Palatinus Plus - Add hozzá kedvezményeinket!

Palatinus Plus - Add hozzá kedvezményeinket!Számtalan előny és kedvezmény csak Palatinus Plus tagoknak!

Mi az a Palatinus Plus?
Egy lehetőség, a kedvezmények végtelen tárháza, amiből nem szabad kimaradni Neked sem! Pontosabban a Palatinus Fürdőszobaszalonok kihagyhatatlan ügyfélprogramja az Otthonneked portállal közösen, ami kiemelt kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal és meglepetésekkel vár Téged is. 


Palatinus Plus ügyfélkártya

Kik csatlakozhatnak a Palatinus Plus ügyfélprogramhoz? 

Bárki, aki felújít vagy építkezik és az álomfürdőszobájához vagy akár egész álomotthonához szükséges burkolatokat, mosdót, csaptelepet, zuhanyszettet, kádat, zuhanykabint, WC-t, bidét, kiegészítőket és egyéb szükséges termékeket egy helyről, készletről, gyorsan és főleg kedvező áron szeretné megvásárolni üzleteinkben.

Hogyan és hol válthatók be a kedvezmények? 

Fiókodban kuponok formájában találod meg kedvezményeinket, amelyek közül kiválaszthatod azokat, amelyekre éppen szükséged van. Kuponjaid az alábbi Palatinus Fürdőszobaszalonokban válthatod be, csak mutasd meg telefonodon magát a kupont kollégánknak. 

Palatinus Fürdőszobaszalon Budaörs
Palatinus Fürdőszobaszalon Budapest IX.
Palatinus Fürdőszobaszalon Budapest XIV.
Palatinus Fürdőszobaszalon Budapest XVI.
Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszi
Palatinus Fürdőszobaszalon Eger
Palatinus Fürdőszobaszalon Érd
Palatinus Fürdőszobaszalon Gyöngyös
Palatinus Fürdőszobaszalon Kecskemét

A palatinusfurdoszoba.hu webshopban is érvényesek a Palatinus Plus kedvezmények?

Igen! Amennyiben a kuponodon "Webshopunkban is beváltható" feliratot látsz, abban az esetben a Palatinus Plus ajánlat online vásárlásnál is igénybe vehető a kuponon lévő kód megadásával a kosárnál. Amelyiknél ez nincs feltüntetve, az csak fentebb felsorolt üzleteinkben, személyes vásárlás esetén használható.

Csak a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatára vonatkozik az ügyfélprogram?

Egyáltalán nem! A Palatinus Fürdőszobaszalon kínálata mellett az Otthonneked összes ajánlatát is eléred, amelyeket szintén fiókodban találsz kuponként. Így kedvezményesen vásárolhatsz az álomszép burkolatokon, fürdőszobai szanitereken és kiegészítőkön kívül többek között Whirlpool háztartási gépeket, WPC terasz/kerítés/falburkolati rendszert, SpaTrend jakuzzit/medencét/kerti bútort és sok más egyéb terméket is otthonod építéséhez, szépítéséhez. 

Ha már Palatinus Plus tag vagy lépj be, ha pedig még nem, regisztrálj és add hozzá kedvezményeinket vásárlásodhoz!