Pazar fürdőszoba ámulatba ejtő áron

Pazar fürdőszoba ámulatba ejtő áronEl sem hiszed, milyen szuper csempéket, padlólapokat, fürdőszobabútorokat, Walk-In zuhanyfalakat, fali WC-ket és zuhanyfolyókákat lehet kapni Palatinus Plus kártyával most hihetetlen árakon!
Szeretem a modern és letisztult tereket. Praktikusnak tartom, ha időtálló a design és időnként fel tudom dobni egy-egy új törölköző szettel, kiegészítőkkel, hogy új színt vigyek a helyiségbe és a hétköznapokba. Megmutatom, hogy én hogyan állítottam össze a komplett fürdőszobámat a kedvezményes termékekből!


A padlóra a Cerrad Sepia Modern Grigio padlólapját választottam, mely 60x60 cm-es méretével elegáns látványt nyújt miközben kevesebb lapok közötti fuga szükséges, amit így könnyebb tisztán tartani.

Cerrad Sepia Modern Grigio padlólap 60x60 cm
Cerrad Sepia Modern Grigio padlólap 60x60 cm
 
Ehhez választottam a járólaphoz tartozó csempét 30x60 cm-es méretben, hogy egységes megjelenésű legyen a fürdőszoba. Persze ez a csempe padlóra is rakható, mert van kopásállósága, de én szeretem az elegáns berendezést. 
 
Cerrad Sepia Modern Grigio padlólap 30x60 cm
Cerrad Sepia Modern Grigio padlólap 30x60 cm

Kiegészítőként a zuhanykabin padlóját és falát Cersanit Frenchwood fahatású padlóval terveztem, mert szerettem volna egy kis melegséget és természetet csempészni a térbe.   
Cersanit Frenchwood fahatású padlólap
Cersanit Frenchwood fahatású padlólap

A szaniterek formavilága meghatározó lehet egy fürdőszobánál, én az ívesebb Sat Brevis fali wc-t választottam, perem nélküli kivitelben, mert szuper gyors a takarítása, higiénikus. Ebből a wc csészéből létezik vastagabb tetővel is, de ez azért tetszett, mert kecses megjelenésű.
 
Sat Brevis perem nélküli fali WC Soft-close tetővel
Sat Brevis perem nélküli fali WC Soft-close tetővel
Palatinus Plus ár: 67 536 Ft/db

Ez a gyönyörű, fényes felületű, antracit színű Siko Vitra Mia fürdőszobabútor elrabolta a szívem:-) 2 fiókos, így könnyebb rendszerezni és a fiókok könnyű hozzáférhetőséget tesznek lehetővé, a mosdó és a LED-es tükör is tartozéka a szettnek most verhetetlen áron! A mosdón még egy pici hely is jut a szappanadagolónak. 
 
Siko Vitra Mia fürdőszobaszekrény tükörrel és világítással
Siko Vitra Mia fürdőszobaszekrény tükörrel és világítással
Palatinus Plus ár: 101 546 Ft/db

Mivel nálunk nagyon kemény a csapvíz és a vízkővel való harc egy végeláthatatlan küzdelem, így praktikus és könnyen tisztán tartható megoldásban gondolkodtam. A Walk-In fal Easy - Clean felülete biztosít arról, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, így nem kell minden nap áttörölni. Nincsenek apró rések, ahol megtapad a szennyeződés. A merevítőt és profilt feketében választottam, de króm és arany színben is kapható.  
 

Épített zuhanyt terveztem, mert szép, egybefüggő látványt szerettem volna és a fürdőszoba is tágasabbnak tűnik. Az Alcaplast Fit&Go zuhanyfolyókája most hatalmas kedvezménnyel kapható, ezt az ajánlatot nem hagyhattam ki! Mi több, ez a folyóka 2 oldalas, akár króm felülettel is beépíthető, de megfordítva burkolható a padlólappal, szinte láthatatlan lesz:-) 

Alcaplast Fit&Go zuhanyfolyóka
Alcaplast Fit&Go zuhanyfolyóka

Persze mindehhez van még a segédanyag, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, de szerencsére a férjem rákérdezett, hogy választottam-e fugát és hogy csemperagasztót és vízszigetelést se felejtsek el rendelni! 

Kimondhatom, hogy végül nagyon jól jártam, mert Palatinus Plus kártyámmal és a Palatinus Plus kuponokkal elérhető 5-35% kedvezményeket igénybe véve mindenhez szuperolcsón hozzájutottam.

Ráadásul mindezt megterveztetem a Palatinus Fürdőszobaszalonok hozzám legközelebb eső üzletében, mert most a 3D Látványtervezés is ingyenesen vehető igénybe!

Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!