyomólapjai bármely falsík alatti WC tartály nyomólapjával kompatibilisek, így nem kell kompromisszumot kötnünk a választásnál.  Beépíthetjük akár a legegyszerűbb tartályt is egy dekoratív, prémium kategóriás nyomólappal – és ugyanez fordítva is igaz. A variációknak mondhatni, csak a képzeletünk szabhat határt!

TECELoop nyomólap enteriőrben(Fotó: TECELoop nyomólap enteriőrben)
 
Sőt, ha fontos számunkra az összhang a fürdőszobában, akkor még zuhanyfolyókát is választhatunk a TECE kínálatából pont olyan árnyalatban, színben, mint a nyomólapunk – hiszen a TECE zuhanyfolyókák színskálája megegyezik a nyomólapokéval!

TECE nyomólap fehér(Fotó: TECE nyomólap fehér)

A prémium kategóriában pedig még ennél is tovább mehetünk: a WC nyomólapunkat összeegyeztethetjük a zuhanyfolyóka mellett még a csapteleppel is – köszönhetően a TECE és a Hansgrohe együttműködéséből született Axor termékcsaládnak!

A megfelelő burkolatok és szaniterek kiválasztásával, és a TECE modern és ízléses termékeivel fürdőszobánkat kialakíthatjuk akár egy elegáns, prémium hotelbe illő SPA fürdőtér mintájára is.
 The Shuttlewalle - Crowne Plaza Hotel Changi Airport, Szingapúr
(Fotó: The Shuttlewalle - Crowne Plaza Hotel Changi Airport, Szingapúr)

 
Még több izgalmas újdonságra, szakértő segítségre, esetleg látványtervezésre vágysz? Vagy csak szívesen megtekintenéd termékeinket élőben is?

A Palatinus Fürdőszobaszalonok képzett, segítőkész munkatársai várnak szeretettel az ország több pontján is! Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy, ha már biztos vagy a választásban, rendeld meg online!