Pénzed most a dupláját éri!

Pénzed most a dupláját éri!Már tervezed, hogyan fogod felújtani a fürdőszobád a jövő évben? Netán karácsonyi ajándékot keresel szeretteidnek, akik szintén felújításon törik a fejüket? A Palatinus Duplázó vásárlási utalványunkkal most meg is duplázhatod az erre szánt összeget! Olvass tovább és mutatjuk hogyan!


A befizetett összeget most megduplázzuk!

Hiába csak jövőre lesz a felújítás, biztosítsd be már most a későbbi vásárlásod, vagy segítsd ajándékoddal családtagjaidat az amúgy is költséges felújításban! Mi pedig téged támogatunk abban, hogy a pénzed a dupláját érje és még több terméket vásárolhass nálunk!

Palatinus Duplázó

Utalványunk 3 különböző értékben kapható, és mindhárom típus jövő év végéig váltható be!


Vásárolj Palatinus Duplázó vásárlási utalványt 2024. február 15-ig az alábbi értékekben, melyek későbbi vásárlásodkor a duplájukat érik majd a kijelölt üzletekben, és 2024. december 31-ig felhasználhatók bármely termékkör vásárlása esetén!

  • Duplázó Arany vásárlási utalvány 200 000 Ft értékben, amely a későbbi vásárláskor 400 000 Ft-ot fog érni. A kedvezmény minimum 2 millió Ft értékű vásárlás esetén él és a vásárlás összértékéből kerül levonásra.
Palatinus Arany vásárlási utalvány
  • Duplázó Ezüst vásárlási utalvány 100 000 Ft értékben, amely a későbbi vásárláskor 200 000 Ft-ot fog érni. A kedvezmény minimum 1 millió Ft értékű vásárlás esetén él és a vásárlás összértékéből kerül levonásra.
Palatinus Ezüst vásárlási utalvány
  • Duplázó Bronz vásárlási utalvány 50 000 Ft értékben, amely a későbbi vásárláskor 100 000 Ft-ot fog érni. A kedvezmény minimum 500 000 Ft értékű vásárlás esetén él és a vásárlás összértékéből kerül levonásra

Palatinus Bronz vásárlási utalvány

Ne habozz, mert a kedvezményt csak az első 100 vásárlónak biztosítjuk!

Az utalványt kérd személyesen üzleteinkben vagy vásárold meg online webshopunkban!

Megvásárolom online a webshopban

A felhasználással kapcsolatos tudnivalók:
a Duplázó Bronz, Ezüst és Arany utalványt most azonnal letöltheted az alábbi linkekre kattintva:

Duplázó Bronz vásárlási utalvány letöltése

Duplázó Ezüst vásárlási utalvány letöltése

Duplázó Arany vásárlási utalvány letöltése

FONTOS! A letöltött utalvány csak és kizárólag a vásárlást igazoló számlával együtt érvényes! Beváltásnál mindkettőt kérjük majd Tőled (nem szükséges egyiket sem kinyomtatnod, a telefonod képernyőjén bemutatva is elfogadjuk).

Mindhárom vásárlási utalvánnyal járó kedvezmény csak az utalványon megjelölt vásárlási érték felett vehető igénybe, és a vásárlás végösszegéből kerül jóváírásra. További kedvezményekkel és akciókkal nem vonható össze, az akciós termékekre nem érvényes. A kedvezmény egy számlában értendő, részszámla nem írható. Egy számlában csak egy kupon érvényesíthető!

A kedvezményre feljogosító utalvány csak és kizárólag a megvásárlásakor kapott számla felmutatásával együtt érvényes, és az alábbi üzletekben használható fel, 2024. december 31-ig – a nyitvatartási idő függvényében: