A képek illusztrációk. A színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek!

GROHE BLUE HOME EGYKAROS VÍZSZŰRŐS KIHÚZHATÓFEJES CSAPTELEP L-KIFOLYÓVAL ÉS HŰTŐEGYSÉGGEL 31539000

Készleten: 3 db
Eredeti egységár: 734 990 Ft / db
Ár:
734 990 Ft / db
Már csak néhány darab maradt
db
Max. mennyiség: 9999
Hívj minket:
Jellemzők
Leírás
Cikkszám: GROHE_31539000
Gyártói kód: 31539000
Gyártó: Grohe
Termék súly (kg): 25

A Grohe Blue Home mosogató csaptelep a hagyományos mosogatóvíz mellett szűrt és szénsavas vizet is szolgáltat. Magas, L-alakú kifolyójának köszönhetően használata kényelmes. A Grohe Blue Home tartalmazza a mosogató csaptelepet, a hűtőegységet, a szűrőt és a CO2 adagoló palackot is, tehát mindent, ami ahhoz szükséges, hogy Ön közvetlenül a konyhai csaptelepből nyerje ki a szénsavmentes, az enyhe vagy a dús vizet. Beszerelése annyira egyszerű és gyors, hogy szakemberre sincs szükség. A szennyeződésnek és elhomályosodának is ellenálló Grohe Starlight krómfelületnek köszönhetően a csaptelep tisztán tartásához elég egy száraz ruha is. Amennyiben a fogantyú karját fordítja, abban az esetben a csaptelep normál mosogatóvízzel szolgál. Ha szűrési, hűtési vagy pedig szénsavas víz készítésére szeretné használni a Grohe Blue Home-t, akkor csak a világító LED gombot kell megnyomnia. A szűrő és a CO2 palack könnyedén kiszerelhető és cserélhető. A szűrőbetét cseréjére LED kijelző figyelmeztet. Az iOS és Android rendszerű okostelefonra telepíthető Grohe Ondus applikáció segítségével, Wi-Fi-re vagy Bluetooth-ra kapcsolódva, megtekintheti a fogyasztási adatokat, valamint ellenőrizheti a CO2 tartály és a szűrő állapotát. Amennyiben alacsony a CO2 vagy a szűrő kapacitás, abban az esetben az applikáció push-üzenettel figyelmezteti Önt.


Termék/Vásárlási információk

GROHE Blue Home egykaros mosogató csaptelep, vízszűrő funkcióval Egylyukas kivitel, L kifolyó nyomógomb a 3 féle szűrt és hűtőtt vízért
szénsavmentes/enyhe/dús.

  • GROHE StarLight felületkezelés
  • GROHE SilkMove 28 mm-es kerámiabetét
  • kihúzható gyöngyöztető, elfordítható kifolyócső
  • 360°-ban körbe fordítható
  • külön belső vízjárat a szűrt és nem szűrt víz számára
  • flexibilis csatlakozótömlők
  • GROHE Blue Home hűtőegység kapacitása: 3 liter hűtött, szénsavval dúsított víz óránként
  • 180 Watt-os hűtőegység, 230 V, 50 Hz
  • zajszint készenlétben 44 dB (A)
  • IP védettségi fokozat: IP 21
CE-minősítéssel
szellőztető nyílás szükséges a konyhaszekrény aljába, szoftveres beállítás és a szűrőfilter, valamint a CO2-kapacitás nyomonkövetése a GROHE Ondus applikáción keresztül lehetséges.
  • Bluetooth 4.0 * és Wi-Fi interfésszel a vezeték nélküli adatkommunikációhoz Apple** és Android eszközökhöz a Bluetooth hatóköre (10 m) függ az adó és a vevőegység közötti anyagoktól és falaktól.
Használható a GROHE Blue filter S-es méretű szűrőfilterrel, a GROHE Blue activated carbon filter (aktív szenes szűrőfilter)-rel és a GROHE Blue magnesium+ filter (magnéziumos szűrőfilter)-rel, Grohe Blue S-es méretű szűrőfilter és szűrőfej rugalmas vízkeménység-beállítással.
a 9 ° dKH-nál nagyobb vízkeménységű régiókban, 9 ° dKH alatti vízkeménységű régiókhoz kérjük, aktívszén-szűrőt rendeljen 40 547 001
GROHE Blue 425 g CO2 palack.
 
Rendszerkövetelmények Apple:
  • iPhone iOS 12.0 vagy újabb verzióval
  • okostelefon Android 6.0 vagy újabb verzióval

A mobil eszközök és a GROHE Watersystems App *** nem tartoznak a szállításhoz és külön kell megrendelni az Apple hivatalos áruházában/iTunes -on vagy Google Play Áruház-on.
* A Bluetooth szóvédjegy és emblémák bejegyzett védjegyek
A Bluetooth SIG, Inc. és az ilyen védjegyek Grohe AG általi bármilyen felhasználása engedélyköteles.
A többi védjegy és kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosoké.
** Az Apple, az Apple logó, az iPod, az iPod Touch, az iPhone és az iTunes védjegyek az Apple Inc. -től, az Egyesült Államokban és más országokban bejegyezve. Az Apple nem felelős a készülék működéséért vagy a biztonsági és biztonsági előírásoknak való megfeleléséért szabályozási szabványok.
*** Ingyenesen elérhető az iTunes alkalmazásban vagy a Google Play áruházban.
Ez a termék olyan terméket tartalmaz, amelyet veszélyes anyagnak nyilvánítottak. További információt a biztonsági adatlapon talál. A biztonsági adatokat a következő címen töltheti le: www.grohe.com/safety-data-sheets/
fel kell szerelni egy Belgaqua által jóváhagyott visszacsapó szeleppel

Letölthető dokumentumok

GROHE BLUE HOME EGYKAROS VÍZSZŰRŐS KIHÚZHATÓFEJES CSAPTELEP L-KIFOLYÓVAL ÉS HŰTŐEGYSÉGGEL 31539000
GROHE BLUE HOME EGYKAROS VÍZSZŰRŐS KIHÚZHATÓFEJES CSAPTELEP L-KIFOLYÓVAL ÉS HŰTŐEGYSÉGGEL 31539000
734 990 Ft
X