Friss formák, izgalmas színek, 8 stílusos mosdó megoldás

Friss formák, izgalmas színek, 8 stílusos mosdó megoldásA fürdőszoba látványát, kényelmét és funkcionalitását egyszerre meghatározó elem a mosdó. Nem is gondolnánk, mennyire fontos és nélkülözhetetlen. Évről évre új formák, megoldások látnak napvilágot – a süllyesztett, a pultra ültethető, a klasszikus bútorba épített, megannyi fajta, forma, anyag és megoldás közül mutatjuk most a legújabb kedvenceinket!


Számos fürdőszoba felszerelés és szanitergyártó kínál különblegesebbnél különlegesebb új megoldásokat, melyek mindennapjaink elengedhetetlen részévé váltak. Akár a WC, a bidé, vagy a mosdó, ahol napjában többször is kezet mosunk, illetve itt kezdjük, majd fejezzük be a napot. 

A legújabb, 2021-es trendeknek megfelelően a pultra ültethető, kerek mosdók, a fekete mosdók, a lekerekített szögletes mosdók, anyagaikat tekintve pedig az üvegből és kőből készült mosdók talán a legizgalmasabbak a sok újdonság között.
SIKO Triomini mosdó(Fotó: SIKO Triomini mosdó)


Természetesen a külcsín mellett a tudatosság is egyre fontosabb szempont – legyen szó a tudatos vízhasználatról, az energiahatékonyságról, vagy a fokozott higiéniai megoldásokról.

Ez a három alapérték megjelenik valamennyi szaniternél és csaptelepnél is. A mosdók esetében azonban a kényelem, az ergonómia is nagyon fontos szempont lehet a választásnál. Épp ezért, a korábbi évek szögletes, sekély medencés megoldásait egyre szívesebben cseréljük le mélyebb, öblösebb formákra. Fontos ugyanakkor a praktikus, átlátható, jól rendszerezhető tárolás is – erre a mosdó alatti fiókok adnak lehetőséget.

Alábbi összeállításunkban a Roca, és a Siko praktikus, jól használható, látványos mosdó újdonságai közül szemezgettünk, hogy legyen mivel indítani a jövő évi fürdőszoba tervezést, és a hatékony mindennapokat…

1.     Roca - Prisma mosdók

A Roca Prisma mosdója klasszikus, ragyogó, és még sokoldalú is. Kialakítása, egyenes vonalai és többféle mérete számos egyéni kialakítást tesz lehetővé. Használhatjuk, ahogyan csak szeretnénk: falra szerelve vagy bútorra, pultra ültetve. A praktikus és jól kihasználható mosdó bútorelemei között találunk még egy rejtett fiókot is, kisméretű piperéink, használati tárgyaink tárolásához.Roca Prisma mosdó(Fotó: Roca Prisma mosdó)
 

2.     Roca - Kalahari mosdó

Ha valaki nem a szögletes, hanem inkább a kerek formákért rajong, akkor a Kalahari mosdó látványos, egyedi kialakítása bizonyára megdobbantja majd a szívét. Ugyanakkor a látványos kialakítás egyben a kulcsa a mosdó funkcionalitásának, használhatóságának is. Ebben a családban ugyanis minden együtt van: a tökéletesség, a technológia, és a kifinomult részletek.


Roca Kalahari mosdó(Fotó: Roca Kalahari mosdó)

Nem véletlen, hogy a mosdó ipari formatervezője, az olasz, világszerte elismert Ramón Benedito ADI-FAD díjat kapott ezért a munkájáért, az ebben megjelenő dekoratív művészeti alkotásért, mely stílusos, tiszta, komplex, gyönyörű. És szinte ingerel bennünket, hogy azonnal megérintsük, végigsimítsuk…Roca Kalahari mosdó(Fotó: Roca Kalhari mosdó)

3.     Roca - Bol

A Bol kollekció, olyan mint egy igazán stílusos kis ékszerdoboz, melyben a melegség, a derű azonnal szembetűnik. A bájos külső pedig egy tartós, egyedi kialakítással egyesül. A harmonikus, geometriai formák által képviselt tökéletes formavilág szintén a neves formatervező, Ramón Benedito egyik kiváló munkája.

 
Roca Bol mosdó
 (Fotó: Roca Bol mosdó)

 4.     Roca - Urbi

Az Urbi kollekcióban igen széles a modell választék. Valamennyi Urbi mosdó elegáns, klasszikus, és szinte rabul ejtő. Az egyes mosdókon azonnal szembetűnik az a kollekcióra jellemző finom kialakítás, amelyet az ívelt vonalak és az organikus formák együttesen kölcsönöznek neki. Az aszimmetrikus mosdók frissek, eredetiek, modern fürdőszobáinkat élettel, dinamizmussal töltik meg. 
ROCA Urbi mosdó
(Fotó: Roca Urbi mosdó)
5.     Roca – Grand Berna

Tökéletes opció azok számára, akik szeretik tágas fürdőszoba teret! A Grand Berna kollekció egyszerű, letisztult kialakításával stílust és sajátos személyiséget kölcsönöz a térnek. Egy merőben új modell, mely meglepően hat ránk aprólékos kidolgozásával, miközben maximális kényelmet és jó érzést kelt bennünk jelentős méreteivel.


