Pénztárcabarát fürdőszobák állami támogatásból!

Pénztárcabarát fürdőszobák állami támogatásból!12 olyan stílusos és komplett fürdőszoba tervet készítettünk, amely segít, hogy az állami támogatást kihasználva mielőbb elkészüljön a fürdőszobád! Mai cikkünkben a trendi, mégis pénztárcabarát Economy fürdőszobák 4 változatát mutatjuk be!Pénztárcabarát fürdőszobák

Otthonunk megújulásnak, korszerűsítésének kulcs szereplője, sőt, egyes felmérések szerint a legnépszerűbb felújítási cél: a fürdőszoba. A jó hír, hogy 2022 év végéig 50 százalékos állami támogatással varázsolhatjuk most újjá – amennyiben megfelelünk a feltételeknek, és benyújtjuk a begyűjtött számlákat az anyagköltségről és a munkadíjról a Magyar Államkincstár felé. S hogy mindez még gördülékenyebb lehessen, mi is segítünk: 12 olyan stílusos, komplett fürdőszoba tervvel, pontos anyag- és költségmeghatározással, - melyekben már minden itt van és rendelkezésre áll, hogy mielőbb megvalósulhasson az új álomfürdőszobánk. 3 kategóriában, különböző árfekvésben terveztünk meg előre fürdőszobákat – de egytől egyig mind trendi, mutatós, kortárs berendezést és anyagokat kapott. Elsőként a „pénztárcakímélő” Economy fürdőszoba mutatkozik be. 

Cersanit Arno burkolat

(Fotó: Cersanit Arno burkolat)

Amikor kiemelten fontos a büdzsé, mert hazai átlagkeresetből igyekszünk megoldani sok egyéb kiadásunk mellett a fürdőszoba felújítását…

Ám mégis ízléses, irigylésre méltóan modern, de kellemesen otthonos fürdőszobát szeretnénk…

Bizony, ilyenkor kifejezetten jól jön, hogy az anyagköltség, anyagmennyiség már pontosan ki van kalkulálva előre. Hogy hozzáértő tervezők összeválogatták már helyettünk a trendi, egymáshoz illő burkolatokat, kiegészítőket, kádat, zuhanykabint, mosdóval és tükörrel kombinált ízléses és praktikus fürdőszobabútort – azaz, mindent, ami csak kellhet új fürdőszobánkba!

De mit tartalmaznak pontosan az előre megtervezett és összeállított Economy fürdőszobák?

Trendi burkolatokat készletről, hazai és szomszédos gyártókat támogatva

Ezúttal trendi szürke, bézs árnyalatokkal terveztek lakberendezőink, az Economy esetében a terveket az apróbb fürdőszobákra optimalizálva. A világos, meleg bézs árnyalatok tágasabbnak láttatják a belső tereket, a vidám, apró mintás csempe pedig feldobja a hangulatot.

Zalakerámia Eiffel

(Fotó: Zalakerámia Eiffel)

A hazai prémium márkákat támogatva, ezúttal a Zalakerámiától, hazánk legnagyobb és legrégebbi, fennállása óta piacvezető gyárától választottunk burkolatot, Classic Beige, illetve Eiffel Beige típusban/árnyalatban. Termékfejlesztésük során ők is alkalmazzák azokat a legkorszerűbb technológiákat, melyeket az olasz vagy spanyol gyártók, az utóbbi években pedig termékeiket egyre inkább az egyediség és a kreativitás jellemzi. Ha tőlük választunk, akkor a hazai gyártás mellett egyúttal a környezetvédelmet is támogatjuk, hiszen a Zalakerámia Zrt. gyáregységei itt vannak hazánk területén, Nógrád – illetve Zala megyében – így a szállítási költség, benzin ára is jóval kevesebb terhet ró környezetünkre, na és pénztárcánkra is!

A legjobb az egészben, hogy az Economy csomagok összeállított termékei – legalábbis ami a burkolatokat illeti - már biztosan a raktárunkban vannak, készleten, így akár azonnal elvihetők, nem kell várni rá – ez pedig a mai rohanó világunkban nagyon nagy könnyebbséget tud jelenteni!

A szabad választás lehetőségét: Szabjuk személyre Economy fürdőszobánkat!

Mia fürdőszobabútor

(Fotó: Mia fürdőszobabútor)

Hiszen legyen akármilyen szűkös is az a fürdőszoba tér, mindannyian másra esküszünk, ha tisztálkodásról van szó: van, aki nem szívesen mondana le egy kellemes, lazító kádfürdőről, míg más inkább a gyors, frissítő zuhanyzás híve. Épp ezért egyes Economy fürdőszoba csomagokba kádat, míg másokba zuhanykabint terveztünk.

A kategória 4 különböző kombinációt tartalmaz, melyek csak egy kicsivel térnek el egymástól a bennük szereplő termékek - és így a végösszeg - tekintetében.

Kádból és zuhanykabinból is választhatunk hagyományos, illetve elegánsabb, minimál megoldást – így jön ki a 2-2, azaz összesen négy különböző féle terv, a kategórián belül is.

​1. Íme, az első típusterv: Classic Beige zuhannyal

Az első fürdőszoba változat, a „Classic Beige zuhannyal” a legegyszerűbb alaptípus, melynél egy 90X90 cm-es akrilát négyzet alakú zuhanytálcát terveztünk hozzá passzoló szögletes zuhanykabinnal. Az álló csaptelep a mosdónál szintén SIKO termék, mely egy ALCA helytakarékos mosdószifont kapott, és egy praktikus, kellemes Mia fürdőszobaszekrényt fehér színben, fiókokkal, tükörrel és beépített világítással.  

