Kortárs rend a fürdőben exkluzív Gamadecor fürdőszobabútorokkal!

Kortárs rend a fürdőben exkluzív Gamadecor fürdőszobabútorokkal!A fürdőszoba rendezettsége nem csak esztétikai szempont, hiszen rengeteg időt takaríthatunk meg a reggeli készülődésnél, ha mindennek megvan a kialakított, fix helye. Egy kortárs, minőségi fürdőszobabútor a praktikum és az ergonómia mellett azonban még számos személyre szabható, különleges és sokoldalú megoldást nyújthat számunkra. Ismerkedjünk meg ezúttal a már korábban bemutatott luxuskivitelben készült spanyol Gamadecor fürdőszobabútorok 3 prémium családjával, melyeket akár azonnal, készletről is megvásárolhattok nálunk!


Aki nem olvasta korábbi cikkünket a témában, ejtsünk előbb pár szót a Gamadecor márkáról, és arról, milyen előnyöket tartogatnak számunkra ezek a különleges luxustermékek.

A Gamadecor termékek a közismert spanyol Porcelanosa csoport csúcskategóriás fürdőszoba- és konyhabútorai. A minimalista spanyol dizájnt követő bútorcsaládok, a modern és avantgard stílusú, elegáns megjelenésük mellett a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek termékek komoly minőségellenőrzésére, környezetünk védelmére, valamint minden egyes bútor biztonsági és higiéniai előírásainak szabályaira.

A bútorok anyagfelhasználásánál a kortárs dizájn és a hagyományos értékek egyaránt megfigyelhetők - a tervezők szívesen ötvözik egymással a hagyományos, illetve természetes anyagokat: a fát például szívesen kombinálják olyan innovatív, kortárs felületekkel, mint az üveg, a fém, vagy a lakkozott (fehér, sötét vagy színes) felületek.


Gamadecor DESS fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor DESS fürdőszobabútor


A kivételesen sokoldalú felhasználói igény, méret és ízlés szerint testreszabható kollekciók lehetővé teszik, hogy egyéni igényünk szerint alakíthassuk őket, ami a bútorunk méretét (magasságát, mélységét) a frontok színét, textúráját, a polcok zárt avagy nyitott megjelenését, a szekrényajtók nyílásának irányát, a rajtuk lévő fogantyúk, illetve a bútorokhoz tartozó mosdók formai és anyagbeli megoldásait illeti.

Természetesen az ízlésünknek megfelelő, ideális megjelenésen túl a praktikus és rendszerezhető tárolási funkció is maximálisan kielégítheti igényeinket, legyen bármekkora is a fürdőszoba…


Gamadecor Blog
Fotó: Gamadecor Blog

 

A SKILL család termékeinél például jól megfigyelhető a GAMADECOR gyakorlati megközelítése…

A SKILL sorozat esetében a gyakorlatiasság tökéletesen szembetűnik: itt a tervezés alapötletét a tárolási lehetőségek maximalizálása adta - legyen éppen bármilyen méretű is az adott fürdőszoba! E bútorok kompakt kialakításának köszönhetően tökéletesen rendszerezhetjük piperéinket, tisztító- és tisztálkodószereinket.


Gamadecor Skill fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor Skill fürdőszobabútor


A bútor egységét egy beépített oldalfogantyú, és egy tökéletes fürdőszobai rendezőtálca adja, melyhez 3 féle mosdószélesség (60,90,120 cm) közül, valamint az ehhez illő három tükörméretből válogathatunk - melyeket akár vízszintesen, akár függőlegesen is felhelyezhetünk. A mosdó a higiénikus ’gelcoat’ bevonattal készült, a frontok dekorjaiból pedig két szép homogén, egyszínű, matt felület közül választhatunk.  


Gamadecor Skill fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor Skill fürdőszobabútor


A SKILL kollekció megjelenését az egyszerűség szépsége jellemzi: a fényes lakk, fehér illetve palaszürke árnyalatú bútor azonnal a fürdőszoba sztárja lesz!

 
Gamadecor Skill fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor Skill fürdőszobabútor

 

A DESS kollekció már még több változatosságot ígér: 7 természetes fahatású és 24 egyszínű, fényes dekorral áll a rendelkezésünkre!

A DESS fürdőszobabútor kollekciót a könnyedség jellemzi, melyet egyrészt az élek vastagságának tudatos csökkentése ad, másrészt kivételesen könnyed megjelenést kölcsönöznek a sorozatnak az olyan, igazán figyelemre méltó részletek, mint a vízszintes fogantyú, mely végig integrálva lett valamennyi modulhoz, a bútor oldalait is beleértve.


Gamadecor DESS fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor DESS fürdőszobabútor

 

A tetők süllyesztett peremmel készültek, melyeknek vastagsága csupán 8 mm, s ezt követi a keskeny és elegáns Gelcoat mosdó perem vastagsága is.