Roca Grand Berna mosdó(Roca Grand Berna mosdó)
6.     Különleges felületek, anyagok, anyaghatások: SIKO – Triomini Lapis

Ez egy igen különleges sorozat a SIKO újdonságai közül – a Triomini!


SIKO Triomini mosdó(Fotó: SIKO Triomini mosdó)

A Triomini mosdók ugyanis azon túl, hogy a kollekció valamennyi eleme öblös és pultra tehető, számos dologban különböznek egymástól, még anyagukat és árnyalatukat illetően is találkozunk egészen különleges megoldásokkal.

 
SIKO Triomini mosdó
(Fotó:SIKO Triomini mosdó)
A kollekciót többségében 40x40-es méret körüli, pultra ültethető mosdók alkotják. A klasszikus fehér porcelán mellett találunk bézs kőhatású, márványhatású, fa hatású vagy antracit szürke, fekete betonból, cementből készült különlegességet is.


 SIKO Triomini mosdó(Fotó: SIKO Triomini mosdó)
A Triomini mosdókkal könnyedén fejezhetjük ki egyedi stílusunkat, kombinálva a köveket a finom pasztell árnyalatokkal, vagy a gyönyörű fa természetes, meleg textúráival. A természetes kövekkel burkolt vagy berendezett fürdőszoba terek mindig egy csipetnyi luxust és eleganciát hoznak el számunkra.  

A kő eredeti rajzolata, és egyedi eltérései minden egyes darabban komoly művészeti értékkel bírnak, és noha a kő mosdó elsőre talán hűvösnek tűnik,  azonban más anyagokkal, finom, meleg árnyalatokkal, fényekkel kombinálva a rideg hatás azonnal eltűnik, és inkább az elegáns, kortárs luxus élmény érvényesül.


SIKO Triomini mosdó(Fotó: SIKO Triomini mosdó)
 

Kombinálhatjuk üveggel és feketével, akkor a modern, maszkulin terek merész látványát jeleníthetjük meg. Pasztell tónusokkal, finom textúrákkal és meleg fényekkel pedig inkább a nőies finom energiákat kapjuk meg általa.

Egy biztos: a természetes kő bármely élettérben egyedi, megismételhetetlen nyugalmat, a természet adta kreatív stílust, finom eleganciát varázsolja otthonunkba.


7.     Egy stíluson belül sokoldalú, széles, egyedi méretválaszték: SIKO – Shift

Ez a széria is több mint 10 különböző elemből áll. A SIKO Shift mosdói a klasszikus, pultra ültethető ízléses porcelánmosdók igen széles választékát kínálják, csaplyukkal vagy csaplyuk nélkül, jobbos, illetve balos, 80 cm-es, vagy csupán 40 körüli hosszúságban. A kollekcióba a peremes, mélyített, lekerekített szögletes mosdó és kézmosó megoldások tartoznak, több, különböző méretben és formában, a jellegzetes alapvető stílusjegyeket megőrizve.

 SIKO Shift mosdó
(Fotó: SIKO Shift mosdó)
 
8.     SIKO – Modern Art Deco stílusban

Egy stílusos, komplett megoldás a modern, ám finom hangulatú fürdőszobákba!

Az Art Deco elnevezésű fürdőszobabútor családhoz válasszunk szabályos kör alakú mosdót, melynek formája és árnyalatai bátor kísérletezőként törik meg a múltbeli konvenciókat. A bútort Satin Infinitio pasztell színű mosdókkal kiegészítve a színek újra a fürdőszobába kerülnek. A bútorok, a csempe és a szaniterek minőségi felületeinek látványa és érintése is elkényeztet bennünket a kényelmes használat mellett.

Az elegáns, finom, fátyolos, pasztell színek és az akvarell-hatású, kissé tompított árnyalatok alkalmazása nem csak a fürdőszobában, hanem az egész belső térben is remek választás azoknak, akik valami egyedit és egyben precíz megoldást keresnek.
SIKO Mia fürdőszobabútor szett mosdóval
(Fotó: SIKO Art Deco fürdőszobaszekrény mosdóval)
Még több izgalmas újdonságra, szakszerű segítségre, esetleg látványtervezésre vágysz? Vagy csak szívesen megtekintenéd termékeinket élőben is?

A Palatinus Fürdőszobaszalonok segítőkész, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is, keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy ha már biztos vagy a dolgodban, akkor rendeld meg online!