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige zuhanyzóval

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige zuhanyzóval)

A SIKO fürdőszobai termékek ízléses látványát, minőségét és sokoldalúságát már jól ismerjük: tervezőink ezúttal tőlük válogatták be a zuhanyzó vagy kád kellékekeit, a csapokat és a kiegészítőket, és a radiátort is. Míg a WC és a hozzá tartozó tartály, nyomólap a ROCA márka termékei közül került kiválasztásra.

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige zuhanyzóval

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige zuhanyzóval)

​2. A második a „Classic Beige káddal”: az előbbivel szinte azonos látvány - kádas változatban

Ez az összeállítás nagyon hasonlít az előbbihez, szinte ugyanazokat a termékeket tartalmazza, azzal a lényeges különbséggel, hogy a zuhanyzó helyett ezúttal kádat terveztünk bele a fürdés szerelmeseinek. A kád itt szintén SIKO, méghozzá az OPTIMA szett teljes tartozékaival, kompletten!

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige zuhanyzóval

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige káddal)

Itt is ugyanúgy ott vannak a minden fürdőszobát kényelmessé tevő, egymáshoz illő, SIKO SIMPLE kiegészítők, mint a törölközőtartó, WC-papírtartó, WC-kefetartó, folyékonyszappan-adagoló, fogmosó pohártartó. Ezek apróságok ugyan, de hajlamosak vagyunk megfeledkezni róluk, pedig ha időben beszerezzük a szép, egy kollekcióból való, egymáshoz illő darabokat, akkor ezzel is nagyban emelhetjük a fürdőszoba összhangját, eleganciáját, és a komplett fürdőszobát. Ezt a komplett fürdőszobát pedig rendkívül kedvező áron 500 000 Ft alatt felszerelhetjük.

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Classic Beige káddal)

​3. A harmadik típus szintén egy zuhanyzós, de már egy minimalista, elegánsabb változat

Ez az utóbbi csomag még mindig az Economy fürdőszobatípusokat erősíti, ám azon belül egy elegánsabb, minimál változatot takar. Árban egy picivel magasabb kategória, de még mindig Economy - azaz, a legkedvezőbb árfekvésű komplett fürdőszobai csomagjaink egyike! A „Patchwork Minimal Zuhannnyal” elnevezésű csomagban trendi betonhatású, lengyel Cersanit márkájú burkolatok (Arno Grey, Arno Light, illetve Arno Patchwork), egy Roca márkájú, ám ezúttal perem nélküli fali WC, szintén ROCA lassan záródó lecsapódásmentes tetővel. A tartály és annak környezete is már eggyel elegánsabb, mint az előbbiek, sőt ebben a csomagban egy stílusos dizájn TECE nyomólap is helyet kapott.

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Zuhannyal)

Tárolásunkat itt is egy ízléses, praktikus, SIKO tükrös fürdőszobaszekrény oldja meg, amely izgalmas, felső nyitott polcával látványos és kellemes. Ily módon egyedivé tehetjük magunknak a tükör körüli részt. A színválasztás ezúttal natural (természetes fa) árnyalatra esett, melytől még melegebb, otthonosabb lesz a fürdőszoba.

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Zuhannyal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Zuhannyal)

A minimál stílushoz egy szép SIKO zuhanyfal és egy TECE zuhanyfolyóka is dukál. A zuhanyszett szintén SIKO.

​4. A negyedik szintén a minimál vonal – ám ezúttal káddal, a fürdésre szavazóknak

Ez a változat nagyon sokban hasonlít az előbbihez, csak ezúttal a minimál vonalat káddal társítottuk zuhanyzó helyett. A „Patchwork Minimal Káddal” elnevezésű minimál stílusú Economy fürdőszoba az előbbihez hasonlóan ugyanazokat a Cersanit burkolatokat, elegáns peremnélküli Roca WC-t, stílusos TECE nyomólapot és tartályt tartalmazza, sőt, még a SIKO fürdőszobabútora, a csaptelepek és a kiegészítők is pontosan megegyeznek az előbbivel. Egyetlen különbség tényleg csak a zuhanykabin helyére bekerülő kád, mely ezúttal a SIKO LAGUNA NORA PLUS terméke lett, a hozzá tartozó kádlábbal.

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Káddal)

Illetve kapunk még hozzá a csomagban egy szép és praktikus, áttetsző kádparavánt is, és egy klikkes, beépíthető multi- és túlfolyót. Így aztán akár fürdünk, akár zuhanyzunk benne, kádunkat minden megoldásra remekül ki tudjuk használni.

Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Káddal

(Fotó: Palatinus Fürdőszoba, látványterv: Economy Patchwork Minimal Káddal)

Ha tehát fontos számotokra, hogy kedvező áron, előre pontosan kikalkulált tervek szerint valósuljon meg az államilag támogatott fürdőszoba, akkor érdemes az imént látott Economy csomagok közül választani.

Persze, ha szívesen megtekintenéd végleges döntésed előtt a további, burkolatok tervezői által előre összeállított komplett álomfürdőszobákat – nevezetesen a Standard és a Prémium csomagok további négy-négy változatát, akkor tarts velünk a következő két hétben is online, vagy látogass el kapcsolat!