Kristályfényű prémium burkolatok szenzációs áron!

Kristályfényű prémium burkolatok szenzációs áron!Szereted az elegáns, tükörfényű felületeket, amelyeken hasraesik a napfény? Segítségükkel világosabb és exkluzívabb lehet az otthonod, pláne, ha különleges mintázattal, márványos erezettel, minőségi anyagokkal is párosul a kristályfényű felület.  


Kristályfényű prémium burkolatok szenzációs áron!

Márciusra ezekből az álomszép, olasz, prémium burkolatokból válogattunk számodra, hogy otthonodat kiváló minőségű, elegáns padlólapokkal és csempékkel ötlöztethesd fel!
Ráadásul a készlet erejéig szenzációs áron vásárolhatod meg a bemutatott lapokat, melyek akár egy-két napon belül az otthonodban lehetnek, hiszen raktárunkban várják megrendelésed! 
Akár a legfinomabb márványok eleganciája, akár a jól megszokott kő bája, akár a fa természetes melegsége, akár a fémes hatás vonz, kinálatunkban mindegyikből találhatsz kedvedre valót, melyek a gyönyörű mintázatokkal, a kifinomult árnyalatok csábításával, valamint a sima felületek kellemes érintésével vesznek majd le a lábadról. 
A 20 féle különleges burkolat nagy része a nagy multú olasz Sant'Agostino gyár kollekciója, amely a legmagasabb minőségű termékeiről és ügyfélkiszolgálásáról híres. A bemutatott burkolatok nagy része kristálytechnológiával készül, ami azt jelenti, hogy lapjainak felülete különösen magas fényvisszaverő képességgel rendelkezik a speciális anyaghasználat és a többszörös polírozás miatt. Ennek köszönhetően felületüket tükörfényesnek látjuk és karcállóságuk is magasabb az átlagosnal. 
A Pure Marble, azaz 'tiszta márvány' kollekciójából 3 álomszép padlólapot vásárolhatsz most meg álom áron, melyek mindegyike különböző karakterű, elegáns márvány mintázattal nyűgöz le.
Az első, a Palissandro Sky kellemes világosszürke vonalai, fénylő felülete a luxus érzetét hozza be az életterbe. Visszafogott és kifinomult padlólapokból 30x60, 60x60, és 60x120 cm-es lapok érhetők el raktárkészletünkön 10 990 Ft/m2-től.
 
Sant Agostino Pure Marble Spider fényes padlólap
Fotó: Sant'Agostino, Pure Marble - Palissandro Sky kristályfényű padlólap

 

A Pure Marble kollekció következő eleme a Spider White 30x60 cm-es padlólap, amely a klasszikus, időtlen fehér alapon fekete erezetű márványt juttatja eszünkbe szintén kristályfényű felülettel.  

 

Sant Agostino Spider White padlólap
Fotó: Sant'Agostino Spider White padlólap 

 

A kollekció harmadik tagja az Onice White, kellemes, krémfehér, ónix mintázata rendkívül divatos idén is, és lenyűgöző, exkluzív terek létrehozására ad lehetőséget. Készletünkön jelenleg 30x60 cm-es kivitelben érhető el. 

 
Sant Agostino Onice White burkolat
Fotó: Sant'Agostino Onice White burkolat
 

Nagyobb felületeken, például a nappaliban, vagy az irodában a merészebb minták is érvényesülni tudnak, hogy ámulatba ejtsék a helyiségbe lépő látogatót. Ilyen megkapó mintázatú padlólap a Mystic Dark, amelynek fényes felülete a luxus márvány eleganciáját tükrözi, sejtelmes szürke árnyalataival pedig ideális választás a padló burkolására. Készletünkön 89x89 cm-es lapok érhetők el. 

 
Sant Agostino Mystic Dark burkolat
Fotó: Sant'Agostino Mystic Dark kristályfényű burkolat
 

Szintén markánsabb megjelenést képvisel a Wild Land névre hallgató, bézses szürkés árnyalatú 30x60 és 45x45 cm-es méretben elérhető burkolat család, amely a készlet erejéig a legszenzációsabb áron 4690 Ft/m2-től lehet otthonod éke. 

 
Sant Agostino Wild Land burkolat
Fotó: Sant Agostino Wild Land burkolat

 

Amennyiben szeretnél különleges megjelenést adni otthonodnak, és szereted az indusztriális megjelenést, akkor a fémes hatás is elnyerheti tetszésedet, amely sajátos, modern atmoszférát hoz a helyiségekbe. Rendkívül jól illik például a konyhába. Az Oxidart Copper padlólap az oxidált réz mintázatát jeleníti meg a kerámialapokon, melytől nem mindennapi, kortárs, ipari megjelenést kölcsönöz a térnek. A réz meleg árnyalata miatt rendkívül jól kombinálható más burkolatokkal, kifejezetten kellemes színpárt alkot a zöldes, tűrkízes, bézses, vagy a sötétszürke színű csempékkel, kiegészítőkkel. Készletünkön 90x90 cm-es méretben elérhető. 