A könnyed, minimalista vonalvezetéshez ízlésesen társítható felső modulok, tükrök, illetve alumínium keretespolcok kaphatók - rozsdamentes acélból vagy fekete 100%-ban fém kivitellel, míg belül szabadon válogathatunk a furnér, lakk vagy tükör hátlapok, vagy tükör ajtók széles tárházából.


Gamadecor DESS fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor DESS fürdőszobabútor


A DESS kollekció tehát egy igazán moduláris fürdőszobabútor család: itt mind a méretek, a kialakítás, de legfőképp az anyagok, felületek és színek terén kínál számunkra elképesztően változatos megoldásokat a gyártó.

A 7 természetes fa hatású furnér a világos natúr árnyalattól az egészen sötét ébenig, majd a 24 (!) féle ragyogóan fényes felületű dekor - melyeknek több mint a fele a kellemes, neutrális szürkék és bézsek finom tónusai közül kerülnek ki, 2 féle fehérrel. 

 

Gamadecor DESS fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor DESS fürdőszobabútor


Ami pedig a színeseket illeti, itt is a természetes, meghitt árnyalatoké lett a főszerep. Az óceán kékek és fenyő zöldek után a melegebb, földszínű árnyalatok a közérthetőség kedvéért a mindannyiunk számára jól ismert fűszerekről kapták a nevüket. Az oregano, kurkuma, curry, vagy sáfrány meleg és telítetlen árnyalataiból válogatva fürdőszobánk valóban a meghitt nyugodt pihenés és feltöltődés színterévé válik majd. A lágy földszínek és terrakották segítségével ugyanis pontosan ezt a hatást érhetjük el a térben.

És ha már nyugalom és meghitt atmoszféra, akkor a szép és harmonikus formák mellett sem mehetünk el szó nélkül!


Gamadecor DESS fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor DESS fürdőszobabútor

 

A RADIO család letisztult dizájnjával, innovatív vonalvezetésével emelkedik ki a számos gyönyörű Gamadecor kollekcióból…

A Radio kollekció színkombinációi mindössze két féle laminátumra korlátozódnak: egy világosabb és egy sötétebb fa erezetes dekor (OlmoLight és OlmoDark) alkotják jelenleg a színbeli választékot.


Gamadecor RADIO fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor RADIO fürdőszobabútor


Azonban a három különböző méretű mosdó (60,80,120 cm), valamint a fekvő illetve álló formátumban is felhelyezhető, szintén három különböző méretben választható tükör (55,75,115 cm) és mindezek mellé a magas minőségű extrém tartós Krion anyag, valamint - a kicsik és az óvatlanok biztonságát is szem előtt tartó - lekerekített élek és sarkok mégis az egyik legnépszerűbb fürdőszobabútor családdá teszik a Radio kollekciót!


Gamadecor RADIO fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor RADIO fürdőszobabútor


Az ívelt élek ugyanakkor amellett, hogy biztonságosak és balesetmentesek, még a legkisebb fürdőhelyiségben is kiemelkednek magas minőségükkel, látványos és vonzó dizájn megoldásukkal, és tökéletes egységet, harmóniát teremtenek az enteriőrben.

A rendezettség és a praktikus fiókelosztók pedig itt sem maradnak el…


Gamadecor RADIO fürdőszobabútor
Fotó: Gamadecor RADIO fürdőszobabútor


A kiváló, prémium minőségű, a legfrissebb trendek és igények alapján megtervezett Gamadecor fürdőszobabútorok közül a fenti három kollekció - a Skill, a Dess, illetve Radiofürdőszobabútorok akár készletről néhány napon belül az otthonodban lehetnek a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatából. Sőt, ha megtetszett ez a stílus, akkor exkluzív Gamadecorkonyhabútoraink közül is válogathatsz! 

A Gamadecor fürdőszobabútorok mellett a  Gamadecor álomkonyhái ugyanis szintén egy sajátos életstílust képviselnek: olyan dizájnt, minőséget és exkluzív technológiát láthatunk náluk a konyhák terén is, melyektől azonnal már-már tapinthatóvá válik a luxus érzése. Olyan extrákkal találkozhatsz itt, mint a karc- hő-, ütés-, és ujjlenyomatálló bútorfelületek, a visszasüllyeszthető és megnövelhető konyhasziget vagy akár az elrejthető konyha.

Természetesen itt is - ahogyan a Gamadecor fürdőszobabútorok esetében is - alapvető a minden eddiginél esztétikusabb és sokoldalúbb beépített tárolási lehetőségek széles tárháza.


Gamadecor konyha
Fotó: Gamadecor konyha

 
Kiváncsi lettél a Gamadecor konyhákra is? Szívesen megnéznéd őket akár élőben?

Akkor várunk szeretettel a Budapest 9. kerületben lévő Soroksári út 86. szám alatt található bemutatótermünkbe!

Fedezd fel valamennyi termékünket élőben is: látogass el hozzánk személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett szakértő segítséget, profi látványtervezést is kaphatsz!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok segítőkész, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket!