Nyíregyháza

Palatinus Fürdőszoba Nyíregyháza


PALATINUS FÜRDŐSZOBASZALON NYÍREGYHÁZA

Cím: 4400 Nyíregyháza, Debreceni u. 160.

Telefon: +36 20 859 4004

E-mail cím: keralinekft@keraline.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Amennyiben szeretnél ajánlatot kérni, töltsd ki űrlapunkat:

*- kötelező kitölteni

Palatinus Fürdőszoba Nyíregyháza bemutatása

A Palatinus Fürdőszoba Nyíregyháza egy professzionális fürdőszoba szalon, amely minden vásárló számára a legjobb minőségű és stílusos fürdőszobai berendezéseket és kiegészítőket kínálja. Az üzletben megtalálhatóak a legújabb trendeknek megfelelő, valamint időtálló és klasszikus stílusú fürdőszobai bútorok, zuhanykabinok, mosdók és egyéb tartozékok. A választék olyan széles, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást, legyen szó akár egy minimalista fürdőszobáról, vagy egy romantikus hangulatot árasztó enteriőrről.

A Palatinus Fürdőszoba Nyíregyháza nem csak a minőségre, hanem az ügyfél elégedettségére is nagy hangsúlyt fektet. Az üzletben dolgozó szakemberek mindig készségesen állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a vásárlóknak megtalálni a legjobb megoldást az ízlésükhöz és igényeikhez igazodva. Személyre szabott tanácsokkal és javaslatokkal segítik a vásárlókat a tökéletes fürdőszoba kialakításában, legyen szó akár egy kisebb felújításról, vagy egy teljesen új fürdőszoba tervezéséről.

A fürdőszoba szalon Nyíregyháza központjában található, így könnyen megközelíthető bárki számára. Az üzlet tágas és kellemes légkört kínál vásárlóinak, ahol inspirációkat meríthetnek és részletesen megtekinthetik a kínálatban szereplő termékeket. A szalon személye a professzionális tanácsadásra és a magas színvonalú kiszolgálásra törekszik, hogy minden vásárló elégedett és elégedett legyen a vásárlási élményével.

Ha Ön minőségi fürdőszobai megoldásokat keres, amelyek otthonát egyedivé és stílusossá varázsolhatják, a Palatinus Fürdőszoba Nyíregyháza az ideális választás. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy magával ragadja az elegancia és a praktikusság páratlan kombinációja, és teremtse meg az álomszerű fürdőszobát, amely minden igényét kielégíti. Látogasson el a Palatinus Fürdőszoba Nyíregyháza szalonjába, és fedezze fel a minőséget és a szépséget a legmagasabb szinten!