Nyerj csúcstechnológiás Whirlpool mosó-, és szárítógépet!

Nyerj csúcstechnológiás Whirlpool mosó-, és szárítógépet!Vásárolj meg Hozzád legközelebbi üzletünkben vagy webshopunkban mindent álomfürdőszobádhoz és legyél Te az a szerencsés, aki egy csúcs Whirlpool mosó-, és szárítógéppel koronázza meg a felújítást!


Nyerj csúcstechnológiás Whirlpool mosó-, és szárítógépet!

Vásárolj 2024. április 11 - augusztus 21. között személyesen üzleteinkben vagy webshopunkban és játssz velünk!
A tét nem kevesebb, mint egy formatervezett, modern és legfőbbképpen rendkívül hasznos szabadonálló Whirlpool mosó-, és szárítógép kimagasló 10 kg-os mosási és 6 kg-os szárítási kapacitással. Csak regisztráld magad a lap alján lévő űrlapon a vásárláskor kapott számla sorszámának megadásával és máris minden esélyed megvan arra, hogy vadonatúj fürdőszobádba egy szintén vadonatúj mosó-, és szárítógép kerüljön. (A sorszám a számla jobb felső sarkában lévő keretben található.)

Sorsolás: 2024.08.28.
Játékszabályzat: kattints ide

Oszd meg és nyerj - még többet!

Azok között, akik megosztják a nyereményjáték Facebook oldalunkon közzétett posztját, további értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Április hónapban: Grohe Clean csaptelep tisztító
Május hónapban: Hansgrohe Vernis Blend kézizuhany
Június hónapban: Ferro Vigo 3 funkciós kézizuhany
Július hónapban: Grohe Essentials fürdőköpeny akasztó

Add hozzá kedvezményeinket vásárlásodhoz!

Tudod hogyan lehet rendkívül kedvező áron vásárolni üzleteinkben? Palatinus Plus kártyával! Kattints és tudj meg mindent róla, megéri!

Milyen lesz az álomfürdőszoba? Megmutatjuk!

3D tervezés szolgáltatásunk lényege, hogy nem csak a felújítás végén derül ki milyen az álomfürdőszobád, hanem már a tervezésnél megnézhetsz minden részletet. Ráadásul a 3D tervezés ingyenes, ha a szükséges anyagokat nálunk vásárolod meg!