 
Sant Agostino Oxidart Copper padlólap
Fotó: Sant'Agostino Oxidart Copper padlólap
 

Ha szereted a szép zöld árnyalatokat, akkor a terazzo lapok ihlette Venistone Emerald nagy méretű, 60x120 cm-es kristályfényű lapok is elnyerik majd a tetszésedet. A régmúltból visszatérő klasszikus terazzo, melyet a nagymamáink konyhájából, vagy teraszáról ismerhetünk, az utóbbi néhány évben visszanyerte népszerűségét és a régi mintákat és színeket leporolva, modernebb árnyalatokkal és dizájnnal ismét hódít. 

 
Sant Agostino Venistone Emerald burkolat
Fotó: Sant'Agostino Venistone Emerald burkolat
  

Amennyiben a kisebb, finomabb mintákat kedveled, úgy az aprómintás Cristallo Green lapok jelenthetik az ideális megoldást. 60x120 cm-es, fényes felületével, visszafogott zöldjével, egységes, összefüggő felületet alakíthatsz ki a padlón. Elérhető 14 290 Ft/m2 áron.

 
Sant Agostino Cristallo Green burkolat
Fotó: Sant'Agostino Cristallo Green padlólap

 

Ha sokkal bohémabb stílusban gondolkodsz, és nem a fenti tökéletes megjelenést keresed, hanem inkább a hanyag elegancia, a kreatív, bohókás terek vonzanak, úgy a Blendart White - a fa padlóra megtévesztésig hasonlító - kerámialapjai biztosan megfognak majd. A régi házak lekopott fapadlóját jeleníti meg a vadiúj kerámiapadló, amely tartósságában, higiéniájában, tiztántarthatóságában jóval praktikusabb a fánál, megjelenésében, pedig éppen olyan. A lapok 60x60 és 15x120 cm-es méretben érhetők el. Trendi színükkel, koptatott mintájukkal különleges teret alakíthatunk ki, amelyhez bármilyen csempe, vagy falfesték tökéeletesen illik majd.

 
Sant'Agostino Blendart White padlólap
Fotó: Sant'Agostino Blendart White padlólap

 

Egy kis kitérő után a különleges felületű burkolatok felé, térjünk vissza a fényes és kőmintás lapokra, amelyekből rendkívül látványos kollekciót alkotnak a Tipos burkolatok. Készletünkön a Tipos White lapok 60x60 cm-es, a Tipos Silver lapok pedig 60x60, 60x120 és 90x180 cm-es óriási formátumban is elérhetők 10 990 Ft/m2-től. A Tipos lapok fehér és szürke árnyalatos, izgalmas csíkozott mintázatával biztos, hogy nem lesz unalmas egyetlen helyiség sem.

 
Sant'Agostino Tipos Silver burkolat
Fotó: Sant'Agostino Tipos White burkolat

 

A szintén olasz Rondine Group kreativitást, eredeti megoldásokat kínál mind a padló, mind a fali csempék gyártásában, akár beltéri, akár kültéri burkolatban gondolkozol. Kedvező árú prémium burkolat válogatásunkba a Rondine Pietra di Panama kollekció, fényes, élvágott 60x120 cm-es lapjait tettük be 3 eltérő színben 11 490 Ft/m2-os áron.
A Pietra di Panama Dark padlólap tükörsima, fényes felülete, harmonikus kő mintázata alkalmassá teszi, hogy igazi, letisztult, békés otthont alakítsunk ki a segítségével.  
Rondine Pietra di Panama Dark padlólap
Fotó: Rondine Pietra di Panama Dark padlólap

 

Pietra di Panama Taupe árnyalat vlágosabb szürke árnyalata a falra is tökéletesen illik, és akár egy minimalitsa fürdőszobába is betervezhetjük. 

 
Rondine Pietra di Panama Taupe burkolat
Fotó: Pietra di Panama Taupe burkolat 

 

A kollekció Brown, azaz barna árnyalatával szintén kellemes, letisztult tereket hozhatunk létre. A neutrális, visszafogott színek nyugalmat árasztanak, de ha úgy érezzük, akkor akár színes kiegészítőkkel fel is dobhatjuk a teret.

 
Rondine Pietra di Panama Brown burkolat
Fotó: Rondine Pietra di Panama Brown burkolat

 

Reméljük, hogy tetszett válogatásunk! A bemutatott burkolatokat remek áron rendelheted meg üzleteinkben 2023. március 31.-ig, vagy a készlet erejéig. A burkolatok akár néhány napon belül otthonodban lehetnek, hiszen raktárunkban, szállításra készen várják megrendelésed! Tekintsd meg őket személyesen üzletünkben és érdeklődj az árakról elérhetőségeinken!

Szeretettel várunk üzleteinkben!